IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 340 341 342 343 344 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Diana.
post Feb 7 2009, 09:24 PM
Post #3411


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Cel de Tecuci e bun. Eu sint tecuceanca la origini. Parintii mei sint la Tecuci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nastalia
post Feb 7 2009, 10:04 PM
Post #3412


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 21
Joined: 22-January 09
Member No.: 5,713



Light Blue, brinza mea seamana cu untul de la gradinita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa am gasit mai in apropiere de casa, se vinde cite 8 cuburi iar fiecare are cite 25 gr, foarte buna si cu 0% grasimi, am sa afisez poze imediat cum imi dau seama cum se face... .
o seara buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
misu
post Feb 7 2009, 10:15 PM
Post #3413


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 18
Joined: 13-January 09
Member No.: 5,657



Buna!Toata ziua am fost pe drumuri si abia am ajuns acasa,cam franta de oboseala.Desi am fost plecata,sper ca m-am descurcat:
MD:2 finn crisp cu gem de capsune( pt.diabetici)+ceai
P:ciorba de perisoare si pastrama la gratar cu ciuperci murate
G:cateva nuci caju( vreo 30 g.)
C:cascaval Gouda,putin piept de porc ardelenesc si vreo 20 de rosii cherry
Go to the top of the page
 
+Quote Post
3A
post Feb 8 2009, 01:46 AM
Post #3414


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,116
Joined: 19-January 08
From: Toronto
Member No.: 3,077



Multzam de primire (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Light Blue, la cuptor pun deobicei conopida si brocolli, ciuperci si ardei rosu. Mai pun si varza de Bruzelles, dar acum o pastrez pentru reteta aia de la Doftoreasa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MarthaToma
post Feb 8 2009, 08:46 AM
Post #3415


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 162
Joined: 25-January 09
From: Iasi
Member No.: 5,733



Neatza feletor si o zi minunata!
Am facut painea filozofului dar neavand tava de care zice la reteta am pus in 2 de chech ca am facut cantitate dubla. Aluatul a iesit lipicios si nu pre i`am putut da forma comerciala. Trebuia sa mai adaug faina sa iasa ca aluatul de paine normal? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Abia am scos-o din cuptor asa ca despre gust nu ma pot pronunta.
8.00: cafea neagra
10.00: paine +omleta + jumatate de iaurt 1%
14.00: naut cu carne de porc. Trebuie sa o fac, sper sa iasa bun
18.00: inca nu stiu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 8 2009, 10:47 AM
Post #3416





Musafir






Buna dimineata!
Martha draga, painica aceea tb preparata in forme cat mai mici, fiindca altfel, din cauza procentului mare de tarate, tinde sa formeze o coaja destul de groasa, iar miezul sa ramana necopt, sau cu o cantitate mare de umiditate.
Eu am preparat-o in tava de chec prima data si a iesit ceva asemanator, dar am taiat-o felii imediat dupa ce s-a racit si le-am introdus la congelator in portii mici, exact cat consum la o masa. De fiecare data cand le-am folosit, le-am introdus in toaster si au iesit o MINUNATIE pregatite asa.
Chiar si acum, cand le prepar in forma de briose (dar le poti da o forma de chifle si coace asa in tava normala, nu-i musai sa ai tava de briose), le tai felii si le prajesc in toaster.
Mic dejun: lapte cald cu fulgi ovaz, cafea black.
Pranz: intentionez sa pregatesc spanac la cuptor + rulouri de merluciu, umplute cu ciuperci si ce ma mai taie mintea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
O duminica frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MarthaToma
post Feb 8 2009, 11:01 AM
Post #3417


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 162
Joined: 25-January 09
From: Iasi
Member No.: 5,733



Lasand deoparte aspectul, painea a fost un deliciu. Stiati voi ce stiati cand imi tot spuneati sa fac de asta. A iesit coaja putin crocanta si miezul pufos, o nebunie. Abia astept sa maninca si sotul, de cand i-am dat din cea simpla, cu faina integrala si tarate, nu o mai suporta pe cea din comert. Cand o va gusta pe asta va face o noua pasiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 8 2009, 11:08 AM
Post #3418





Musafir






Mda, adevarul e ca nu-i deloc aspectuoasa, dar gustul e tare placut, un pic dulceag. Din cauza asta nu tb sa ne amagim cu painea din comert; atata timp cat e crescuta, e clar ca procentul de tarate e f mic, sau contine prea multa faina de calitate (alba).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
misu
post Feb 8 2009, 04:04 PM
Post #3419


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 18
Joined: 13-January 09
Member No.: 5,657



Buna la toata lumea!Sunt depresiva ca maine incepe scoala si semestrul asta are 17 saptamani,asa ca nu mi-a prea ars sa mananc.Pana acum am asa:
MD:fulgi de ovaz fierti in lapte 0,1% si amestecati cu 2 lingurite dulceata de cirese negre
G:5 smochine
P:ciorba si papricas Montignac cu salata
La cina cred ca reiterez aventura culinara de ieri,adica niste cascaval+piept fiert ardelenesc+rosii si castraveti.Inainte de nani cu vreo2 ore -o jumatate de mar,ca e cam mare.
Nu indraznesc sa ma bucur sau sa sper,dar cred ca am scazut 500 de grame,daca n-o fi vreo fluctuatie de greutate.Va pup.
PS.A3 bine ai sosit alaturi de noi si slabire dupa pofta inimii!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Feb 8 2009, 04:26 PM
Post #3420





Musafir






Ieri am mancat ca o nesi, bineinteles neconform. Azi am de gand sa ma tin serios de monti.
D - o cafea, iar acum ma da=uc sa-mi pun iaurt cu fulgi de ovaz.
P - ciorba de legume cu carne, pui la cuptor cu salata
C - probabil fructe.

Si cred ca ies si la plimbare dupa-amiaza.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

413 Pages V  « < 340 341 342 343 344 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 03:55 PM