IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 349 350 351 352 353 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Light Blue
post Feb 12 2009, 12:59 PM
Post #3501

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Sa ma laud! Am facut painici filozofale. Am mancat calde vreo 2. Ce bune sunt! Doar ca s-a lipit hartia de copt de ele. Cred ca hartia nu e de calitate.
Nu mai slabesc. De cand am scapat odata la mancare neconforma si nici aia multa, multa, m-am intors la 62 kg si acolo am amortit. Si ce mandra eram de mine ca nu ma mai apuca foamea seara. Cel mult mai mancam un mar daca chiar nu se mai putea.
Silvia si mie imi place cascavalul. E bun si satios. Putem manca cate o felie la pranz si seara sau e prea mult?
Eu una m-am atasat de unul de la LactoSolomonescu. Avem voie sa spunem nume? Nu va suparati, chiar nu stiu.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2009, 03:59 PM
Post #3502

Musafir

Pai de ce sa nu spui numele, asa ne mai luminam si noi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pana acum am mancat:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, ceai cimbrisor
p - 1 mar, apoi omleta cu bacon afumat si cascaval ras + salata
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2565.jpg)
s - ma mai gandesc...parca as face niste orez d-ala negru, de curiozitate... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2009, 04:24 PM
Post #3503

Musafir

Apropo de orez, v-am zis ca de-ala salbatic nu se gaseste peste tot pe-aici. Cel mai raspandit e cel de la firma Oryza si saptamana asta mi-a adus o colega care a fost la cumparaturi intr-un supermarket de-ala ditamai doua pungi, a ajuns la 7 euro 500g! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2009, 04:24 PM
Post #3504

Musafir

Kalua, ce bine ca te-am prins!!!
Deseara vreau sa fac orez d-ala negru. Ii pun ulei de masline la sos, sau zic "pas"? Adica sa-i fac un sos cu ulei masline, ceapa, ardei si suc de rosii?
PS: trage-l in poza, te rog, sa-l vedem, sa-l admiram!!! Poate gasesc si eu si cumpar. La Karstadt pot gasi orez salbatic?

This post has been edited by dr_wise: Feb 12 2009, 04:25 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2009, 04:25 PM
Post #3505

Musafir

Pui max. o lingura de ulei de masline.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2009, 04:26 PM
Post #3506

Musafir

OK.
Multumesc!
Uite acu' plonjez in bucatarie! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 12 2009, 05:54 PM
Post #3507

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Hmm... aseara am mancat doar niste capsuni... cam putin toata ziua, doar niste fructe si o salata cu tot ca avea si carne... Asta este, poate reusesc sa mananc ceva mai mult azi:
MD - nelipsita cana de apa calda cu suc de lamaine (chiar ma ajuta, nu ma mai doare gatul), o cafea cu lapte 0%, 2 portocale
P - ardei umplut cu sos de rosii
Gustare - capsuni
C - o omleta cu cascaval si cu o salata mare de varza

Cred ca diseara iar o sa umblam brambura... ca si ieri dar merita, o sa va arat peste vreo 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu fac orezul salbatic cam fara ulei, ca il mananc de obicei cu carne care are deja niste grasime. Voi nu folositi sprayurile de ulei?

+Quote Post
irinica
post Feb 12 2009, 06:57 PM
Post #3508

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna fetele!

Chiar daca nu intru zilnic sa spun ce am mancat, sa stiti ca mananc doar ce trebuie, numai ca mananc mult. Chiar citeam si ma uimeam ce putin mananca unele fete. Sunt tare bucuroasa ca reusesc sa tin Monti impreuna cu baiatul meu cel mare (care e cam buflica) si nu vreau sa ii dau exemplu prost (cu neconformitati). E bine ca tinem impreuna, ca mancam bunatati care nu le-as face numai pentru mine. A fost greu sa il fac sa manance dimineata dar acum mananca, mere cu fulgi sau lapte cu fulgi.
Azi: dimineata- lapte 0,1+ fulgi de ovaz
ora 12 (eu): o cafea fara cof ( ca pe poaia asta doarmeam pe mine )
pranz: ciorba falsa de burta( reteta lui Teocris, e minunata!!!), o salata mare ( leurda, andive, ton, ulei, ierburi, un pic zeama de lamaie)
seara: varza de bruxelles gratinata( reteta Kalua) si cred ca inainte de asta olecuta de salata

Copilul meu, ar vrea un pic, pic, de fructoza dimineata in lapte ( asta pentru ca ar vrea si putina cacao), oare e foarte grav daca i-as pune? Nu e foarte gras, are 14 ani, 1.65 m, 62 kg.

Va pup!

+Quote Post
dr_wise
post Feb 12 2009, 07:27 PM
Post #3509

Musafir

Kalua draga, ia uite cum arata orezul asta salbatic italienesc, dupa ce l-am tinut 40 min la cuptor, la 200 C:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2567.jpg)
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce zici?
Are o culoare mov, dar e f placut la gust. Seamana, cumva, cu porumbul fiert si si-a pastrat bobul intreg. Eu i-am adaugat o 1/2 ceapa, ardei verde (nu mai e verde), curry si patrunjel proaspat la sfarsit.
E tare bun!

This post has been edited by dr_wise: Feb 12 2009, 07:28 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2009, 07:35 PM
Post #3510

Musafir

Hihi, arata foarte misto, n-am mai vazut asa movulenie de orez.

Si-am mai vrut sa-i spun Irinicii sa-l lase mai moale pe copil cu Montignacu', adica merge si putina fructoza cu cacao la fulgii aia pentru el.

+Quote Post

413 Pages V  « < 349 350 351 352 353 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 02:08 PM