![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am facut deja plimbarica. A fost tare placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! ...din care cauza am ajuns acasa cu un chef nebun sa prepar ceva supercalifragilistiexpialidousion pentru pranz (de ora 15:45 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ):
spanac la cuptor, cu cascaval + rulouri de merluciu umplute cu ciuperci + lamaie + vin alb sec Rezultatul: (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum imi desavarsesc digestia cu o cafea insotita de trufe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E multiorgasm olfactiv si gustativ! (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2548.jpg) Trec acum pe la topicul cu pricina sa pun reteta de spanac si cea de rulouri. Va recomand cu caldura rulourile, sunt bestial de bune, nici nu zici ca-i peste! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (cu dedicatie speciala pt Lotte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Haoleeeu Doftoreaso ce-mi facusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ahaaa, tocmai ziceam sa intreb de reteta. In forma asta eu as manca spanacul, ca altfel nu ma omor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici eu, dar incerc sa-i gasesc combinatia perfecta de arome...inca mai caut...
Pai nu spusesi, soro, ca vrei sa tii dieta MM?! Eu ma zbat sa gasesc retete cat mai aspectuoase si placute la gust. Pestele asta e groaznic de bun!!! Hai c-o tai sa scriu retetele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pai salivez, la asta ma refeream! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tin, tin, ma cam roade foamea, ca am redus fumatul...dar dau cu apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sarutmana pentru efort! Asta-i binefacere curata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asa, ieri am mai mancat mai pe seara un avocado ca muream de foame, dar trecusera 3 ore de la masa. In rest m-am tinut de program. Azi: D: omleta G: un mar P: friptura cu salata C: una din minunatele retete ale doftoresei, dar nu stiu pe care apuc sa o fac, revin Doftoreaso! Scriu aci, sa nu stric frumusete de reteta. Te rog imi spui daca e deja pusa reteta pentru spanac? Ca eu nici p-ala nu stiu sa-l fac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Draga Doftoreasa, multumesc frumos pentru dedicatie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Dis-de-dimineata am plecat la cumparaturi, si nu am gasit file de merluciu, cred ca nu exista in Romania, decat merluciu congelat.Asa ca m-am consolat cu Pangasius. Meniul meu de azi: -iaurt conform cu fulgi de ovaz,doua mere, ceai, cafea conforma -Pangasius facut snitel, salata, ceapa verde, gulie, rosie. Si seara, in timp ce mancam nu nesat tot Pangasius cu salata, am dat de poza cu merluciu umplut cu ciuperci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa merg iarasi la cumparaturi, in curand, cat mai curand (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu i-am facut deja program lui Mr sa treaca maine prin supermarket dupa provizii sa reproduc retetele doftoresei maine. Sper sa nu mor de pofta pana atunci. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pot folosi si pangasius, sau cod. Am luat merluciu fiindca era ieftin si proaspat.
Sambata viitoare am de gand sa prestez alta reteta de rulouri din peste (va fi cod de data aceasta), dar preparate la cuptor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Lasa, Misu, ca daca vine primavara, trece mai placut timpul. Ce predai? M-am gandit ca esti profesoara de limba romana, ca prea ai descris plastic gaina lui Hagi Tudose. Eu iti urez sa ai un semestru usor si plin de bucurii!
Martha, la painicile filozofale, ai stins bicarbonatul cu otet sau ai pus doar bicarbonat si praf de copt? Ai folosit lapte degresat sau normal? Eu inca nu m-am atasat de painicile astea, dar sunt satioase si asta conteaza. Am gasit azi ciocolata Anidor cu 80% cacao. Este delicioasa si f fina. Buna e rulada aia cu spanac si cascaval, abia astept sa o fac. Azi: D: iaurt 0% cu fulgi de ovaz, cafea; P: ciorba cu afumatura, tocanita cu carne de porc, castraveti murati si masline, salata de varza; S: ceva asemanator, carne si salata de varza. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Saptamana aceasta de vacanta pentru elevi la mine a fost plina de activitati profesionale si o singura iesire cu prietenii.
Noroc cu mama care ma tine la curent cu vestile de pe forum. Roxana condoleante! Stiu cat e de greu sa-ti conduci unul dintre parinti pe ultimul drum... Sper ca saptamana ce incepe sa avem vesti bune de la tine si Sara. Meniul de saptamana asta , in prezentare generala , ca sa recuperez: MD paine de secara cu gem conform/pastade peste cu rosii/salata de vinete+ cafea cu lapte degresat G fructe P piept de pui cu mazare/sarmale cu orez basmati la oala de lut / salata de vinete si salata de ridichi cu ceapa si andive / merluciu la cuptor cu legume / restul de sarmale / ficatei de pasare cu mujdei si mamaliga (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) /bors de pasare si restul de peste cu salata de rosii,castraveti si ceapa. C fructe si adaos de alune de padure/arahide/caju/migdale (portii mici). La cantar nici o miscare dar hainele par mai largi pe mine Astept sa se miste cantarul! Pozele puse de voi sunt bestiale...ar trebui sa puneti un avertisment tip "site de citit numai cu stomacul plin". Dar ideile sunt bune si le urmam . O saptamana buna tuturor fetelor MM veterane sau noi pe site. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda... maine ma duc sa-mi cumpar peste. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M-ai omorat doctore! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am baut un pahar de vin rosu sec, dupa pranz si am mancat cateva patratele de cioco 71 % cacao. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Nu m-am utut abtine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Doctore, nu cred ca e conforma ciocolata cumparata de tine, in general e specificat pe ambalaj daca este 70% sau mai multa cacao, iar ei spun dark chocolate si la cea cu 50% cacao. Anyway, arata bestial! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:59 PM |
|