![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, poti manca atata cat iti cade bine (totusi nu exagerat), nu trebuie sa cantaresti mancarea, sau sa numeri calorii.
Eu mi-am propus pe azi: D - 2 mere rase cu fulgi de ovaz si scortisoara P - file de pangasius pane, dupa reteta doftoresei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cu salata C - branza cu rosii Am avut si eu un beep ieri, dar sper ca mi-am mai spalat din pacate cu o ora de Pilates. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3A, degeaba veneai ieri pe-aici, ca prajitura aia nu mai exista. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Aia a fost facuta saptamana trecuta, parca joi (si mancata in aceeasi zi). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Aseara am mai mancat pe langa salata de varza si un ochi si aproape 2 patratele de ciocolata cu 85% (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... Azi:
MD - Cafea cu lapte 0%, 2 portocale P - salata greceasca cu feta si piept de pui la gratar Gustare - capsuni C - cred ca doar niste fructe ca trebuie sa mergem langa toronto, la vreo ora de condus si nu o sa am timp. Si, bineinteles, 2 sau 3 ceaiuri verzi Pescarush, ce fulgi de ovaz cumperi? Ca am vazut f multe marci dar nu stiu pe care sa le aleg (aseara am gasit si faina de secara - dark rye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ghemotoc, eu iau de la Quaker, One Minute, in ambalajul cu rosu.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Poti sa-mi scrii te rog cum le zice exact?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Buna fetelo!!! Meniul meu de azi pt FAZA 1:
MD - jumatate de pomelo si la o ora dupa 3 felii WASA cu gem dietetic de capsuni; 2 cani cu ceai verde; P - 3 carnati Plescoi, care banuiesc ca sunt conformi dupa discutia pe care am purtat-o ieri cu Kalua, si o salat preparat dintr-o rosie, jumatate castravete, 1 ardei gras si jumatate de ceapa; S - ficatei de pui cu salata. Sper sa inchei aceasta zi fara abateri |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!!!!
Ieri am dat o raita pe la pozele cu dulciuri neconforme si-am salivat intens de pofta, asa ca, tarziu in noapte, am halit b proaspata cheala. O tona! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Meniul de astazi: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, ceai cimbrisor + matase de porumb p (adica acum) - midii pane cu mujdei (ce-a ramas de ieri) + salata de ton s - fructe (mar + portocala) ....plus restul de ceai, pana la 2L |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Am si eu cateva nelamuriri si decat sa dau gres, am zis mai bine sa cer sfaturile profesionistelor.
1) Am voie sa mananc ficatei de pui in FAZA 1? 2) Am voie sa consum Branza Fagaras, si daca da, in ce combinatii. 3) Daca la micul dejun mananc o omleta cu branza si bacon, la pranz ce ar trebui sa consum? Sper ca nu va stresez f mult dar fiind la inceput am o mie de intrebari. Cu cat citesc mai mult, cu atat am mai multe intrebari. Multumesc pt intelegere |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Silvia draga, din cate stiu:
1. ficateii de pui nu tb mancati in faza 1 si, in general, ficatei (dar, pt mai multa siguranta, asteapta sa-ti confirme Kalua). 2. branza Fagaras (care e un amestec de b proaspata cu smantana) are mult zer si contine grasimi, in concluzie NU se va consuma. Poti cumpara b proaspata degresata pe care o consumi la mese exclusiv glucidice, adica cu iaurt degresat, gem fara zahar, fructe proaspete sau, in amestec cu verdeata si putina sare, cu felii de rosii, ardei, castravete. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult dr Wise...bine ca am primit raspunsul inainte de ora cinei si uite asa am evitat sa fac o greseala cu ficateii!!
La noi pe piata se gaseste lapte cu 0% mg sau branza de vaci 0% mg? Eu am cautat prin cateva hypermarket-uri si am gasit cu minim 0,1% mg dar mai putin nu. |
|
|
![]()
|
|
Silvia, cele cu 0.1% sunt ok.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 08:38 AM |
|