IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Apr 4 2008, 09:25 PM
Post #341

Musafir

Te-am vazut Empty, esti tare draguta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sincer, eu nu vad vreo diferenta intre inainte/dupa. Cate kg zici c-ai pierdut cu Monti?
Mesajele le poti scrie aici Emtpy. Grupul este doar pentru poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Izabelutza, in mod sigur e de la menstruatie. Eu iau cam intre 500 gr - 1kg in acea perioada a lunii. Imi pare rau si sper sa ma intelegi, dar acceptul la grupul de pe yahoo il vei primi cand vei capata ceva vechime. De la inceput am stabilit niste reguli impreuna cu Kalua si fetele si vreau sa le respectam. Multumesc.
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi
P: varza calita, piept de pui, salata greceasca fara branza
C: 2 portocale, cateva alune de padure
Azi:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi de grau
P: 3 pulpe superioare la gratar cu icre de fasole (sau fasole batuta); n-am avut nici un fel de legume prin casa
C: 2 clementine, 2 portocale si s-ar putea sa mai rontai niste alune
Am avut o zi cu treburi gospodaresti si-s tare multumita de ce-a iesit.
Va pup si s-aveti un weekend fain.
Cyl, ce se mai intampla cu acul cantarului. S-a mai miscat? Eu n-am baut cola de 1 an si 4 luni, adica de cand tin Monti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si n-am nici o pofta de ea. In schimb, barbata-miu, daca n-are cola in casa, e distrus. Trebuie sa-l dezvat de acest obicei.
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post Apr 4 2008, 09:32 PM
Post #342

Musafir

Buna, fetele
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea
P: orez de ieri cu castraveti acri
S: ficatei de ieri cu castraveti acri pe la 5 iar pe la 7 fistic si mandarine

+Quote Post
kalua
post Apr 4 2008, 09:57 PM
Post #343

Musafir

Hreanul e conform.

Empty, frumusico! Eu vad o mica schimbare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 5 2008, 12:10 AM
Post #344

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

merci pt aprecieri rox si kalua...
roxanica,nu stiu,poate n-am ales tocmai pozele potrivite pt cele 3 etape before,during,after,oricum ideea e ca cei din jur observa si ai mei ma bat la cap sa mai mananc si eu din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...daca le zic ca iau 3 mese pe zi nu ma cred...am avut si 58 kg acu` 5 ani dar din perioada aia nu prea am poze si nu vreau sa mi`o amintesc...nu am slabit cu Monti atunci,ci cu infometare,apoi m-am (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si totu` a venit de la sine...tu ai slabit enorm,ti s-a modelat corpu` f frumos,ai devenit f feminina,ai fizionomia unui om cu multa ambitie...serios...apropo,merci pt "unda verde" de pe grup,roxanica.
kalua (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) m-am tot uitat la pozele tale...si`mi placi si satena si blonda...de silueta nu ma leg,ca nu are rost,ca arati (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ...cand fiica ta o sa aiba 16-17anisori...o sa zica lumea ca sunteti surori (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eu zic ca exista o schimbare,la haine o pot simti,cei din jur au inceput cu gura pe mine sa nu mai slabesc...oricum,prea mi s-a infipt adanc in minte Monti,ca sa revin la cartofi,mamaligi,paine alba...
D-abia astept maine sa bucataresc sufle`ul de broccoli...sa vedem ce-o iesi...
aaaaa,apropo roxanica,ma duc la Real maine,mai vrei poza cu glass noodles?
somn usor (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
CyL
post Apr 5 2008, 11:12 AM
Post #345

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

neatza fetelor.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

first, nici mie nu'mi mai place cola sau pepsi, ramane un gust aiurea dupa ea, am facut intr'o sesiune abuz si de atunci nu'mi mai prieste. am baut atunci pt ca eram la cineva acasa, imi era sete si aveam in fata un pahar de cola. am baut doar jumate.. atat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nu fac exces de ulei.. il folosesc la salata si atunci cand mai trag in tigaie niste soia sau ceapa, dar folosesc foarte putin.

