IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 336 337 338 339 340 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Pastelata
post Feb 6 2009, 05:55 PM
Post #3371

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Voi mancati mazare in faza I? Tocmai ce-am consultat cartea si scria ca merge,dar in faza a2a.A schimbat cumva regula in cartea noua? A,si nu gasesc reteta pentru painea aia filozofala:-?
Eu sa va zic ce abatari am facut: o ciocolata milka(jumate cu capsuni,jumate cu caramel-sunt o vaca!!) si un fresh de ananas ca nu am stiut ca am voie...si mai mananc si arahide din cand in cand.
Voi cam cat ati slabit pe la inceputul dietei? Cineva zicea ca in 3saptamani a scazut de la 62kg la 56 si mi se pare wooooahahijeijfoiesjfijfkleju:O
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 6 2009, 06:11 PM
Post #3372

Musafir

Pastelata, sigur nu slabesti atat intr-un timp atat de scurt cu Montignac. Nici nu-i sanatos asa ceva, au de suferit toate organele la ingrasat si slabit rapid.
Chestia cu mazarea e dintr-o carte veche.

Ananasul, si nu numai el, ci toate alimentele cu IG-ul pana in 50 sunt permise la faza 1! Trebuie numai tinut cont de pauzele dintre mesele glucidice (unde intra si ananasul) si cele proteino-lipidice.

Piure de telina se poate manca, dar o portie micuta, asa, cat incape intr-un pumn. Si cu multa salata la el, da?

+Quote Post
pescarush
post Feb 6 2009, 06:45 PM
Post #3373

Musafir

Mersi fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La noi, in Ardeal, nu se taie motul, asa ca va fi doar o aniversare de 1 an. Acum, deocamdata, am primit lista cu ce trebuie sa duc la botez, trebuie sa incep sa le caut din timp. Cel mai greu mi se pare de gasit lumanare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) probabil ca va trebui sa merg in Toronto, in Greek Town, ca am inteles ca in rest nu prea se gasesc (eventual sa intreb inainte si la noi la biserica). (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Botezul va fi in 25 Aprilie, asteptam iesirea din post.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 6 2009, 06:49 PM
Post #3374

Musafir

Pesca, sa-ti traiasca finutu' si sa fie sanatos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pe la florarii pe la voi nu se gasesc lumanari?

+Quote Post
dr_wise
post Feb 6 2009, 06:58 PM
Post #3375

Musafir

QUOTE(ghemotoc @ Feb 6 2009, 06:42 PM) *
Doctore, cum ai facut pestele? In ou ai pus patrunjel si ustoroi si apoi l-ai dat prin faina?

Am pus: patrunjel si usturoi tocate marunt, sare, piper, 1 lingura faina de soia. L-am tavalit prin faina de soia, apoi l-am "imersat" in combinatia asta.
A iesit un deliciu!
F important: lamaie stoarsa proaspat pe snitele!
In seara asta cred ca mananc doar fructe: mar, para, sau portocala.
Pescarus, are dreptate Roxi. Aici faci comanda de lumanari la florarie, o data cu florile care o inconjoara. Se mai pot gasi lumanari la bisericile ortodoxe. Cel mai bine e sa vorbesti cu preotul.

This post has been edited by dr_wise: Feb 6 2009, 07:22 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 6 2009, 07:03 PM
Post #3376

Musafir

Pesca, sa-ti traiasca finutul!
La biserica sa intrebi, acolo ar trebui sa aiba. Sau daca n-au, sigur stiu incotro sa te indrume.

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 6 2009, 07:11 PM
Post #3377

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Doctore, mersi de reteta. Altceva in afara de lamaie proaspata eu nu folosesc niciodata.
Pesca, la biserica sa te duci. Niste prietenii si-au botezat baietelul si au luat lumanarile de la biserica sau pe danforth, unde sunt grecii. Sau cauta pe google lumanari botez toronto si o sa gasesti florarii detinute de romani.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 6 2009, 07:24 PM
Post #3378

Musafir

Cu placere!
Toate snitelele le prepar asa (peste, pui, sau porc), imi place tare mult combinatia asta de arome.

+Quote Post
Diana.
post Feb 6 2009, 07:30 PM
Post #3379

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io am tras chiulul azi. Dar simteam ca fac explozie.

+Quote Post
pescarush
post Feb 6 2009, 07:37 PM
Post #3380

Musafir

Doctore, pestele tau arata (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) good. Mi-e o foaaaame!
La biserica ma gandisem si eu sa intreb prima data, la florarii nu sunt lumanari de botez Roxy, decat la greci si la romani (sau am rog, ceva ortodocsi).
Hai sa va spun una (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M-am dus la o intalnire cu o agenta (recruiter) pentru un job. Si ii descriu eu ce-am facut, si incepe sa-mi spuna despre firma asta (clientul ei), ca e o firma buna, ca-si trateaza angajatii super, le da barbeque in timpul verii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma rog, si altele, dar eu cand ii aud cu barbeque in timpul verii (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) ... oi fi eu mai batuta in cap si nu pricep ce-i asa mare lucru. Oricum, nu asta-i cel mai important aspect la cautarea unui job, mai ales acum. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 336 337 338 339 340 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 02:48 AM