![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ja, Jaaaaaaa!
Am dat-o pe cioco cu cirese si chili, sa ma linistesc. Noroc ca-i conforma. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Buna!Daca nu va suparati,ma bag si eu in vorba.De-o luna citesc tot ce ati postat si am inteles multe.Tot de-o luna tin dieta,dar nu slabesc nimic,E drept ca am diabet insulino-dependent,el a si determinat ingrasarea.Ce sa fac?
Azi am mancat: MD:mar ras cu fulgi de ovaz si vreo 4 smochine taiate. P:conopida fiarta,amestecata cu telemea de oi si putin unt G:mere rase si 3 smochine C:mancare de fasole verde cu costita afumata+rosii G:cioco 85% Problema e ca eu n-am cum renunta la gustari,ca fac vreo coma hipoglicemica.Am baut si 3 cani de cafea decofeinizata,iar cu apa nu-s prietena.E drept ca de cand am inceput dieta nu m-am mai ingrasat si mi-a scazut si glicemia de la 250-300 la 120-180.Vreau sa va mai spun ca mi-e tare drag de voi,va stiu necazurile,bolile,bucuriile.Va pup. PS.Habar n-am cum am scris,n-am intrat niciodata pe un forum( sa scriu,adica). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Misu. Bine ai scris. Sanatate multa si kilograme cu minus! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Uhuuu!Nici nu pot sa spun cat ma bucur ca am reusit sa intru si ca sunt acceptata.Cu semnele astea zambarete inca nu le am,dar ma invat eu.Multumesc pentru intampinare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Bine ai venit Misulica!
Va trebui sa iubesti apa.Ai nevoie sa te hidratezi.Am citit intr-o carte ca atunci cand simti sete, e moment critic pentru organism.Incearca sa bei apa in doze, la inceput jumatate de litru, apoi un litru, si daca ajungi la 1l jumate e ok. Nu ai spus cata ciocolata mananci. Trei cani de cafea poate e cam mult.Incearca doar 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Spor la mancat cu pofta si slabit! Silvia, Dr_wise ia gogosile, eu vreau ciorba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza!
Meniul de azi: 6.30: o ceasca de cafea neagra 9.00: 3 mere 13.00: o pulpa de pui cu sos de rosii + salata de varza 17.00: inca nu stiu caci bate vantul prin frigider; poate niste aripioare cu varza murata sau pipote (as manca nonstop pipote (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Am auzit de o reteta ce ma termina cand ma gandesc la ea dar nu stiu cum sa o fac Monti, poate ma puteti ajuta: se arde zaharul pe marginile unei cratite in care se pune apoi lapte cu gris la fiert. As putea in loc de gris sa folosesc fulgi de ovaz si in loc de zahar sa fie fructoza? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am o saptamana de cand nu am mai mincat dulce dar asa mi-e pofta ca mi-as face direct in vena (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... cand am mai vazut si gogosile Silviei am inceput sa tremur ca un drogat ce nu si-a primit doza de ceva timp. Apropo, cum adica faina de gluten (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... se pot minca si la faza I odata la luna sa zicem? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Martha, daca nu mai poti si nu mai poti dupa un dulce de ce nu-ti faci o crema de zahar ars, cu fructoza. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Misu, bine-ai venit! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineataaaaa!
Bine ai venit Misulica! Sa fie cu noroc si sanatate! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Mic dejun: 1 wasa cu b proaspata 0% grasimi si felii de rosie + castravete 1 wasa cu magiun conform 1 cana cu lapte 0% grasimi 1 cafea black O zi minunata tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Martha, daca nu mai poti si nu mai poti dupa un dulce de ce nu-ti faci o crema de zahar ars, cu fructoza. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Misu, bine-ai venit! Buna idee!!! Acum sa vad cat mai rezist fara dulce. Sa nu uit, Misu bine-ai venit! PS. am mai baut un ness lung fara zahar ca picam de somn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by MarthaToma: Feb 5 2009, 10:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Bine ai venit, Misulica! Grozav ca ti-a scazut glicemia! Cu timpul, poate nu o sa mai ai nevoie de gustari. Incearca sa bei cate un ceai, daca nu vrei apa. Cred ca nu ai slabit din cauza gustarilor, a ciocolatei.
Fetelor, va las voua gogosile. Eu as lua chiftelutele, daca e pe alese. La noi li se mai spune si parjoale. Cum suna! Azi: D: 2 Wasa cu branza 0% si cafea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 09:58 PM |
|