![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Voiam sa va intreb daca pastele integrale sunt permise in faza 1. Am citit ca trebuie fierte al dente, si le pot combina doar cu sos de rosii (fara zahar). Daca sunt permise in faza 1, atunci le pot prepara cu niste ciuperci, usturoi si busuioc, astea pe langa sosul de rosii permis?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Da, Silvia, numai sa le prepari fara grasimi.
Edit: sa le mananci doar la pranz, nu si la cina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by ghemotoc: Feb 9 2009, 07:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Buna dragele mele. Pentru a ma verifica la sange, va scriu ce am mancat azi
1 mar d-finn crisp cu dulceata dietetica si 2 cani cu lapte 0,1% p - salata din rosii, gogosar, ceapa cu ulei de masline si lamaie, somon afumat si telemea de capra g- 2 tablete cioco 85% s - varza la cuptor cu carne de porc, usturoi si telemea de oaie, 2 linguri de spanac maine intentionez sa mananc la pranz spanac cu pulpa de pui la teflon In asteptarea sfaturilor voastre! Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Saptamana asta am inceput-o bine:
MD paine de secara cu iaurt 0,1% si ardei gras; cafea arabica cu lapte degresat si scortisoara G portocala P bors de pui si peste la cuptor cu rosii si ciuperci C un pumn de migdale. Intre mese am baut ceai de fructe si ceai verde. Am terminat papadia si am uitat sa luam alta de la farmacie. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cori, e bine asa. Fara ciocolata ar fi fost perfect!
Eu am mancat un mar baban, apoi mancarica de fasole cu foarte putina afumatura si doi gogosari umpluti cu varza murata seara: varza de Bruxelles in sos Philadelphia cu felii de muschi de porc, totul gratinat. Iar cu gogosari umpluti cu varza murata. Dupa aceea am avut un beep mic dulce, in cinstea Sarei! Pentru cine n-a prins de stire: azi s-a nascut Sara, fetita Roxanicii noastre! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu am avut un beep dulce azi... Il pun tot in "contul" Sarei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa ne traiasca ambele! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Sa fie sanatoasa, iubita si fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu la fel. Saracuta Sara, abia are o zi si deja o invinovatim de poftele noastre. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar acum beau un vin rosu sec, in cinstea ei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Acum am citit si eu vestea !
Roxanica,sa va traiasca Sara ,sa fie sanatoasa ,norocoasa si sa va aduca numai bucurii ! Felicitari si insanatosire grabnica dupa operatie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce coincidenta! Si eu am un bip mic de 35g in seara asta, tot in cinstea Sarei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...kalua draga, iti pot da un raspuns corect acum: macadamia aia e maruntita (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:45 AM |
|