IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
CyL
post Apr 5 2008, 05:10 PM
Post #351

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

oof.. sunt tare demoralizata.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ca veni vorba azi de acul cantarului.. m'am intanlit cu niste prietene si am mers aici la noi la o farmacie une au un cantar d'asta de iti masoara masa corporala, inaltime si imc...
tare am fost dezamagita sa'mi spuna ca am 65,050 greutate, 1,68 m, imc 23.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
nu imi venea sa cred! credeam ca am trecut de mult de 65 de kg... la craciun, cantarul meu de acasa atat imi arata! acum culmea!! dupa ce am papat mai devreme, m'am suit pe al meu de acasa si imi arata 64. deci mai putin decat cel din oras. in conditiile in care , asa cum am mai spus, cantarul meu luna trecuta mi'a aratat 61 de kg aproape. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
nu mai inteleg nimic..!!!!! imi vine sa'mi iau campii.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
toata lumea imi spune ca am slabit.. la haine se vede, fata de craciun, hainele imi vin mult mai bine acum. port pantaloni la care nu mai visasem din clasa a 10a.. faptic insa, imi arata ca am slabit i vreo 5 luni poate nici 10 kg..
dar nici nu ma las, o sa fiu mult mai atenta: no more cioco de nicin fel, no more alune.. gata. slabim cureaua!

meniul meu din contnuarea zilei:
G: 2 mere
ora 17.00: o salata mare (s.verde, un pic ceapa verde, rosii, telina, morcov ras, ridichi) cu cateva ciuperci proapete trase in ulei cu un pic usturoi.
INTREBARE: otetul e conform, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
C: ori fructe, ori s avad ce poregateste mama acum, face ceva cu niste ciupercute.. daca o sa fie conform, pap, daca nu.... meree! nu se mai poate asa!!

pupici nervosi fetelor!
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 5 2008, 05:25 PM
Post #352

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare dragelor
In sfarsit am ajuns acasuca de la cumparaturi...ma doare capsoru`,asa patesc deobicei cand merg la cumparaturi,era si super-aglomerat...
Azi am papat bunataturi:
MD - mere calite,fulgi de ovaz
P - asta:(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/ljjk003.jpg) asa-zisul sufle` de broccoli ...care nu stu` daca sa-l numesc asa,da` a fost f bun,cu cascaval,ou,smantana...extra-bun
C - am luat pastrav de la Real,il fac prajit in faina de naut cu salata verde
Iar avem seara de joc ... sper sa nu ma infig in bau`bau-rile care or sa fie de rontaiala...ca daca ma enervez ca pierd,ma razbun pe rontaiala...oricum,incerc sa ma mentin pe pozitii...
Si acum,roxanica,cu dedicatie pt tine,tananammmm,glass noodles de la Real:
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/ljjk004.jpg)
Am avut aventura cu poza asta...facusem una mai reusita,dar a venit o tipa angajata la Real la mine ca de ce am facut poze,ca nu am voie si ca sa le sterg...m-am crispat initial,am vrut sa le sterg pe amandoua...apoi m-am uitat la moaca ei,nu arata ea prea smechera incat sa ma controleze,sa caute in aparatu` meu,asa ca am sters de ochii ei una acolo...hehehe...am pacalit-o..
Is astia pe care scrie China-Fadennudeln,cei din spate is din faina de orez...mi se par cam costisitori,50gr -87.000 lei...dar merita incercat o data...
CyL,nu te descuraja...o sa slabesti cand nici n`o sa te astepti...te ia asa prin surprindere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) otetul balsamico cica e cel mai bun...asta din comert sa fii atenta sa nu aiba caramel in el...eu folosesc otet de mere..
kalua,iubitelu` meu i s-a pus pata pe saorma...sa ii fac lipia aia din fainuri integrale...e bine daca fac lipia din faina integrala,tarate(pun mai mult de 25%),drojdie,sare,apa?e ok?important e sa iasa moale,sa mi se poata rula...daca pun carnita de pui e de faza a II-a?si castravete murat,gogosar murat,salata verde,maioneza (cu iaurt),si suc de rosii facut de mine?as vrea s-o fac de faza I...daca maresc doza de tarate,se poate combina cu grasimi nu ?si bineinteles,ma gandesc s-o papam mai de dimineata asa...merci anticipat pt raspuns... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) tu ai facut pana acu`?apropo,tu tre` sa fii auzit de Siedler...sau colonistii din Catan...sau The Settlers...ca am inteles ca in Germania a luat tot felu` de premii pt cel mai bun joc...cu asta imi pierd eu noptile in weekend cu prietenii,din cauza lui mai scap eu la rontaieli... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Pupic,weekend fain gagici!

