IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 327 328 329 330 331 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
nastalia
post Feb 3 2009, 10:20 PM
Post #3281

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

buna, buna tuturor...
nu am mai afisat meniul meu de citeva zile, dar am respectat pe cit posibil regulile, motivul pentru care m-am retras o perioada, ceva cu ce trebuia sa incep, am citit toate paginile forumului + alte informatii, astfel ca am putut sa-mi raspund la multe intrebari si sa-mi fac o lista intreaga cu meniuri... .
stiu ca e bine sa maninc doar 5 dejunuri glucidice pe saptamina, nu am respectat, deci toate dejunurile au fost glucidice in schimb in ultima perioada prinzul si cina au fost mai des peste si carnita + multe legume, intre mese fructe - 3-4 pe zi si ciocolata conforma.
unde gresesc oare? ca in prima saptamina chiar am simtit ca slabesc, acum am inceput a treia saptamina nu am cintari, dar nu prea simt rezultate... cred ca trebuie sa am rabdare sau sa-mi cumpar cintar sa ma bucur la sutele de grame (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , de fapt imi place foarte mult cum incepe sa mi se lumineze tenul si fizic ma simt mai bine.
eu am sa postez mai rar, din lipsa de timp nu gatesc, iar voi sinteti foarte iventive si cu multa imaginatie, bravo!!!
in fiecare zi la prinz maninc la cantina, iar seara salata, imi pare rau ca nu pot sa ma aptin de la fructe mai ales de la mere, as minca si noaptea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) poate aici gresesc?
multumesc inca odata pentru raspunsuri si idei, sper sa nu va deranjez prea mult cind am sa apar cu cite o intrebare, dar nu uit sa indic ca va urmaresc zi de zi.
noapte buna si sa aveti o zi minunata miine.
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post Feb 3 2009, 10:24 PM
Post #3282

Musafir

Trebuie sa ma intorc si eu la domnul Monti, neaparat ca vad ca se mareste familia. Deocamdata am facut piata. De maine sper sa ma tin de cuvant si de treaba. Am ajuns iar la 78 de kg. Of! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 3 2009, 10:40 PM
Post #3283

Musafir

Gloriana, hai ca te-asteptam!

nastalia, nu e bine de facut abuz de fructe, mai ales intre mese. Montignac chiar spune ca da voie la fructe numai pentru ca-s sanatoase. In plus zilnic ciocolata... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu zic ca astea-s bubele principale.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2009, 11:52 PM
Post #3284

Musafir

Lotte, sunt chiftelute normale, cu multa verdeata (patrunjel, marar) si condimente (inclusiv cimbru), tavalite prin faina de soia.
Kaluaaaaaa, mi-ai amintit de o reteta foarte draga mie, Saltimbocca alla Romana! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Damn, nu stiu cum o sa mai slabesc eu! Nexam stres, dormit cat vrea muschiul meu, gatit dupa pofte, taclale cu prietenele toata ziua, sport doar 45 minute/zi in loc de 2 ore...ce mai! Trebuie sa-mi gasesc o sursa de stres, prea stau ca-n concediu!

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 4 2009, 08:38 AM
Post #3285

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza!
Meniul de azi:
6.00: cafea neagra fara zahar (oricat as vrea sa o las, la cum imi portioneaza juniorul somnul nu prea pot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )
8.30: iaurt 1% + 100g de paine integrala cu tarate (mi-am facut comanda de faina de soia/naut/secar/ovaz si de sambata fac si eu pe aia filozofala)
13.00: tocanita de pipote + salata de varza
17.30: ciorba de pasare
Daca ma loveste foamea pina ma culc un mar sau un suc proaspat de grapefuit

+Quote Post
nastalia
post Feb 4 2009, 10:25 AM
Post #3286

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

buna dimineata
cred ca ai dreptate kalua, am sa incerc sa zic mai des "stop" la ceia ce imi place,
d -un iaurt 0% cu zmeura (fructe proaspete, adaugate de mine)+ 3 wasa+ un cub de brinza 0%,
acel iaurt cu fructe l-am intins pe biscuiti, credeti ca am facut bine? stiu ca am voie sa mincam zmeura doar la final de masa... .
o zi minunata.

+Quote Post
kalua
post Feb 4 2009, 10:58 AM
Post #3287

Musafir

Nastalia, fructele de padure le poti manca cand vrei tu. Ideile pe care le ai tu sunt gresite fundamental, chestia asta n-ai voie s-o rostesti sau macar gandesti:
QUOTE(nastalia @ Feb 4 2009, 09:25 AM) *
am sa incerc sa zic mai des "stop" la ceia ce imi place,

Daca nici la Montignac nu gasesti ce sa mananci si sa-ti si placa, apoi nu mai stiu ce sa spun. Poti manca si ciocolata sau alte dulciuri conforme, dar nu in fiecare zi.

Doftoreaso, nici eu n-am mai facut saltimbocca de nu stiu cand, chiar daca-i una dintre bunatatea bunataturilor si se face atat de repede si usor. Stii de ce? N-am avut parte, soro, de carne de vitel adevarata, si ingredientele la mancarea asta, tocmai pentru ca-s putine si fara alambicuri, trebuie sa fie prima a.
In seara asta trebuie sa mananc in targ (si am un chef cum i-e cainelui a linge sare, dar tre' sa ma duc), dar pe maine a cerut poporul iar saltimbocca.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 4 2009, 11:18 AM
Post #3288

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am facut Saltimbocca vara trecuta, sau acum 2 veri, nu mai tin minte, ghidata indeaproape de un amic italian, ca am numa' d-astia pasionati de gatit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Si ce crezi ca a spus fiu-meu dupa se a mancat?!...cica "pt asta am asteptat eu atata? mai bine faceai o friptura de porc d-aia romaneasca si eram mai fericit". Hmmm (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cine l-o fi educata asa?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In dimineata asta am mancat: lapte cu fulgi ovaz, cafea black.
O zi minunata tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angy03
post Feb 4 2009, 02:59 PM
Post #3289

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,982

Dragele mele, de mult nu am scris nu pentru ca v-am uitat dar am tot avut probleme
M-am pricopsit asa ca dupa 45 ani cu o endometroza si ma chinui din 2 ianuarie cu hemoragiile
Sunt acum la al doilea tratament si daca nu se opreste va trebui sa fac histerectomie totala.

Nu m-am mai gandit la regim insa am mancat cat am putut de conform si ma mentin adica cele 5 kg date jos nu le-am mai pus inapoi
Insa iau minerale si fier si vitamina C - mananc fructe - carne (din pacate si ficat - care nici nu imi place) si salata

Asa ca un sfat la toate - mergeti din timp la ginecolog si verificati sa nu aveti endometrioza !!! sa nu patiti ca mine
va pup - mi-a fost tare dor de toate
Mihaela - felicitari !!! am vrut de mult sa scriu!!!

o zi frumoasa

This post has been edited by kalua: Feb 4 2009, 03:44 PM
Reason for edit: Trimisul de carti-pirat interzis

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 4 2009, 05:05 PM
Post #3290

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

'Neata (la mine e 10)
Aseara am fost cuminte, nu am mancat decat 2 portocale.
Azi
MD: cafea cu lapte 0%, 2 mere, 2 ceaiuri verzi, poate si niste capsuni
P: spaghete din orez salbatic cu sos de rosii cu ciuperci si cu branza
C: cred ca tot 2 portocale, poate asa ii dau un cap la raceala asta... Ca nici la sala sau la piscina nu ma pot duce si parca sunt amortita...

+Quote Post

413 Pages V  « < 327 328 329 330 331 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 04:23 PM