![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ficateii sunt ok, se pot manca din cand in cand.
La inceputuri zicea d-l Montignac ca-s interzisi la faza 1 pentru ca contin si glucide, si lipide. Dar dupa un anumit timp si-a revizuit parerea si chiar exista multe retete cu ficat in cartile lui. Cand vorbim de 0% grasimi inseamna totul ce e sub 1% grasimi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, i-am tras in poza, ca sigur ii stii:
(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00814.jpg) Doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu am salivat aseara pe la dulciurile alea, ca am cautat ceva de facut in week-end (cred ca vom avea musafiri). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ficateii sunt permisi in faza 1, doar sa nu se abuzeze, sa nu mancam prea des. Edit: Acum am vazut ca a raspuns Kalua intre timp. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 11 2009, 06:32 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, vreau sa incerc sa nu mai mananc nimic dulce, adica nexam cioco, nexam gem, singurul dulce sa fie fructele si legumele proaspete, dar scap in topicul ala, vorba lui Walpu, unde ar tb sa semnezi inainte ca intri pe propria raspundere, si ma apuca o nebuneala temporara de nu mai stiu ce se intampla cu mine....cred ca e sevraj! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mersi Pescarush, nu stiu ce prostii as cumpara eu daca nu mi-ai spune tu ce si cum... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, "canadian experience" de 7 ani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu vrei sa stii cate am aruncat, ca nu ne-au placut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Doctore, mie-mi spui? Cand vad pozele alea (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) uite-asa fac. This post has been edited by pescarush: Feb 11 2009, 07:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Cred ca v-am inebunit cu intrebarile dar fiind la inceput ma gandesc ca poate nu va suparati pe mine pre rau ca va bat la cap. Am voie sa mananc cascaval in FAZA 1? Si daca da, de care imi recomandati?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ai voie. Cu cat mai maturat, cu atat mai bine.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Buna!
Sa va spun si eu ce am papat: 7,30 - 1 mar 8,30 - pesmeti wasa cu dulecata dietetica si ceai 12,15 - spaghete conforme cu sos de rosii si usturoi 19,00 - salata din rosii, ardei, ceapa cu 2 oua ochiuri si putina telemea de capra. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Asaaa, sa va zic si eu ce am mancat azi:
D: mere rase cu seminte de in si sesam P: wasa cu humus si o rosie G: o portocala S: ciorba de rosii Multzam de poza Pesca, mi-am pierdut si eu o ora juma prin magazin ieri scociorand dupa cereale fara zahar, dar macar miere si tot au in ele... Am gasit unele, dar cred ca-s tot fulgi. Am inteles ca fructele fierte nu-s bune, dar cele uscate sunt ok? Adica cerealele astea sunt un fel de musli. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza!
Fetele am pacatuit ieri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... 3 felii de rulada cu ciocolata!!! ... sunt o neserioasa, foarte greu ma pot controla cand dau piept cu dulcele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) As lua niste crom dar nu stiu daca am voie cat timp inca alaptez. Pentru ce am facut aseara azi sunt pedepsita (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) 8:00 - 2 cani de ceai verde. De azi vreau sa las cafeaua. 10.30 - prune, cam 6 bucati 13.00: mere cu scortisoara 18.00: 1 copanel pui fiert + 2 oua fierte + salata mare mare de varza Daca mi se va face foame mere si apa cat cuprinde. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:19 PM |
|