roxi.. de cantar habar nu am, inca nu mi'am achizitionat unul: acelsi care imi arata intr'o zi 61, a doua zi imi arata 65, iar de atunci tot asa. pardon.. acum imi arata 63 si un picutz, deci nu stiu.. stiu doar ca sigur nu functioneaza bine, la toti care l'au folosit a aratat "erori":D (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu ma ghidez dupa haine, dupa cat de mult s-au mai "largit" pe mine.. de sala nu m'am mai tinut pt ca nu am mai avut timp, in schimb am mers mai mult pe jos. dar sincer.. parca ma tot uitam si ma mai masuram in talie si una alta.. mi se pare ca dau jos foarte greu. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) stau si ma gandesc pe unde gresesc, sau daca asa e organismul meu.. si slabeste mai greu. ce'i drept, m'am hranit in ultimul timp numai cu salate maaaaaari dimienata si pranz, iar seara fructe.

dar nu ma las! e singurul regim care chiar a dat rezultate pana acum, care imi pare ca are logica si plus.. nu mor de foame. daca vedeti ca pe undeva am "minusuri".. pls nu ma lasati, tineti'va de capul meu.
apropos.. eu am dat join la grupul pe yahoo "lovejoy_sy" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

meniul meu de ieri:
MD: salata verde, tofu chimen, ridichi, ceapa verde (pe stomacul gol, fulgi de ovaz mai intai)
G: un mar golden
P: mancarica de soia, ciuperci, brocolli, ceapa uscata, verde, malsine verzi + o slaata ca la micul dejun dar am adaugat morcov si telina
C: un mar golden

azi:
MD: doua mandarine,un mar, pauza mai mare , salata (s. verde, ridichi, telina, morcov, jumate de mar ras tofu chimen) + foarte putin din mancarica de ieri cu soia.
P,C n'am idee.. m'as incumeta la niste paste integrale cu ciuperci proaspete si usturoi+ salata.. dar mi'e cam teama cu pastele astea.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

sa aveti o zi buna fetelor.. pupicei si multumesc.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 5 2008, 11:13 AM
Post #346

Musafir

Toata stima pentru Kalua si de la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Bine, eu am mai spus pe aici, ca daca n-o citeam pe ea, nu ma apucam de Monti.
Empty, sa stii ca-s mai ambitioasa din fire. Si la scoala am fost asa si la serviciu. Functionez f bine in conditii de concurenta, dar mai am si eu, ca toata lumea, perioade de cadere. De cand cu Monti, s-au manifestat f rar.
Uite asa am patit eu ca tine, eram in continuu proces de slabire, ajunsesem la 63 (eu am oasele mai grele si atarn bine la cantar) si toata lumea a inceput sa se mire, sa se holbeze si sa-mi spuna ca-i suficient. Eu voiam sa ajung la 60, ca sa-mi mai las o rezerva acolo. Si m-am luat dupa lume...cel mai putin am avut 62,1; dar acum sunt tare mahnita ca nu mai scad sub 64,1. Pe corp nu observ diferente, nici pe haine, dar pur si simplu am eu o fixatie, vreau 63. Sincer, va spun, mi-ar fi f greu acum sa ma apuc de Monti strict, fara dulciuri pentru 3 luni (ca asta e perioada minima de reglare a pancreasului). Sper sa reusesc sa dau kilul asta jos, ca am nunta sora-mii in iunie si vreua sa fiu multumita de cum arat. Inca nu mi-am luat rochia. Marea mea problema sunt dulciurile si ca mai toate montignacele sunt ff pofticioasa (tot la dulciuri, evident). Adica stau departe de cartofi, orez, porumb si prefer sa mananc o prajitura cel putin o data pe saptamana.
Stai linistita Empty cu glass noodles aia. O sa-i caut si eu aici la noi. E destul de aproape Real-ul de mine, dar n-am fost pana acum. Prefer Auchan, Cora sau Carrefour. Sa stii ca la Carrefour sau Mega Image gasesti mustar Dijon conform. Roaga pe cineva din Brasov (ca parca au carrefour) sa-ti cumpere vreo 2 borcane de mustar. Exista doar in varianta cu hrean, asa ca n-o sa-l consumi repede.