+Quote Post
irinica
post Apr 5 2008, 05:39 PM
Post #353

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Fetele aici sunt. Am zacut ca un caine ca m-am imbolnavit rau. Angina pultacee. Groaznic, ce sa zic ca nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut. asta este... de acum incep sa imi revin si sa revin total la monti ca am mai mancat si putine aiureli ( n-am gatit eu cateva zile si am mancat ce au facut altii). Ce ma enerveaza cel mai tare este ca lumea, cand e bolnava si nu mananca mai nimic ( mai ales cand nu poate inghiti), sla beste. ei bine , eu sunt din alta lume , nu pentru ca m-as fi ingrasat, ci pentru ca nu am slabit deloc. Dar cu toate astea, inca sunt rabdatoare si perseverenta!!!

Va pup pe toate cu tot dragul!

+Quote Post
kalua
post Apr 5 2008, 06:04 PM
Post #354

Musafir

Irinici, pupa-te-ar mama, chiar ma intrebam aui ce-o fi cu tine. Bine ca ti-ai revenit!
Stii la ce ma gandesc? Ca ori poate s-a obisnuit corpul tau cu mancare putintica, ori impiedica si postul asta la slabit. In orice caz trebuie sa-i dai iar timp sa ajunga la linia de plutire si sa reinvete ca primeste mancare montignaca, sa stie si el ce are de facut.

Empty, si noi jucam acasa la greu Siedlerii, avem si aia cu precupetii si barbarii, si aia cu orase si cavaleri pe langa ala obisnuit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poti face lipia pt. shawerma asa cum ai spus. Dar nu inteleg la ce-ti trebuie suc de rosii si maioneza? Eu pun legume proaspete pe langa carne si-atat, fara sos. Mai bine faci un sos ca un fel de mujdei pe care-l amesteci cu niste iaurt daca vrei.

Cyl, pai arunca rahatul ala de cantar pe care-l ai acasa! Si ori iti cumperi altul, ori te duci din cand in cand la farmacie sa te cantaresti. In orice caz ai slabit mult si bine, felicitari!

+Quote Post
gloriana
post Apr 5 2008, 09:23 PM
Post #355

Musafir

Eu scriu meniul mereu seara la ora cand nu ma mai ating de nimic.
D: iaurt cu fulgi si gem , o cafea
P: diverse: mandarine, seminte de dovleac, un patratel cioco 85% cacao , apa, o lingura de ciorba niste masline. Am avut niste treburi casnice si nu am putut sa mananc. Si-au pus ai mei termopane si am fost pe frontul de lucru de dupa. A fost casa vraiste si am ciugulit pe un colt de masa cele de mai sus.
S: drob de pui conform si o salata de primavara
Acum sunt rupta. Fac o baie si ma culc.

+Quote Post
CyL
post Apr 5 2008, 09:41 PM
Post #356

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

multumesc empty.. sper sa fie asa..
si multumesc kalua.. dar mie nu mi se pare asa mult ca as fi slabit.. oricum posturile voastre mi'au mai ridicat un pic moralul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt mai increzatoare un pic. nu ma las eu asa usor.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si mai zici tu acolo ca postul incetineste slabitul..? eu inainte consumam zilnic iaurt si branzica.. poate i'o fi dor lu nenea pancreasu de ele. sa fie santos, nu pupa nik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . oricum.. incetinirea e din'ainte de a incepe postul, deci ma indoiesc ca acesta ar fi motivul..

cina din seara asta s'a rezumat la o mancarica de ciuperci proaspete cu muuulta ceapa si cateva frunze de salata si rosie, golutze.
irinici.. insanatosire grabnica.. fa'te bine !:)

p.s. am dat add la grupul monti.. pls allow me (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
seara buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
gloriana
post Apr 5 2008, 10:25 PM
Post #357

Musafir

Cyl, slabitul adevarat se simte la haine. Grasimea e usoara dar voluminoasa. E grav cand pierzi multe kg pe cantar rapid ( cum se promite in dietele minune) ca inseamna ca se deshidrateaza organismul, scade masa musculara. Sunt multe explicatii. De aceea e sanatos sa slabesti incet dar sigur. Asa nu se lasa nici pielea de pe corp nici cea de pe fata. Ca pana la urma slabim ca sa aratam bine, nu?
Eu am tinut o data o dieta fulger si s-a vazut la cantar , dar si pe fata mea incercanata ca sa nu mai spun ca am incetat s-o tin cand am inceput sa ma sprijin de pereti.
Deci daca nu ai un cantar prietenos nu e nicio problema. Problema e cand hainele "se incapataneaza" sa ramana fixe.

+Quote Post
pescarush
post Apr 6 2008, 04:32 AM
Post #358

Musafir

Irinica, multa sanatate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu stiam unde-ai disparut iar! Lasa slabitul, important este sa te faci bine! Apoi, ai timp si de slabit.
Cyl, mersi de apreciere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu inca n-am apucat sa te vad, ma duc acum sa dau o raita rapida la poze.
Intotdeauna cantarele vor arata diferit greutatea, depinde cum se face calibrarea. Eu cand m-am cantarit anul trecut in Romania, acasa la ai mei, arata mai putin cu 1-1.5 kg decat al meu de acasa. Dar eu ma iau dupa ceea ce-mi arata cantarul meu, ca e al meu!
Sa pun rapid meniul meu pe azi si sa ma bag in pat, ca azi am fost bagata in priza:

D - fulgi de ovaz, germeni de grau, apple sauce, nuci si seminte de in.
P - salata din: salata verde, spanac, avocado, rosii, ceapa, tofu prajit, ulei de masline si lamaie. Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (btw, pranzul tau arata deliciooos).
C - conopida fiarta cu putin ulei si usturoi, ardei iute murat.

