![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai asa-mi era si mie pofta de peste, dar nu m-am lasat. M-am intalnit cu amore puro dupa ora de sport si am taiat-o la un blitz-shopping.
Am si cotlete de ton in congelator, dar le pastrez pt cand vine fiu-meu, poate-poate il corup cu ton preparat la cuptor, desi, nu cred sa am succes (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi minunata de primavara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Meniul de azi: 8.00: iaurt + paine cu tarate si faina integrala + o cafea negra. Diseara fac si eu painea filozofului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 13.00: adunam ce a mai ramas de ieri: 2 snitele + un copanel la gratar + un pumn de pastai + o slata mare de varza 18.00: vreau sa fac o tocanita de ceapa cu carne de porc pt restul familiei. Pot sa maninc si eu cu salata? Mi-am luat ieri boabe de naut, ma duc sa scotocesc pe la retete sa vad cum le pot gati. Tin eu bine minte ca ar tb puse in apa rece si sa stea cam 12 ore? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by MarthaToma: Feb 7 2009, 10:02 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Martha, eu pun toate "boabele" la inmuiat de cu seara. In dimineata asta am mancat: 3 wasa 24% fibre cu pate de soia picant "Inedit", rosie si patrunjel 2 cani lapte cu cacao (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2520.jpg) Pt restul zilei n-am nici un meniu, fiindca o tai la Arlon, in plimbarici. Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, binenteles ca poti manca si tu tocanita daca pui numai ingrediente conforme in ea.
Painicile filozofului mai bine le faci maine dimineata si le pui calde pe masa. Iti ia cam 5 minute sa faci aluatul, coptul vreo 20-25, in jumatate de ora sunt gata. Ca daca le faci deseara te chinui adulmecand mirosul si nici nu le mananci calde, deci n-ai facut nicio afacere. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Dragelor, ma primiti si pe mine aici?
De ceva vreme va urmaresc meniurile, am mai enervat-o pe Pesca cu diverse intrebari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am mai citit, dar tot nu-s lamurita complet mai ales cum le combin. Am scapat din casa de orice cu zahar, amidon si alte chestii neconforme. No, asa ca daca mai gresesc va rog sa ma trageti de urechi (eu as vrea sa dau jos vreo 5 kg, si apoi sa ma mentin) MD: 1 avocado P: ciorba de varza, friptura de vaca cu rosii C: legume la cuptor cu cascaval |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, welcome to the club. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pana acum e bine. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Deci tot s-a prins ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 22-January 09 Member No.: 5,713 ![]() |
buna tuturor... vin si eu cu meniul ca asa mi-e mai usor sa tin regimu,
D -4 wasa + 2 cuburu de brinza 0%, un ceai verde; P- o pulpa in sos de ciapa cu rosii,o felie de cirnacior afumat, o rosie, un morcov crud, un cub de brinza si un iaurt ( mult... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ); 15:00 un mar mic, o portocala mica, citiva miezi de nuca; C- (se planuieste) un ou cu ciapa si ulei de masline + legume inabusite (sper ca zic bine) - un pic de ulei de floarea soarelui, ciapa, dovlecei, ardei gras copt, rosii si un pic de otet de mere. mi-am propus sa reduc cantitatea de ciocolata conforma si fructe, sper si sa reusesc. o dupa-amiaza minunata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pesca, da, s-a prins ceva, numai ca trebe sa ma invat sa mananc mai mult dimineata....
Si tare imi plac retetele doftorersei, asa ca ma mai inspir de acolo, numa' ca stiu ca ea e la faza 2... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, doftoreasa tine faza 1, deci te poti inspira linistita de la ea.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana, ce faci? Bebelusul nu se grabeste, nu? Daca ai sti ca eu ma uit de prin decembrie sa vad daca nu ai nascut! Asa mi s-a parut mie ca trebuie, nu stiu de ce am crezut asta. Asa un copil mult asteptat de atata lume. Cand se face mai mare sa-i spui, ca sigur se va amuza pe seama noastra. Blue, sunt bine. Si Sara e destul de energica in burtica, dar nu stiu de ce nu se simte pregatita sa iasa. Merg luni si probabil imi vor provoca nasterea. Am depasit deja 40 de saptamani (se incheiau miercuri pe 4 febr). Abia asetpt s-o vad la fata si sper din tot sufletul sa fie totul ok. Nu am emotii cu nasterea, pentru ca pierderea tatei m-a cam secat pe din-nauntru. Sunt o curajoasa din fire si am incredere in Cel de Sus. In curand o sa intregesc si eu gasca pe aici cu meniul zilnic. Oricum, tot timpul am fost cu ochii pe voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:29 AM |
|