IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 331 332 333 334 335 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
misu
post Feb 5 2009, 04:31 PM
Post #3321

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,657

Ba renunt la ei mintenas,doctor W.Am finn crisp si ma tenteaza sa fac si o painica" filosofa,"ca e buna la casa omului.In mancarea de teci am batut si o lingura de faina de naut,ca s-o lege.Am facut rau?
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 5 2009, 05:47 PM
Post #3322

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Misu, la cat mai putine kilograme si e ok, faina de naut e ok cu fasolea (si cu grasimi si cu carne). Eu am glicemia prea mica dar de cand am inceput MM e mai bine, eu beau si multa apa de obicei si asta ajuta (si la tensiune care tot mica e la mine dar creste) - of, toate sunt mici numai greutatea si colacelele de pe talie...
Aseara am renuntat la portocale ca mi-au placut mult pastele de orez salbatic si am mai facut si pentru azi. Si am mai prajit si niste chiftele din carne de porc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca mi-era pofta
Azi
MD - cafea cu lapte 0%, niste fructe de faza a IIa (am fost la o sedinta si pe langa fructele astea nu mai era decat omleta cu carnati si bacon dar fara pic de salata, cam gretos) si o sa continui acum si cu 2 portocale; 2 ceaiuri verzi
P - spaghete din orez salbatic cu sos de rosii si ciupierci si cu branza
C - portocale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ieri m-am cantarit dupa ce am ajuns acasa de la munca si... a scazut 1, aproape 1.5 Kg de saptamana trecuta. Azi dimineata nu am avut timp sa verific daca a aratat bien cantarul dar ma multumesc si cu atata, mai ales ca nu am mancat conform tot timpul, am luat si medicamentele alea care au zahar si nici nu am mai fost la sala.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 5 2009, 06:12 PM
Post #3323

Musafir

Kalua, imi spui cum se foloseste forma de silicon, te rog? Mi-am cumparat una pt blat de tort si nu mai tin minte ce-ai spus...parca se unge prima data cu ulei/unt si gata forever, urmatoarele dati nu mai e nevoie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ???
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 5 2009, 06:12 PM
Post #3324

Musafir

Misu, unde ai mai auzit tu de faina la legat sosuri in bucataria fina? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu vorbesc de conformitati aici, ci de delicateturile pe care le bagam in noi. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 5 2009, 07:45 PM
Post #3325

Musafir

Cina/ 18:00 - mozzarela

+Quote Post
pescarush
post Feb 5 2009, 08:30 PM
Post #3326

Musafir

Misu, bine ai venit! Multa sanatate iti doresc, sis a reusesti sa scapi in primul rand de injectiile de insulina, si apoi si de kg. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mama mea e diabetica (a descoperit acum vreun an jumate) si am convins-o si pe ea de Monti, doar ca nu-l tine prea strict, dar reuseste sa-si mentina glicemia in limite normale.
Doctore, asa e cu tava de silicon, o ungi prima data, si ramane asa forever. Nici eu nu le-am mai uns pe-ale mele in veci, si ies foarte bine dulciurile in ele, nu se lipesc deloc.
Am facut si eu ieri prajitura cu mere conforma (reteta de la Blu Dea), am pus si frisca, sa vad cand am timp sa descarc pozele, ce-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Trebuie s-o las mai moale cu gatitul de bunatati, ca ai mei mi-au pus gand rau, sa ma mai tina pe-acasa cat de mult. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 5 2009, 08:46 PM
Post #3327

Musafir

Doftoreaso, acum am dintr-asta si mie-mi place tare, nu-i cremoasa deloc si are un gust fin.
(IMG:http://www.gazi.de/Bilder/GAZi_Feta_60.jpg)

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 5 2009, 08:59 PM
Post #3328

Dependent

Am o intrebare, vreu sa fac sambata niste painici filozofale... pot folosi in loc de faina integrala de secara/ovaz faina de ovaz? e acelasi lucru? Ma gandesc ca e diferita de faina integrala dar aici in magazine am vazut doar rye flour, nu si whole rye flour... Poate imi explica cineva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by ghemotoc: Feb 5 2009, 09:00 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 5 2009, 09:05 PM
Post #3329

Musafir

Numai cu faina integrala e ok, ghemotoc. Adica trebuie sa fie tot bobul macinat, cu tot cu coaja. Fainile neintegrale sunt din bobul decojit, niciuna dintre ele nu-i conforma (ma refer la cereale).

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 5 2009, 09:07 PM
Post #3330

Dependent

Mersi, Kalua, ma gandeam eu... deci trebuie sa ma apuc sa merg prin magazine, of of of.
De fapt speram sa fie o problema de traducere... adica in engleza poate au renuntat la cuvantul integral... Diseara merg la cumparaturi!

This post has been edited by ghemotoc: Feb 5 2009, 09:08 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 331 332 333 334 335 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 03:46 AM