![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ahhh nici nu stii ce veste mare mi-ai dat!
si nu indrazneam sa te intreb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Gata, doftoreasa are declarata o umbra! eu sunt aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ai venit in gasca noastra!!!
Sa-ti spun cum tin eu dieta: faza 1 teoretic, iar cand e sa calc stramb calc de faza +15!!! Tot ce scriu aici e de faza 1...ce nu scriu, e de faza +15 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar incerc sa calc stramb cat se poate de rar. Alora... Azi la pranz am mancat de faza...+10, adica oblu defazat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar am descoperit in Arlon un cafe-bar KNOPES unde serveau cafea, cacao si ciocolata, mai, si aveau o ciocolata belgiana, care mai de care mai exotica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa ca am venit si eu acasa precum Mr Kalua, cu sacosa plina de cioco conforma si ciudata: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Ciocolata/HPIM2535.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Ciocolata/HPIM2537.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Ciocolata/HPIM2538.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vreau si io!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Cum arata ciocolatele astea! De ce nu se gasesc si la noi?! Ma uit si nu stiu pe care as incepe-o prima. Cred ca pe cea cu macadamia, ca nu stiu ce gust au.
Roxana, bine ca nu ai emotii. Nici eu nu am avut. Mama rade cand isi aminteste ca am inceput sa dansez cand ieseam pe usa sa ma duc la spital. 3A, bine ai venit. Ce legume ai pus la cuptor cu cascaval? Nastalia, vreau sa te intreb ceva. Cum adica cub de branza 0%? Exista asa ceva sau te referi la o cantitate mica? Din meniul de azi: D: paine cu branza 0%, cafea; P: ciorba cu carne de porc, fasole cu carnati si muraturi; S: cotlet cu salata. O seara cat mai placuta tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, bine-ai venit la noi!
Doftoreaso, ai dat lovitura, a? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E sigur conforma? Aici scrie mare de tot pe ambalaj pe toata ciocolata de la 70% in sus procentul de ciocolata. Daca scrie numai "ciocolata neagra" e sub 70%. Daca-i cum trebuie: aia cu macadamia are bucati mai mari de nuca in ea? Eu caut de nu stiu cand o ciocolata conforma cu alune, nuci, migdale in ea, dar neam, nu gasesc nimic. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Mama mea, cata ciocolata!!!!!!!!!
asa as minca si eu un patratel dar m-am autopedepsit caci saptamana asta am tot pacatuit: ba o felie de cozonac, ba un pahar de suc (o fi fost el light si nectar dar avea si zahar) si tot asa, astfel incat am zis ca de acum voi pune gura pe urmatorul dulce abia cand voi avea o saptamana fara pacate. Si cand ma voi premia va fi ceva conform. Deja visez la niste clatite sau la nsite gogosi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, sincer, atacai doar trufele, care sunt BESTIAL de bune, adica sunt cremoase si cu aroma de cognac, sau rom.
Pe restul le tin "de fripturici", sau, mai corect spus, stau precum Hagi Tudose, cu fundul pe ele, nu-mi vine sa le mananc, doar sa le prizez. Dar ce era acolo, mama, mama! Mai aveau cu piper, cu scortisoara, etc, ce mai! Ciocoland! NU va spun cum mirosea cafeaua si ce de sortimente aveau, care mai de care mai rare: Kenya, Indonezia, Jamaica, Columbia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Fetele sa va intreb: daca pe un bulion scrie doar concentrat pasta de tomate si sare inseamna ca e ok? E un bulion de Tecuci, am vazut atatea cu zahar si multe alte chestii incat mi se pare suspect sa contina doar atat.
Deasemenea, daca fac naut cu carne pot pune si niste bulion de asta sau e ciudat nautul in combinatia asta? Nautul pot sa-l fierb cu legume gen morcov/patrunjel si apoi sa extrag doar nautul? This post has been edited by MarthaToma: Feb 7 2009, 08:58 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Martha draga, iti pot raspunde doar la intrebarea despre pasta de rosii: e OK! Sunt o multime de firme care produc pasta de rosii de calitate, fara zahar.
Cina: 2 mere + 1 portocala This post has been edited by dr_wise: Feb 7 2009, 09:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Sorry, n-a fost cu intentie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Imi place sa experimentez chestii noi si vreau sa nu gresesc. E mai greu pina imi intru in ritm, am citit multe dar la fel de multe am uitat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 10:49 AM |
|