![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...am vazut pe spate, scrie doar 55,9% cacao... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
This post has been edited by dr_wise: Feb 9 2009, 12:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Lasa, Misu, ca daca vine primavara, trece mai placut timpul. Ce predai? M-am gandit ca esti profesoara de limba romana, ca prea ai descris plastic gaina lui Hagi Tudose. Eu iti urez sa ai un semestru usor si plin de bucurii! Martha, la painicile filozofale, ai stins bicarbonatul cu otet sau ai pus doar bicarbonat si praf de copt? Ai folosit lapte degresat sau normal? Eu inca nu m-am atasat de painicile astea, dar sunt satioase si asta conteaza. Am gasit azi ciocolata Anidor cu 80% cacao. Este delicioasa si f fina. Buna e rulada aia cu spanac si cascaval, abia astept sa o fac. Azi: D: iaurt 0% cu fulgi de ovaz, cafea; P: ciorba cu afumatura, tocanita cu carne de porc, castraveti murati si masline, salata de varza; S: ceva asemanator, carne si salata de varza. Da,chiar romana predau si-mi place mult ce fac,imi plac si copiii,dar detest tot ce-au facut astia din invatamantul romanesc,carierismul si infatuarea unor colegi,pretentiile prea mari in comparatie cu salariul...De aceea nici nu pot dormi la ora asta si trebuie sa ma trezesc la 7...si sa am capul limpede. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetelor si o zi minunata!
Light Blue, la paine am stins bicarbonatul cu un strop de otet (se poate stinge si cu lamaie dar eu nu mai avem prin casa) si am pus iaurt 1%. Ma gandesc ca data viitoare sa pun si niste mere rase sa fie ca un fel de prajitura dar nu stiu daca o pot combina cu lapte. Rog fetele mai experimentate sa-mi zica daca gresesc cu aceasta combinatie. Am citit in weekend prin postarile mai vechi si am gasit ca praful de copt ar avea amidon, m-am dus repede la al meu si intradevar are (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Data viitoare nu mai pun deloc daca nu gasesc simplu, fara amidon. Meniul de azi: 6.30: paine filozofala + dulceata conforma de fructe de padure + 1 cana lapte dulce semidegresat (1.5%) + cafea neagra 13.00: iahnie de naut + salata de varza 18.00: inca nu stiu, poate repet experienta de ieri cand am incheiat seara cu o cina de fructe: 1mar+1portocala+1grapefuit This post has been edited by MarthaToma: Feb 9 2009, 09:21 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bicarbonatul nu trebuie stins cu nimic daca se pune iaurt in aluat.
Poti pune mere. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Propunere de meniu pt astazi: Mic dejun: 2 mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, ceai de cimbrisor si musetel 13:00 - 1 portocala 16:00 - spanac cu cascaval + ostropel din pulpa de porc 20:00 - salata cu mozzarella, rosie si busuioc sau, daca nu mi-e foame, 1 mar si gata Va doresc o saptamana minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Fetelor, vreau sa-mi fac desertul cu mere si prune ca mor dupa ceva dulce facut in casa. E ok pentru faza I sau sa mai astept? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, daca nu te baloneaza fructele mancate dupa masa, e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Salut!Nauca de atata primavara(chiar ca e ceva cu incalzirea asta globala )mai pot scrie doar atat:
MD:fulgi de ovaz+iaurt0,1%+3 smochine G: 2 patrate cioco 85% P:omleta cu kaizer si smantana,salata asortata G:jumatate de mar c:creveti pane( ou+faina de naut)+salata |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa pun si eu meniul-plan:
D - o cafea, 2 kiwi, pauza, cereale cu lapte P - ciorba de porc cu legume, pui la cuptor cu salata C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu, trebuie sa merg la cumparaturi, ca n-am fost week-endul asta si bate vantul la mine in frigider. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
A venit primavara si aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-am stabilit o data limita de scapat de astea 5 kg care ma supara: 20 aprilie, deci 2 luni, cred ca se poate (si cu mers la sala, normal). Azi: MD... nici nu stiu daca ii pot spune MD pt ca nu mi-e foame aproape niciodata de dimineata: cana de apa cu suc de lamaine, cafea cu lapte 0%, 2 portocale si daca ma apuca foamea pe la 12, niste capsuni P - ardei rosu umplut cu carne de pui si suc de rosii, am si niste smantana la mine dar nu stiu daca o mananc deasupra C - chiftele de carne de porc cu o salata mare de varza Si cu vreo ora de sala (30 minute alergat si 30 minute aparate) Inca nu am cumparat faina pt pianicile filozofale, mai inghit in sec. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:50 PM |
|