![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ma gandeam aseara ca aici e timpul gogosilor (neconforme) acum (sunt cu tot feluri de umpluturi si glazuri, fiecare patiserie care se respecta are vreo 20 de feluri in perioada asta) si eu n-am mancat niciuna. Yeee, chiar sunt mandra de treaba asta!
misu, bine-ai venit la noi! Cati ani ai? De-acum te asteptam zilnic cu meniul. Apropo de diabet, eu una ma ingrozesc cand vad ce se recomanda celor cu aceasta boala sa manance: cartofi din plin, faina alba si alte alimente care numai bine nu pot face. Si le mananca saracii si pe partea cealalta isi fac injectii... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E buna ideea cu ceaiurile (de plante sau fructe). Sau poti incerca sa-ti pui cateva picaturi de suc de lamaie sau portocale in apa, ca sa aiba un pic de gust. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Buna,buna,fetelor!O sa raspund pe rand la ce m-ati intrebat.Am 41 de ani facuti in octombrie,158 cm inaltime si 61 de kg.Unii poate ar spune ca nu e prea mult,dar in 2 ani de insulina( alti doi am luat pastile)am"ridicat"8-9kg.Doctorita spune,citez,ca sunt taman buna,dar in zona unde ar fi trebuit sa fie talia e un colac -de grasime,nu de salvare.Sunt mica si indesata ca gaina lui Hagi Tudose,ma strang nadragii si regret vremea corsetelor cu balene. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cioco am mancat 3 patrate de Heidi.Ziua sunt f.ocupata-scoala pana la 14,apoi meditatii pana la 19-20,mananc ce manac,dar seara ma ia nebunia,mai ales ca nu ma culc decat rareori inainte de 2 noaptea( bioritm nebun).Gustarile le iau nu pt.ca mi-e foame,ci pt.ca-mi scade glicemia.O sa-ncerc sa reduc unitatile de insulina.Si imediat ma pun pe apa.Zau, i-me-diat.Ca sa nu fiu in afara de subiect,prezint si meniul: MD:5 biscuiti de la Mulino Bianco(de pe site am aflat de ei)cu putin gem pt.diabetici+cicoare cu lapte 0,1%. P:5 buchetele conopida cu branza de oi+o portie mica de teci cu costita(la 4 ore dupa MD) G:un mar sau o mandarinadupa vreo 3 ore) C:snitel din piept de pui,dat prin ou si faina de naut+salata de rosii si castraveti. La cealalta gustare,daca scade glicemia,ce ziceti sa mananc,cioco , un mar sau un iaurt 0,1% P.S.M-am prins cum sta cu "zambaretii". Sunt complet dusa.Am uitat sa va multumesc tuturora pentru intampinare si suport moral.Si nici semnul de intrebare la final nu l-am pus.Baut 1 pahar de apa.Brrr! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Misule, ha!, iaca ne adunam patrusunistele! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Enumar: doftoreasa, stoina (care trage chiulul de pe forum lately), eu. Am uitat pe cineva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Sa stii c-am auzit de cazuri de diabetici care au putut lasa injectiile deoparte numai prin alimentatia Montignac. Binenteles ca un iaurt e mai bun decat o bucata de ciocolata. Cicioarea de baut nu-i conforma. Ce-i aia teci? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Sunt complet dusa.Am uitat sa va multumesc tuturora pentru intampinare si suport moral.Si nici semnul de intrebare la final nu l-am pus.Baut 1 pahar de apa.Brrr!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca se refera la pastai de fasole verde cind spune Misu de "teci".
Da, asta e. TEÁCĂ, teci, s.f. - Din lat. theca. - Păstaie |
|
|
![]()
|
|
Fasolea pastai se numeste la noi, in Arges, teci. Stau de 20 de ani la Targoviste, dar tot asa le zic. Adio cicoare, dar nu regret, o inlocuiesc cu ceai .
Ca mi-am adus aminte, nu cred ca merge caramelizata fructoza, cel putin eu n-am reusit, desi ma pricep la prajituri pe care le papa sotul din dotare si fiica de 17 ani si 39 de kg. - cine o vede pe ea zice ca de-aia e slaba, ca-i mananc eu toata mancarea). (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Misulica, nu te poti debarasa de Mulino Bianco aia si sa mananci ceva mai sanatos? De exemplu, niste wasa sau finn crisp cu gem pt diabetici (adica exclusiv cu fructoza, fara zahar), cu lapte, sau iaurt fara grasimi?
Sau iaurt 0% grasimi cu bucatele de fructe proaspete: kiwi, ananas, portocale, mandarine. Sau mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz. Eu am mancat la pranz (14:30): nitica smantana 15% grasimi (imi era pofta de smantana cu telemea, dar de unde telemea?), apoi o salata de ton cu muuuuuuuuulta "iarba": salata verde, castravete, rosie. Leea si angy mai fac parte din clubul "middle" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...middle=taman bune, nici prea prea, nici foarte, foarte. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) This post has been edited by dr_wise: Feb 5 2009, 04:12 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, mai, cum le-am putut uita? (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Ma duc la colt!
Lasa ca si eu am zis de pastai si m-au intrebat fetele ce-i aia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doftoreaso, n-ai vreun turc prin apropiere? Au in magazinele lor nspe feluri de telemea-feta, unele-s bune cu spume. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Helloo!!
Azi: md - pate inedit cu 2 finn crisp si ardei capia, ceai menta P - omleta cu salata varza G - desert ...uite ce isprava am facut ...bobo de cioco (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/poz005.jpg) Sunt foarte usor de facut...si f bune...asa, din rar in Pasti, se merita..nuca de cocos e doar pt decor. C - orez basmati cu ciuperci Pupici |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, l-am pus pe amore puro sa-i intrebe pe colegii lui turci, iar raspunsul a fost asa: toti cumpara de la Badic, adica magazinul sarbesc care aduce, printre altele, si produse turcesti. Am vazut acolo telemea la cutie metalica, de 1 sau 1,5kg, dar n-am cumparat, fiindca 1) e scumpa rau si 2) tot mai sper sa descopar un magazin grecesc...numa' ca slabe sperante (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Pe aici turcii si grecii sunt in nr infinitezimal. Colcaie, in schimb, italienii si portughezii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS pt kalua: pune, te rog, niste poze cu ambalajul de la telemeaua buna "cu spume", sa ma minunez si eu si s-o dau in urmarire generala prin INTERPOL (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . PS pt zana maseluta: (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) cum le-ai facut, sa ne drogam si noi, la o adica.... This post has been edited by dr_wise: Feb 5 2009, 04:30 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 03:09 AM |
|