IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 335 336 337 338 339 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
angy03
post Feb 6 2009, 04:33 PM
Post #3361

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,982

Buna dimineata fetelor din Canada

cand am spus de paine si cartofi nu am glumit - mama a fost internata sapt trecuta in spitalul Paulescu de boli de nutritie
m-am ingrozit cand am aflat ce -i dau sa manance - normal ca nu trebuie cartofi si paine !!!!!!
problema e ca stateau infirmierele langa bolnave sa manance tot - doamne -m-am ingrozit cand am auzit
Mama dadea painea unei alte paciente ca macar ea a constientizat ca daca mananca cartof - nu mananca si paine
si cata paine !!! 1/2 franzela /masa
dimineata - 1 felie paine cu branza vaci - mai mergea insa la restul meselor este crima
Acasa am educat-o pe mama sa manance dimineata o felie paine graham cu branza vaci + mar ras cu scortisoara inainte si ceai si cafea ca fara asta nu se poate
in rest mai are doar 3 felii mici de paine graham pe care le mananca pana la ora 18

oricum vreau sa incepem toate alimentatie conforma MM - mama s-a ingrasat rau de cand a inceput insulina si trebuie sa si slabeasca

din pacate asta se intampla in spitalele de aici - iei medicatie insa nu si mancare potrivita

Sa-ti traiasca finutul Pescarus!! Sa aiba noroc si sa fie sanatos!!

e o mare prostie sa recomanzi mamaliga si sa nu reduci painea sau alte glucide
stiu ca asa se recomanda - cred ca nu e corect
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 6 2009, 05:02 PM
Post #3362

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Angy, inca o chestie, ananasul are IGul de 45, incearca sa mananci mai putin sau chiar deloc in prima faza.

Eu cred ca o sa fac maine niste ardei umpluti, initial ma gandisem sa fac ciorba de ardei umpluti dar cum sotului nu-i place ca e prea dulce, cred ca o sa-i fierb in niste suc de rosii si asa o sa aiba si niste sos...

+Quote Post
dr_wise
post Feb 6 2009, 05:07 PM
Post #3363

Musafir

Sa-ti traiasca finutul, pescarush! Cand e botezul?
A propos de botez, noi avem mot de luat anul asta, in martie, si cred c-o sa-l trimit pe fiu-meu "observator federal".
Sa intreb fetele ce tb sa cumpere o nasa pt mot, la topicul cu pricina.
Gata!
Mi-am facut damblaua!
Am cumparat file de merluciu (scria filet de merlan...presupun ca-i merluciu) si l-am facut pane, cu patrunjel si usturoi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) + lamaie + salata + 1 pahar de vin alb sec...o bunaciune! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2516.jpg)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2519.jpg)
Pentru deseara ma mai gandesc.

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 6 2009, 05:21 PM
Post #3364

Dependent

Da, doctore, merlan e merluciu. Ii mai spune si merlu si merluchon in franceza. Buna idee mi-ai dat pentru maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 6 2009, 05:29 PM
Post #3365

Dependent

From: Iasi
Member No.: 5,733

Mi-a ajuns faina de naut ce am comandat-o zilele trecute si am facut niste snitele: o nebunie!!!!!!!
As vrea sa le combin cu piure de telina, se poate?? Vreau ca in loc de smantana sa pun iaurt normal, nu e degresat.
Si la combinatia asta as adauga o salata mare de varza. Se poate minca la cina?

+Quote Post
Diana.
post Feb 6 2009, 05:31 PM
Post #3366

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Telina fiarta trebe scoasa. Telina (gatita)* IG 85.

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 6 2009, 05:42 PM
Post #3367

Dependent

Doctore, cum ai facut pestele? In ou ai pus patrunjel si ustoroi si apoi l-ai dat prin faina?

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 6 2009, 05:44 PM
Post #3368

Dependent

Ah (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si totusi am o carte cu retete si apare piure de telina, de ce oare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Zice asa:
2 teline
2 lamai
smantana fluida degresata
sare, piper, nucsoara
Se fierbe telina cu sare si lamaile taiate sferturi. Cand e fiarta se arunca apa si lamaile si se pune smantana si nucsoara. Se fierbe la foc mic pina cand absoarbe smantana. Se paseaza cu mixerul.

This post has been edited by MarthaToma: Feb 6 2009, 05:46 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 6 2009, 05:48 PM
Post #3369

Dependent

Martha, cand nu esti sigura de vreun aliment, verifica-l pe siteul lui MM; s-a mai vorbit aici pe site despre telina si morcovi - dupa ce se fierb, IGul se modifica.
Stiu ca si exista niste carti pe piata care nu sunt scrise de MM, el doar a colaborat la ele parca.

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 6 2009, 05:54 PM
Post #3370

Dependent

Mersi mult!
In weekend ma apuc de citit si pe site-ul lui MM. Stiam ca se modifica la morcov dar la telina nu am mai cautat, am zis ca daca e trecuta in carte atunci e bine.
Am sa-mi comand pe net si cartile de care vorbeati mai demult si pe asta ce o am acum (am primit-o pe mail mai demult cand incepusem MM) am sa o dau deoparte.
Astea fiind zise am sa renunt la piureul de telina si am sa maninc niste pastai cu sos de rosii si snitelele cu o salata mare de varza.

+Quote Post

413 Pages V  « < 335 336 337 338 339 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 02:31 PM