![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Ba,teoretic,am doza fixa-20 dimineata,12 seara-dar cum nu vrea sa se cuminteasca glicemia,doctorita mi-a zis sa ajustez doza dupa necesitati (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .Asa ca,draga Angy,pana s-o iau cu Monty,ajunsesem la 25u dimineata si 16 seara ,dar tot nu scadea.Si eu tot la Paulescu merg si meniul facut de dr.pe-o zi cred ca l-as manca in 3,asa de multa mancare este.Ma intreb cat ar fi glicemia in cazul asta.Mda...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna Marta
ca sa te incurajez - chiar daca nu m-am tinut intocmai de MM - am avut mai multe scapari - am reusit sa dau jos 5 kg a fost relativ usor desi ma speriasem la inceput ca am un organism incapatanat eu am avut 105 kg - acum am cred 99 - ma chinui sa nu urc iar la 3 cifre cred ca e cel mai simplu mod de alimentatie - desi m-am speriat la inceput ca nu o sa reusesc intra sa vezi rezultatele fetelor cand simti ca nu mai poti - pe mine m-a ajutat / ma incurajeaza sa vad rezultatele in plus de la talie s-au dus 4 cm !!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Off Topic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Fetele intrebare intrebatoare: cu MM am sanse sa dau colacelul de la burta jos? Ii zic 'colacel' sa para mai mic dar e ditamai, parca as fi insarcinata iar in 3-4luni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) As merge eu la sala dar juniorul nu e de acord cu mine asa ca doar 2-3 miscari prin casa, cand si cand, nu se pun. Haide, Martha,ca poti!Nu te lasa!Fetele spun ca au dat jos mai mult de un colacel,acolo.Tu esti sanatoasa,asa ca rezultatele se vor vedea.Bafta! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, trebuie si putintel sport. Il poti face acasa, dar trebuie sa fii consecventa. Cel mai bine dupa un dvd, ca acolo-i si cu incalzire, si cu intinderea muschilor la final, cum trebuie.
Eu m-am apucat iar de putina miscare (de doua ori pe saptamana cate 60 minute) de pe la mijlocul lui ianuarie si deja vad rezultate, sta carnea altfel pe mine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Misu - la Paulescu nu prea pot spune ca stiu sa te invete sa mananci corect
Am cumparat cateva carti de alimentatie ptr diabetici si asa ne-am autoeducat Ce dau acolo bolnavilor sa manance este contra tuturor dietelor gasite in carti Mama nu mananca atata paine intr-o saptamana - de cartofi nu mai vb. De fapt noi am scos aproape in totalitate cartofii si orezul din alimentatie - si nu plange nimeni pur si simplu nu ne mai plac!!! am dat cadou ciocolata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mi se rupe sufletul - dar nu-mi pare rau |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Kalua, Misu multumesc de incurajari (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am sa caut in weekend niste exercitii pe net si sa incep sa le fac usor usor. Ca deadline pentru faza I mi-am propus taierea de motz a juniorului (7 iulie) si nu neaparat nr de kg cat cm sa fie mai putini. Sanatate multa fetelor si sper ca MM sa va ajute (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
De azi ar trebui sa ma mobilizez si eu, sa trec serios la Monti. NUmai ca maine mergem in vizita la cineva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si iar se duce de rapa efortul meu.
Sa vedem ce as putea manca azi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) D - am inceput cu o cafea cu frisca (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) apoi ma gandesc sa mananc un grapefruit, pauza, iaurt cu fulgi de ovaz si putin gem. Asta e faza 2, din cauza ca am pus frisca in cafea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (nimic nu se compara cu cafeaua cu frisca dimineata). P - mancare de mazare cu ou ochi C - branza Camembert cu rosii. Sper sa ma tin de program. Cartofi si paine la diabetici Angy? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ce fel de doctori sunt aia??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu i le-am scos la mama aproape de tot, cand e aici tine mai strict, pentru ca trebuie sa gateasca pentru mine si atunci nici nu prea am in casa "ingredientele" astea, dar acasa banuiesc ca le mananca mai des totusi. Oricum, mi-a spus ca isi mentine glicemia in jur la 120. (nu stiu u.m. e aia, dar aici se masoara in altceva si este normal parca intre 4 si 7, dar nu mai sunt sigura, oricum are glucometru luat de-aici). Nu stiu daca v-am spus, s-a nascut finutul meu saptamana trecuta, in 28 ianuarie (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) abia astept sa merg sa-l vad, daca nu saptamana viitoare, peste 2 saptamani. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Continuare pt aseara - 3 portocale (se stricau si nu am vrut sa le arunc)
Azi - nu stiu cine spunea ca bea dimineata pe stomacul gol apa - si eu, dar calduta si cu suc de lamaie; se spune ca pt fiecare cana de cafea bauta trebuie bauta aceeasi cantitate de apa ca sa nu te deschidratezi. Am continuat cu o cana de cafea cu lapte cu 0% grasimi si o sa mai mananc 2 portocale si, daca imi mai e foame, si niste capsuni Pranz - o sa ma duc sa-mi iau (ca e vineri) de la un restaurant grecesc o salata, bineinteles greceasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , cu feta si piept de pui la gratar Cina - (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu am nicio idee, o sa vad eu acasa, poate niste branza, vinete cu rosii, castravete, morcov, gasesc eu niste vegetale Ah, si vreo 3 cani de ceai verde pe parcursul zile Angy, chiar asa, paine la diabetici? Bunicul din partea mamei a avut diabet (de-aia sunt atenta la ce mananc) si stiu clar ca e interzisa painea; se recomanda painea graham (cel mult 2 feliute pe zi) si multa mamaliga. Portocalele si in general citricele stiu ca iar sunt recomandate pt ca ajuta la scaderea glicemiei Cleo, da sunt din Toronto, stau si lucrez in North York. Tu? Pescarush, La Multi Ani ptentru finut! This post has been edited by ghemotoc: Feb 6 2009, 04:22 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Ghemotoc. Hai ca ma bag eu iar sa raspund, Cleo e in Montreal. Am vazut si eu ca medicii/nutritionistii recomanda mamaliga la diabetici, dar daca ne uitam in tabelul cu IG, mamaliga e no-no. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Stiu dar probabil ca recomandau mamaliga ca altceva nu se gasea prin magazine. Bunicul meu a fost bolnav de inainte de revolutie si trebuia sa ne descurcam cu ce aveam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nu stiu cine intreba daca MM ajuta sa scapi de burtica... In engleza beer belly spune totul - toate alimentele cu IG de obicei duc la formarea burticii si daca le eliminam, se reduce si burtica. Doctorii chiar spun ca cei cu grasime in jurul taliei sunt susceptibili de a face diabet. Deci, alimente cu IG mic sunt recomandate. This post has been edited by ghemotoc: Feb 6 2009, 04:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 02:20 PM |
|