Am mai ciugulit intre mese cateva guri de lebenita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (mancau toti, si de la orice altceva ma pot abtine, dar nu fructe).

This post has been edited by pescarush: Apr 6 2008, 04:33 AM

+Quote Post
Alinice
post Apr 6 2008, 11:14 AM
Post #359

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna fetelor!
Nu m-a lasat inima si m-am cantarit azi si...surpriza! Desi sunt intr-o anumita perioada ,tot am slabit 300gr.
Azi meniul este urmatorul:
MD lipido-protidic din ou fiert ,branza Delis ,rosii,castraveti si 3 feliute de pastrama afumata natural + (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) cu lapte de soia
P muschiulet de vitel la cuptor cu o salata(nu stiu inca din ce ,dar salata va fi!)
C fructe de padure cu frisca si un ceai.
Aseara am vazut ca nu mi-e foame cu cina de fructe asa ca ma voi fixa pe ea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Irinica bine ai revenit printre noi!Multa sanatate si optimism iti doresc pentu ca face bine la trup si suflet.

Cyl esti superdraguta...dar erai frumusica si la 75 kg.Cine te iubeste ,te iubeste oricum.Important este sa te simti tu bine in pielea ta...indiferent de incapatanarea cantarului .Si sunt doua reguli de baza la cantarire pe care eu le aplic:te cantaresti numai dimineata inainte de a manca;tot timpul folosesti acelasi cantar.Eu mi-am cumparat un cantar electronic si sunt foarte multumita de el.Succes in continuare.

La noi ploua in dusmanie dar voua va doresc o zi placuta! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 6 2008, 01:49 PM
Post #360

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salut MM-istele mele dragi,
Azi am stat aproape numa` in bucatarie,nu ca mi-ar placea dar am prestat bunataturi:
La pranz am facut shaworma,a iesit o nebunie gastronomica...lipia am facut-o cat se poate de conforma,umplutura din piept de pui,tofu prajite ambele in oregano,gogosar murat,castravete crud,rosii,ceapa rosie,suc de rosii facut de mine si condimentat f bine..aveam in plan si maioneza,toata dimineata i-am dat tarcoale s-o fac,dar nu mi-a iesit...niciodata nu am dat rateu la maioneza,nu stiu din ce cauza s-a intamplat...ori a fost ceva cu ouale,ori cratita umeda,nu stiu...sau uleiul o fi avut ceva...oricum,a fost mai dietetica shaworma fara maioneza..si suuuper yummy
Si din cauza ca am stricat 4 galbenusuri...mi-a fost mila sa arunc albusurile si am produs un mini-chef cu faina integrala,fructoza,smochine...e la cuptor...aaa,si cu cacao...
CyL,baga poze pe grupu` Monti sa te vaz` si eu...
pesca,ce e aia lebenita?pepene verde? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
apropo,am facut comment si pe grupu` cu poze,dar tre` sa fac si publice anumite pareri si laude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
-arati f bine in costum de baie,pesca! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
dr_wise si roxanica,au slabit enorm,diferenta cer-pamant...sunt super-sexy acum..
kalua,nu mai zic...ca e (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Fanny si Ala80 cred ca nu mai tin Monti...sau nu mai au timp de postat...ele arata f bine,slabute asa..
Nimphe,are niste poze in rochie de mireasa superbe,foarte frumusica..
gloriana,bafta cu slabitu`,sa vedem repejor si pozele after..sa fie cat de curand! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Alinice,felicitari pt gr. pierdute,dupa "perioada" asta probabil o sa ai o surpriza placuta...eu cantaresc cu juma` de kg mai mult in "perioada" aia...asa ma cantaresc si eu,dimineata,pe matu` gol,jos textila,si tzup pe cantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
ce e cu dr_wise?nu mai papa conform?nici roxanica n-a mai intrat...s-o fi dus la Real sa-si ia glass-urile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...
irinica,sanatate multa!
Io-s plina-plina,nu`mi mai tre` nimic...decat un somnic,da` ma bag la invatat,ca maine am un test,asa ca bag un ceai verde sa ma mai trezeasca...
Pt Cina planuiesc fructe si ceiuturi...
Aseara am ciugulit in timpu` Settlers-ului niste alune si un vinulet rosu sec...(era sa scriu sex) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am batut o data,din 4 seturi...asta e...kalua,misto ca aveti extensiile...
Va pup,duminica linistita.

+Quote Post

413 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:33 PM