|  Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A:  Idei pentru meniuri Monti | 
|   | 
|  Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A:  Idei pentru meniuri Monti | 
|  Feb 7 2009, 09:24 PM 
				 Post
					#3411
					
				
			 | |
| Fondator eLady.ro        Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 
				Cel de Tecuci e bun. Eu sint tecuceanca la origini. Parintii mei sint la Tecuci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 
				
				
				
			 | 
|  | |
|  Feb 7 2009, 10:04 PM 
				 Post
					#3412
					
				
			 | |
| Contaminat  Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 22-January 09 Member No.: 5,713  | 
				Light Blue, brinza mea seamana cu untul de la gradinita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  asa am gasit mai in apropiere de casa, se vinde cite 8 cuburi iar fiecare are cite 25 gr, foarte buna si cu 0% grasimi, am sa afisez poze imediat cum imi dau seama cum se face... . o seara buna. | 
|  | |
|  Feb 7 2009, 10:15 PM 
				 Post
					#3413
					
				
			 | |
| Contaminat  Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657  | 
				Buna!Toata ziua am fost pe drumuri si abia am ajuns acasa,cam franta de oboseala.Desi am fost plecata,sper ca m-am descurcat: MD:2 finn crisp cu gem de capsune( pt.diabetici)+ceai P:ciorba de perisoare si pastrama la gratar cu ciuperci murate G:cateva nuci caju( vreo 30 g.) C:cascaval Gouda,putin piept de porc ardelenesc si vreo 20 de rosii cherry | 
|  | |
|  Feb 8 2009, 01:46 AM 
				 Post
					#3414
					
				
			 | |
| Incurabil      Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077  | 
				Multzam de primire (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)   Light Blue, la cuptor pun deobicei conopida si brocolli, ciuperci si ardei rosu. Mai pun si varza de Bruzelles, dar acum o pastrez pentru reteta aia de la Doftoreasa. | 
|  | |
|  Feb 8 2009, 08:46 AM 
				 Post
					#3415
					
				
			 | |
| Dependent    Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733  | 
				Neatza feletor si o zi minunata! Am facut painea filozofului dar neavand tava de care zice la reteta am pus in 2 de chech ca am facut cantitate dubla. Aluatul a iesit lipicios si nu pre i`am putut da forma comerciala. Trebuia sa mai adaug faina sa iasa ca aluatul de paine normal? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Abia am scos-o din cuptor asa ca despre gust nu ma pot pronunta. 8.00: cafea neagra 10.00: paine +omleta + jumatate de iaurt 1% 14.00: naut cu carne de porc. Trebuie sa o fac, sper sa iasa bun 18.00: inca nu stiu | 
|  | |
| dr_wise |  Feb 8 2009, 10:47 AM 
				 Post
					#3416
					
				
			 | 
| Musafir  | 
				Buna dimineata! Martha draga, painica aceea tb preparata in forme cat mai mici, fiindca altfel, din cauza procentului mare de tarate, tinde sa formeze o coaja destul de groasa, iar miezul sa ramana necopt, sau cu o cantitate mare de umiditate. Eu am preparat-o in tava de chec prima data si a iesit ceva asemanator, dar am taiat-o felii imediat dupa ce s-a racit si le-am introdus la congelator in portii mici, exact cat consum la o masa. De fiecare data cand le-am folosit, le-am introdus in toaster si au iesit o MINUNATIE pregatite asa. Chiar si acum, cand le prepar in forma de briose (dar le poti da o forma de chifle si coace asa in tava normala, nu-i musai sa ai tava de briose), le tai felii si le prajesc in toaster. Mic dejun: lapte cald cu fulgi ovaz, cafea black. Pranz: intentionez sa pregatesc spanac la cuptor + rulouri de merluciu, umplute cu ciuperci si ce ma mai taie mintea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) O duminica frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) | 
|  | |
|  Feb 8 2009, 11:01 AM 
				 Post
					#3417
					
				
			 | |
| Dependent    Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733  | 
				Lasand deoparte aspectul, painea a fost un deliciu. Stiati voi ce stiati cand imi tot spuneati sa fac de asta. A iesit coaja putin crocanta si miezul pufos, o nebunie. Abia astept sa maninca si sotul, de cand i-am dat din cea simpla, cu faina integrala si tarate, nu o mai suporta pe cea din comert. Cand o va gusta pe asta va face o noua pasiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 
				
				
				
			 | 
|  | |
| dr_wise |  Feb 8 2009, 11:08 AM 
				 Post
					#3418
					
				
			 | 
| Musafir  | 
				Mda, adevarul e ca nu-i deloc aspectuoasa, dar gustul e tare placut, un pic dulceag. Din cauza asta nu tb sa ne amagim cu painea din comert; atata timp cat e crescuta, e clar ca procentul de tarate e f mic, sau contine prea multa faina de calitate (alba).
				
				
				
			 | 
|  | |
|  Feb 8 2009, 04:04 PM 
				 Post
					#3419
					
				
			 | |
| Contaminat  Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657  | 
				Buna la toata lumea!Sunt depresiva ca maine incepe scoala si semestrul asta are 17 saptamani,asa ca nu mi-a prea ars sa mananc.Pana acum am asa: MD:fulgi de ovaz fierti in lapte 0,1% si amestecati cu 2 lingurite dulceata de cirese negre G:5 smochine P:ciorba si papricas Montignac cu salata La cina cred ca reiterez aventura culinara de ieri,adica niste cascaval+piept fiert ardelenesc+rosii si castraveti.Inainte de nani cu vreo2 ore -o jumatate de mar,ca e cam mare. Nu indraznesc sa ma bucur sau sa sper,dar cred ca am scazut 500 de grame,daca n-o fi vreo fluctuatie de greutate.Va pup. PS.A3 bine ai sosit alaturi de noi si slabire dupa pofta inimii! | 
|  | |
| pescarush |  Feb 8 2009, 04:26 PM 
				 Post
					#3420
					
				
			 | 
| Musafir  | 
				Ieri am mancat ca o nesi, bineinteles neconform. Azi am de gand sa ma tin serios de monti.  D - o cafea, iar acum ma da=uc sa-mi pun iaurt cu fulgi de ovaz. P - ciorba de legume cu carne, pui la cuptor cu salata C - probabil fructe. Si cred ca ies si la plimbare dupa-amiaza. | 
|  | |
|   | 
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st October 2025 - 05:05 PM | 
|  |