IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 343 344 345 346 347 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
aldea_silvia
post Feb 9 2009, 05:29 PM
Post #3441

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,722

QUOTE(ghemotoc @ Feb 9 2009, 04:17 PM) *
A venit primavara si aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-am stabilit o data limita de scapat de astea 5 kg care ma supara: 20 aprilie, deci 2 luni, cred ca se poate (si cu mers la sala, normal).
Azi: MD... nici nu stiu daca ii pot spune MD pt ca nu mi-e foame aproape niciodata de dimineata: cana de apa cu suc de lamaine, cafea cu lapte 0%, 2 portocale si daca ma apuca foamea pe la 12, niste capsuni
P - ardei rosu umplut cu carne de pui si suc de rosii, am si niste smantana la mine dar nu stiu daca o mananc deasupra
C - chiftele de carne de porc cu o salata mare de varza
Si cu vreo ora de sala (30 minute alergat si 30 minute aparate)
Inca nu am cumparat faina pt pianicile filozofale, mai inghit in sec.

Buna fetelor! Odata cu venirea primaverii m-am hotarat ca trebuie sa dau cateva kg jos. Citind mai multe carti, discutand cu alte persoane cate urmeaza acest regim mi-am dat seama ca este un regim de viata foarte sanatos si care mi se potriveste. M-am hotarat ca in fiecare zi sa va scriu ce am mancat si acolo unde am zbarcit-o va rog sa ma corectati. Se poate sa fac unele greseli fara sa vreau pt ca mai am inca nelamuriri cu privire la principiile monti. Deci eu am inceput FAZA 1 si azi am mancat asa:
MD - jumatate de pomelo, iar la 30 min dupa am mancat 3 felii de pesmeti WASA cu gem dietetic;
Pranz - o salata facuta dintr-o rosie, jumatate de castravete, jumatate de ceapa, un ardei gras, putin ulei de masline si acrita cu zeama de lamaie. In salata am pus si cateva bucatele de branza maturata de oaie dar nu mai mut de 150 g. Pe langa salata am mancat 150 g macrou afumat care nu continea zahar, amidon sau chestii de genul asta.
Ca o gustare la ora 16 am mancat 2 rablete de ciocolata 85% cacao.
La cina intentionez sa manac o pulpa de pui dezosata si fara piele, cu salata verde.
As vrea sa va mai intreb daca combinatia de la prinz, adica salata asortata in combinatie cu branza este buna. Am citit si am vazut ca parerile sunt impartite.
Multumesc pt intelegere si sper sa obtin rezultate....
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 05:42 PM
Post #3442

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Parerea ea e ca nu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asteptam guru-Monti (Kalua) sa dea verdictul definitv.
Si micul dejun mi se pare putin zbircit din cauza fructului.
Bine ai venit. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
aldea_silvia
post Feb 9 2009, 05:49 PM
Post #3443

Contaminat
*

Ok, am inteles. Astept si pararea guru-lui Monti - Kalua:). Dar ce fel de fructe imi recomandati sa mananc la micul dejun fara sa dau gres? Mie imi plac portocalele, madarinele, in general citricele. Imi plac si merele, dar nu in mod deosebit (in special cele golden).

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 05:52 PM
Post #3444

Fondator eLady.ro

Iubita, te rog raspunde apasind butinul "raspunde" ca sa nu citezi antevorbitorul fara sens.
Faructele se maninca la cel putin 3 ore inainte sau dupa ce maninci lipidele, ca sa nu se intilneasca zaharurile cu gasimile. Wasa are.

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2009, 05:56 PM
Post #3445

Musafir

silvia, e buna combinatia din salata, mai ales ca pranzul trebuie sa fie mai consistent si sincer, numai din niste frunze nu stiu cum te-ai putea satura.
dar cum e cu ciocolata aia? sper ca n-ai mancat 2 table! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) macar cateva saptamani incearca sa eviti ciocolata, chiar si conforma.
a, bine ai venit, ca era sa uit!

edit: citricele sunt ok la micul dejun. daca-ti place, si kiwi merge. sau, vara, piersici, caise, pere si bineinteles, capsuni, zmeura, afine etc. consulta lista IG cand nu esti sigura de un aliment.

