![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
A folosit cineva faina/paine de hrisca (cred ca se traduce - buckwheat) - are IGul 40? Cum e?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Meniul de azi:
D: 1 felie Wasa cu branza 0%, 1 felie cu gem caise, cafea. Si cat as fi vrut sa mananc o painita filozofala calda, dar nu am avut timp. Poate sambata? P: supa de pui, fara fidea, omleta si salata de varza; S: friptura cu salata si cascaval. Mi-am amintit ca sambata plec din localitate si nu pot sa fac painite. Dar ce sa fac sa mananc ce trebuie in deplasare? Asta-i problema! Ca data trecuta am mancat ce nu trebuie si am luat in greutate. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, incearca sa alegi din meniul de pe-acolo, vezi si tu ce este conform: niste legume, branza etc. La mancaruri gatite e mai greu, daca au pus neconformitati in ele. Cat timp vei fi plecata? Eu zic ca 2-3 zile nu e chiar sfarsitul lumii.
Meniul meu pe azi: D - cateva boabe de struguri, cafea, pauza, cereale cu lapte P - ardei umpluti, in sos de rosii (faza 2, ca am folosit orez Basmati): (IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00813.jpg) C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sper ca ceva usor. Sa spun si poza de la prajitura cu mere facuta acum cateva zile: (IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00806.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
Le doresc Roxanicai si Sarei tot binele din lume.Astazi mi-a fost foame,nu stiu de ce:
MD:fulgi de ovaz cu lapte 0,1%+2 lingurite gem dietetic G:2 patrate ciocolata 85% P:2 oua fierte+1 rosie maricica +1 castravete G:un mar mic +o portocala C:cam150g.carnati prajiti +castraveti acri+perle de branza cu smantana 4% Perlele astea de branza sunt conforme in combinatia facuta de mine? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oooooooooooooooooooo!
Prajitura aia arata bestial de gustoasa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce are deasupra, frisca sau bezea? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
E frisca, doctore.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ghemotoc, eu folosesc faina de naut, luata de la bulk store si imi place tare mult, am facut chiftele cu ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Fetele, eu ma duc la colt, azi mi-a fost cam rau...si cum n-am avut ciocolata conforma, am scapat la un Mars...rusine, rusine! In rest, am mancat dimi ceva capsuni si wasa, la pranz musaca, avocado si diseara ciorba de rosii si o salata cu branza si rosii. Mmm, arata bine prajitura, ce bine era sa fii mai pe aproape azi, nu mai mancam cioco (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neaţa fetele şi o zi minunată!
6.30: pâine filozofală + 1 cană iaurt 1% + 1 cafea neagră 13.00: peşte la grătar + salată de varză (am devenit dependentă de salata de varză) Să nu uit: oţetul de mere e ok? 18.00: cred că am să fac o varză cu scăriţa la ceaun şi am să o dreg cu smântână |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Otetul e ok in general.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Daca vreau sa slabesc trebuie sa-mi pun probleme legate de cantitatea mancarii la o masa?
Tocmai ce am ras 3 bucati de crap la gratar, mari cam cat palma, si o salata mare de varza iar acum ma rostogolesc prin firma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:01 AM |
|