![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Misulica bine ai venit! O sa vezi ce bine iti va fi cu nenea Monti si mai ales cu fetele !
Azi: ora 10: un mar, o cafea cu lapte degresat ( 200 ml) ora 14: pulpal de pui cu salata de varza ora 18: salata de varza in care am adaugat un ou fiert tare ( nu mi-a placut deloc!) Acum un grapefruit care nu mai reusesc sa-l termin. Ce miroase a primavara si a veselie! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, gasesti la partea de naturale/organice, la Loblaws, se cheama: whole grain oat flour si stone ground whole grain dark rye flour, de la Bob's Red Mill.
Daca nu le gasesti, spune-mi si le fac o poza. This post has been edited by pescarush: Feb 5 2009, 09:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mersi Pascarush, cred ca trebuie sa ma duc si pe la Loblaws pt ca la Superstore nu aveau decat rye flour simpla... Stiu linia asta de produse, de la ei imi iau taratele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce frumos suna
Mersi inca o data. P.S. cred ca am dat jos la cm mai mult ca la kg ca pantalonii ii simt dintr-o data mult mai largi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Kalua,nu ma certa.La radacini suntem ardeleni,asa ca...ce vezi acasa,aia faci.Si inca eu m-am departat mult de modul de gatit al mamei,la care totul e foarte dulce,foarte gras etc.Sa nu mai spun de paine si cartofi...Se pare ca-i prieste fiica-mii,care inghite maxim o felie de paine pe zi si nu baga lingura in ce e gras.
Pesca,Irinica,Ghemotoc,multumesc pt.intampinare. M-am tinut riguros de meniu,am sarit si prima gustare si-am baut pana la ora asta vreo800 ml.de apa si doar 2 cafele.Mai am de stat-e un teanc de rufe care tipa dupa fierul de calcat-asa ca ma lupt cu apa. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Misu, si eu beam inainte cam 3 cafele pe zi (si fumam dar m-am lasat) si am ajuns acum la jumatate de cana dimineata si cu 2 sau 3 ceaiuri verzi pe zi care sunt mult mai sanatoase... Eu beau in jur de 3 l de apa pe zi si am inceput asa cum ti-s sugerat una dintre fete... ia o sticla de 0.5 l, umple-o cu apa si bea din cand in cand, pana la urma o sa ajungi la 3 sau 4 sticle fara sa-ti dai seama.
Si eu stiu de sosurile astea cu faina (tot din ardeal sunt - brasov si mers la tara des langa Cluj) deci cunosc bucataria prea bine, burta sta dovada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ajuns acum sa fac chiar si mazare doar suc de rosii, nu mai zic ca mi-e rau daca mananc ceva mai gras. Succces in continuare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Multam,Ghemotoc.Noi suntem de la Lisa,deci suntem aproape "vecine".E drept ca ai mei au venit la Campulung,iar eu am nimerit ,prin repartitie,la Targoviste.Cu apa chiar asa am facut.Am ceai verde si-o sa beau in loc de cafea.Fara fructoza,nu?
|
|
|
![]()
|
|
Fara... in prima faza nu e recomandat. Daca nu iti place gustul, pune putin suc de lamaie, dupa ce te obisnuiesti cu el nu o sa-ti mai trebuiasca nici lamaia.
Eu acum stau in Toronto de 2 ani aproape... dar si prin Tragoviste am copilarit putin (rudele din partea tatalui), cunosc si zona aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Misu, nu te cert, iti spun numai. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vorbim aici nu numai de Montignac, ci si cum il putem aplica in combinatie cu haute cuisine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hai sa ma spovedesc si eu: aseara am mai mancat doua bombe Mozart. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Azi: un mar, apoi mancarica de mazare cu carnati (resturi de-aseara) cu doi gogosari umpluti cu varza murata seara iar saltimbocca alla romana (la cererea publicului) cu fasole verde si salata verde mica (poze am pus la topicul celalalt, de fapt cu farfuria colegului de dormitor) Si-am facut si-o ora (60 minute, da?) de sport. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Continuarea pentru ziua de azi:
P: ficat la gratar cu muraturi; S: conopida la cuptor cu ou deasupra, castraveti murati. Plus doua ceaiuri baute de-a lungul zilei. Si ceva apa, dar nu ajung la 2 litri, mai ales iarna. Am facut o painica, pacat ca nu pot sa mananc calda, pana maine se mai schimba la gust. Painica mea fara fata comerciala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar as vrea aparat de facut paine. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa ma foarte scuzati de off topic dar daca tot va shpionez din cand in cand sa zic una
pt pesca sau/si misu care e insulino-dependenta si cred ca temporar pt ca diabetul de tip 1 (cel insulino-dependent) se face de regula inainte de 30 de ani. Diabetul de tip 2 uneori are nevoie de insulina pe langa medicatia obisnuita (de ex Metformin, Glyburide etc) insa asta nu il transforma in diabet de tip 1, am promis mai demult ca scriu cate ceva despre diabet si uite nu apuc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa inteleg ca ghemotoc e concetateana de-a noastra? Ca vorbeste despre Loblaws (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 09:20 AM |
|