Cyl, te rog editeaza id-ul tau de yahoo (ca nu-i bine sa-l lasi pe un forum public). Eu n-am primit nici o cerere. Cred c-ai dat join la celalalt grup. Hai ca ti-am trimis eu o invitatie, ca sa-ti fie mai usor sa te descurci. Regula e sa pui poze cu inainte si dupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Apr 5 2008, 11:18 AM

+Quote Post
CyL
post Apr 5 2008, 11:44 AM
Post #347

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

[quote name='roxanica10' date='Apr 5 2008, 11:13 AM' post='158002'

Cyl, te rog editeaza id-ul tau de yahoo (ca nu-i bine sa-l lasi pe un forum public). Eu n-am primit nici o cerere. Cred c-ai dat join la celalalt grup. Hai ca ti-am trimis eu o invitatie, ca sa-ti fie mai usor sa te descurci. Regula e sa pui poze cu inainte si dupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
[/quote]

nu stiu pe ce grup am dat join.. ideea e cam aprimit accept si am postat si eu poze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu si despre mine.. before, after.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

in sfarsit v'am vazut si eu... frumoase fete, zau asa, cu mana pe inima o spun:)
roxi.. arati grozav! jos palaria!
am mai vazut'o pe nimphe... nu stiu d ece, dar imi pari cunoscuta..
pescarush.. te invidiez.. ce sa mai spun..
toate esteti frumoase! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cred ca roxi ai dreaptate.. poate nu am intrat la grupul care trebuia... cam putina lume aici, in grupul asta. vreau s ao vad si eu pe empty... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

gata, acum am fugeat, reuniune cu fetele din liceu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
zbyeeeeeee :*

+Quote Post
roxanica10
post Apr 5 2008, 12:17 PM
Post #348

Musafir

Da Cyl, te-am vazut si eu. Tu te-ai inscris pe grupul Eladyz, unde sunt toate fetele de pe forum. Pe grupul Monti, vei vedea poze si cu noi before, care nu-s chiar de aratat la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Esti f draguta si tu si mi se pare ca arati ok, in poza de la 8 martie. Chiar se sesizeaza diferentele.
Pun inca o data linkul aici
Grup Monti

Gloriana, te asteptam si pe tine, cand te decizi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Apr 5 2008, 12:20 PM

+Quote Post
gloriana
post Apr 5 2008, 01:13 PM
Post #349

Musafir

Multumesc de invitatie. Am trimis si eu mesaj. Trebuie sa imi fac poze cu mine dupa ce m-am apucat de Monti. Nu am nici poze recente, adica din februarie cand am inceput dar o sa pun fotografii cu mine la greutatea pe care am avut-o constant de 4 ani incoace(pana in februarie).

+Quote Post
Alinice
post Apr 5 2008, 03:22 PM
Post #350

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Ziua buna frumoaselor!
MD muffins cu crema de branza 0,2%
G 3 feliute de piept de pui pastrama cu 2 ridichi rosii
P frigaruie din carne de porc cu rosii,ardei gras si ceapa;mancarica de mazare si salata din salata verde cu ceapa
C fructe(mandarina,kiwi si jumatate de maroi golden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) cu o mana de migdale.
In week-endul asta am renuntat la cantarit -ca sa nu ma demoralizez - pentru ca sunt in plina perioada rosie.
Salata de ridiche neagra e conforma?Stiti ce IG are? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) la salata asta de ieri...

+Quote Post

413 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:57 AM