![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Eu am mai spus-o, dar pot s-o mai spun: "La multi ani, Sara!"
Ce bine ca apar fete noi si se mai pun intrebari legate de dieta. De exemplu, nu mi-as fi imaginat ca nu merge fruct si dupa 30 minute Wasa cu gem. Putem manca ciorbe in care au fiert cartofi si morcovi, daca bem doar zeama si dam deoparte legumele? Sau nu slabesti asa? Dimineata; paine cu branza 0%, cafea; P: ciorba fara cartofi (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) , file de pangasius cu hrean (Mie nu mi-a placut. Imi place doar macrou, somon si ton. Dar mai rar.) S: friptura cu salata. Cam ce s-ar intampla daca as mai rontai si cate un mar la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetele, 'na seara!
Sa dau si eu raportul: D: o cafea, pauza, capsuni P: musaca de vinete cu salata de rosii Gustare: ceai verde si afine S: ciorba de rosii si rulada de porc a doftoresei Mai am de dres ora de masa pentru cina...ca ma lalai cam mult si ajung sa mananc cam pe la 8 seara.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi minunata!
La multi ani Sara si o viata minunata si plina de bucurii alaturi de cei dragi! Roxana, daca vrei putem vorbi la bebici despre una alta, eu cica sunt experimentata cu piciul meu de 7 luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am facut ieri, pina la urma, desertul cu mere caci ai mei vroiau placinta si am zis sa nu ma risc sa dau navala in ea. A iesit foarte delicioasa DAR mi s-a dezumflat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Cand am oprit cuptorul arata asa frumos, dupa cateva minute cand am revenit sa il scot era tuflit, de ce oare???? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Aseara am incheiat seara cu o portie mare de linte cu scarita (am modificat putin reteta de linte cu miel si am folosit scarita afumata) si multa salata de varza, dupa care o portie mare mare de desert cu mere. Am mincat pina nu am mai putut astfel incat sa rezist placintelor cu mere ce miroseau de la parter. Am castigat o batalie cu dulcele neconform, sper sa pot castiga tot razboiul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meniul de azi: 6.30: 1 cana iaurt 1% + paine filozofala + dulceata cu sirop de fructoza, de fructe de padure + o portie de desert cu mere 7.00: o cafea neagra (sper s apot scapa de ea cat de curand) 13.00: linte cu scarita (multa) + salata de varza 18.00: posibil peste la gratar sau repet experienta de la pranz + o portie mare de desert Termin acum desertul asta si cel putin 3 saptamani sper sa nu ma mai apuce pofta de dulce. Desi stiu, inca nu-mi vine sa cred ca pot minca atat si totusi sa slabesc. Vorba fetelor, l-as pupa pe MM daca l-as prinde. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by MarthaToma: Feb 10 2009, 09:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
M-am tinut de cuvant aseara si dupa o ora, da, 60 de minute de sala (ce bine mi-a prins alergatul) am mai mancat o salata mare de varza cu chiftele de porc si 2 batoane de mozzarella.
Meniul de azi o sa fie cel de ieri (cafea, portocale, capsuni, ardei umplut cu carne de pui si smantana deasupra, la cina o salata de varza cu chiftele si ceai verde printre). Pescarush, ce cereale conforme mananci tu dimineata? Cum le zice? Aseara am fost la Loblaws, faina nu am gasit de niciun fel - nici de ovaz, nici de secara - dar ma bate gandul sa imi iau niste cereale sa mananc ceva mai bine dimineata. Cred ca ma duc joi sau vineri seara pana la magazinul meu naturist, poate gasesc acolo faina. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Hello again!
Raportez meniul de azi: MD - 3 pesmeti Wasa cu gem dietetic Pranz - o pulpa de pui la gratar cu salta verde, ceapa si masline Cina - cred ca voi manca tot o plupa de pui dar cu muraturi de data asta. Daca am gresit undeva va rog sa ma corectati. Stiti cumva unde gasesc reteta de la painea filosofala? Eu am cautat-o ieri pe aici pe forum dar nu am gasit-o. Poat edin neatentie am trecut peste ea, cine stie...Dar ma gandeam sa-mi fac si eu paine din asta. Am inteles ca este buna e mnacat si cu lipide si cu glucide, nu? Mutam pt intelegere |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Try again; la Fisier cu linkuri catre retete Montignac; se cheama painea filozofului
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Multam fain Maat!
Va rog imi puteti spune daca carnatii Plescoi sunt conformi? Pe eticheta scrie ca este produs crud-uscat din carne de oaie, sare, piper, usturoi, boia de ardei iute si cam atat am vazut ca au in compozitie. Si branza Fagaras pot manca in FAZA 1? Multumesc pt intelegere |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De exemplu, nu mi-as fi imaginat ca nu merge fruct si dupa 30 minute Wasa cu gem. Putem manca ciorbe in care au fiert cartofi si morcovi, daca bem doar zeama si dam deoparte legumele? Sau nu slabesti asa? Pai merge fruct inainte si dupa aceea Wasa cu gem. Despre zeama de supe in care au fiert si neconformitati nu stiu ce sa spun, mai ales la cartofi. Ca ma gandesc c-o mai iesi din amidonul lor si prin apa aia. Din cand in cand merge, acum hai sa nu fim mai catolici decat papa. Silvia, par ok carnatii. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Meniul de astazi: d - b proaspata 0% grasimi cu ananas si portocala proaspete, ceai p - mozzarella, rosie, ceapa s - midii pane cu mujdei....1 wasa cu unt si cascaval ras (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nu ma impuscati!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Buna, din nou!
Multumesc Kalua! Vorbele tale ma imbarbateaza ptr ca eu am crezut ca am mancat f mult, dar in special f multa telemea. F1 7,00 - 1 mar 8,30 - 4,5 pesmeti wasa cu dulceata dietetica si 2 cani cu lapte 12,00 - spanac cu pulpa de pui, telemea de oaie cu ceapa si masline 18,00 - putina ciorba de pui cu smantana (nu am mancat morcov, telina sau cartof), jumatate de piept de pui cu gogonele fara zahar. Va pup si multumesc. Astept in continuare parerile voastre! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:38 AM |
|