IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 325 326 327 328 329 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Feb 3 2009, 02:53 PM
Post #3261

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Blue, eu iau amestecul aproape gata de la un magazin arabesc, mai adaug ou, o lingura de faina de naut si condimente. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dupa cum vezi, sunt o lenesa.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 3 2009, 03:00 PM
Post #3262

Musafir

Light, numai boabele alea negre de orez sunt de orez salbatic. Orez alb salbatic nu exista.

+Quote Post
Light Blue
post Feb 3 2009, 03:22 PM
Post #3263

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Multumesc pentru raspunsuri!
Cred ca era un amestec de orez basmati cu salbatic. Uite asa se profita de naivitatea clientilor.
Fanny, m-am gandit ca ai incercat reteta cu boabe de naut. Despre magazinul arabesc stiu tot de la tine ca au o pasta din naut. Tare-s bune chiftelutele astea din naut!

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 3 2009, 03:40 PM
Post #3264

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si io mi`am luat teapa cu amestecu` ala de la Scotti...si nu bag mana in foc ca ala e orez basmati, ala albu`... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2009, 04:54 PM
Post #3265

Musafir

Tocmai am venit de la praduit!
Am cumparat o punga de orez salbatic, e negru de negru, italienesc:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2507.jpg)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2508.jpg)
500g a costat 6,38eur, dar...bucuria si curiozitatea mea sunt nemarginite! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Kalua, te rog sa-mi spui in ce combinatii il pot manca. Il pot combina cu ulei si alte legume?
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 3 2009, 05:21 PM
Post #3266

Incurabil

aoleo, ce negru e...parca e prea negru...nu ti-e frica, doctore sa-l papi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
Azi:
MD - 2 mere rase cu fulgi ovaz si scorti, cafea cu lapte
P - ciorba de pui cu legume, 5 masline, pate Inedit pe o felie de finn crisp si ardei capia
G- ceai verde
C - salata de cruditati cu pui
Hai ca pot...offff, sper sa trec mai des pe aici...mai am de dat jos 2 kg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 3 2009, 05:42 PM
Post #3267

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Doctore, sa nu te astepti sa aiba gust de orez normal ca nu are (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar te obisnuiesti, mie chiar imi place si ma gandeam sa-mi fac diseara pentru maine la pranz niste spagehte din orez salbatic cu sos de rosii cu ciuperci (nici spaghetele astea nu au un gust nemaipomenit dar cu sos de rosii sunt ok). Eu de obicei le mananc cu carne, branza cu grasime chiar (la spaghete) - au IGul 35.
Aseara mi s-a facut un rau ca a trebuit sa manac ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (niste biscuiti si niste cioco, asta este) - cred ca nu-mi prieste combinatia de pastile cu ciorba mea de perisoare care a iesit mai grasa ca de obicei.
Azi - MD: cafea cu lapte 0%, 2 mere (nu am mancat decat 1 pana acum si e deja 11), vreo 2 ceaiuri verzi ca nu mai pot de frig
Pranz: iahnie de fasole cu gratar de pui
Gustare: capsuni
C: daca merg la cumparaturi o sa manac 2 portocale si cam atat ca inca ma mai doare burta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Trebuie sa-mi revin si sa incep sa mananc conform... of of of

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2009, 05:49 PM
Post #3268

Musafir

Empty, sa nu te recunosc!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De ce ti-ai schimbat numele, ca mie-mi placeai emptica?!
Pai scrie pe punga ca are aroma de nuci, cum naiba sa-mi fie frica.
Daca-i de vanzare, e musai comestibil, ca doar nu l-or vinde pt ghicit in bobi?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by dr_wise: Feb 3 2009, 05:50 PM

+Quote Post
pescarush
post Feb 3 2009, 06:05 PM
Post #3269

Musafir

Doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stai linistita ca e comestibil. Il poti combina cu carne. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Doar ca fierbe taaare greu. Incearca sa-l pui la inmuiat inainte, am spus ca data viitoare voi incerca si eu.
Mie-mi place Tooth Fairy. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu mai am 1 kg de dat jos, dar nu ma bagati in seama cateva zile, ca am "too much on my plate" si nu sunt chiar conforma. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 3 2009, 06:27 PM
Post #3270

Incurabil

Pai nu ma reprezenta, doctore...deloc! nu exprima nik nik...m-am rugat de Dienusa sa ma ajute si a fost foarte prompta...sar-mana.
Sa nu fii sup. prea tare, da, doctore?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pesca, bravo pt kilu` ala...tot asa!

citi rapid si avusei impresia ca l-ai si dat jos, pesca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 325 326 327 328 329 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 11:09 AM