This post has been edited by pescarush: Feb 9 2009, 05:58 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 9 2009, 06:10 PM
Post #3446

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Bine ati venit silvia si A3.
Tocmai am papat 2 portocale si am baut si un ceai verde, presimt ca imi mai fac unul, e atat de frig aici...
Silvia, nu te chinui sa cantaresti alimentele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2009, 06:11 PM
Post #3447

Musafir

QUOTE(MarthaToma @ Feb 9 2009, 12:45 PM) *
Fetelor, vreau sa-mi fac desertul cu mere si prune ca mor dupa ceva dulce facut in casa. E ok pentru faza I sau sa mai astept? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Fructele astea oricum ar fi copate, deci de fermentat nu fermenteaza, pesca. Ma gandesc ca Martha intreba daca poate manca prajitura la faza 1. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Martha, depinde de tine. Cu cat mai rar si mai putin dulce (chiar conform!), cu atat mai bine. Si decat sa tot stai si sa salivezi dupa ceva dulce si la urma sa dai, din pofta, iama-n neconformitati, mai bine-ti faci din cand in cand ceva conform.

Bine-ai venit la noi, silvia! Bun si micul dejun, si pranzul!

+Quote Post
aldea_silvia
post Feb 9 2009, 06:14 PM
Post #3448

Contaminat
*

Maat, atunci cu ce pot inlocui pesmetii WASA ca sa mananc conform? Eu credeam ca acestia sunt ok. M-ar deranja sa renunt la fructul de dimineata...mai bine schimb painea! Mentionez ca paine neagra integrala am gasit intr-un singur loc pana acum si aia are gluten, deci nu este buna. In plus, imi este teama ca ceea ce scrie pe eticheta produsului nu prea se respecta in compozitie, mai ales in cazul painii. Am citit la voi pe forum o reteta de paine neagra cu tarate. Este mai buna aia? Nu stiu ce sa mai zic, ca deja sunt dezamagita de greselile pe care le-am facut. Credeam ca fructul mancat cu 30 min inainte de micul dejun este ok. Credeam ca pesmetii Wasa cu gem dietetic este combinatie ok...Dar am dat gres. Nu-i nimic, invat eu:)
Mai ales cu ajutorul vostru care sunteti experimentate

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 06:31 PM
Post #3449

Fondator eLady.ro

Iaca ca eu eram mai drastica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2009, 06:34 PM
Post #3450

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 9 2009, 11:11 AM) *
Fructele astea oricum ar fi copate, deci de fermentat nu fermenteaza, pesca. Ma gandesc ca Martha intreba daca poate manca prajitura la faza 1. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Martha, depinde de tine. Cu cat mai rar si mai putin dulce (chiar conform!), cu atat mai bine. Si decat sa tot stai si sa salivezi dupa ceva dulce si la urma sa dai, din pofta, iama-n neconformitati, mai bine-ti faci din cand in cand ceva conform.

Bine-ai venit la noi, silvia! Bun si micul dejun, si pranzul!

Scuze, eu am crezut ca vrea sa manance fructele ca atare, nu sa faca prajitura cu ele. Mea culpa, n-am citit atenta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Silvia, wasa sunt ok, atata timp cat sunt din faina integrala de seacara si nu au zahar sau faina alba in compozitie. Daca gasesti wasa cu 24% fibre, poti sa combini chiar cu grasimi. Daca sunt cu 16-20% fibre, mananci cu gem dietetic, iaurt/lapte/branza degresata (max 1% grasime). A, si mananci numai dimineata wasa (macar pana vrei sa slabesti). Da, painea conforma este cea facuta in casa. Incearca painea filozofului, e foarte buna si merge combinata si cu grasimi.

This post has been edited by pescarush: Feb 9 2009, 06:39 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 343 344 345 346 347 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 09:00 PM