![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Multumesc, Kalua! O sa fie foarte multumit.
Interesant orezul ala, Dr. Wise! La prima vedere am cezut ca ai facut fructe de padure in vreun fel bunacios si pofticios . |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Hello again! Raportez meniul pe ziua de azi:
- MD - un mar si la 40 min dupa 3 felii WASA cu bgranza 0,2% mg si gem dietetic de capsuni - 3 cani cu ceai verde - P - 2 oua fierte, un ardei gras, putin cascaval si o ajumatate de ceapa - c - am mancat doar cateva alune de padure crude. Nu mi-a fost foame deloc. Dar azi, recunosc, am facut o abatere maricica: am baut o cafea normala cu lapte. Asta din cauza vremii ploioase de afara...dar vina mi-o asum in totalitate (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_images/1/folder_post_icons/icon7.gif) Cat despre cascaval, eu am gasit un cascaval maturat de la Rucar, f bun la gust, dar este din lapte de vaca pasteurizat. Si nu stiu daca asta este bun fiind din lapte de vaca...Am gasit unul din lapte de oaie dar nu era maturat, asa ca l-am luat pe asta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Interesant orezul ala, Dr. Wise! La prima vedere am cezut ca ai facut fructe de padure in vreun fel bunacios si pofticios . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa vezi ce culoare au dintii si limba mea, exact ca dupa fructe de padure!!! Dar e tare placut la gust, adica e aromat, in comparatie cu orezul alb normal. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) A meritat investitia! |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioi ce fain arata! se asorteaza cu bluza de pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Asadar cum se cheama acest orez? ca e musai sa-mi cumpar. This post has been edited by bulina: Feb 12 2009, 08:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
F1
d - 5,6 wasa cu gem dietetic si 2 cani lapte 0,1% ceai si cafea normala cu lapte - stiu... ABATERE! p - branza almette cu peste si ceapa, putin cascaval cu 3 masline s - 1 mar As vrea sa stiu daca ce am mancat la pranz este conform ptr F1. Multumesc anticipat. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina, uite asa se cheama:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2508.jpg) si arata asa: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2507.jpg) L-am cumparat de la un magazin cu produse exclusiv din Italia. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multzam doftorela, sa ii stresez si io pe italienii d-acilea.
Voi montigniacele creca n-aveti voie dar si cartofii violeti sunt o nebunie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai departe nu mai zic... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, cereale conforme nu prea gasesti, decat fulgi, dar poti sa ti le amesteci tu acasa. Eu iau fulgi de ovaz, muffets (din faina de grau integrala - arata ca niste rondele de taietei) si germeni de grau, toate de la firma Quaker si le amestec si adaug fructe uscate neindulcite (gasesti la Costco).
Mai sunt ceva Muesli de la President Choice, cu fructe si alune, dar trebuie sa scoti stafidele si bananele din ele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu nu prea am mancat azi, si m-a luat o durere de cap. Vreau sa fac spanac cu ficat de porc fript, dar n-am nici un chef. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hai ca poate reusesc mai tarziu sa pun o poza cu ce am gasit eu, ca to mai simplu imi e asa...
Macar bine ca am vazut poza de la tine, o sa iau de aia data viitoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Da, pe alea le-am vazut si eu cu stafide si banane, d-aia nu le-am luat, nu mi-a dat prin cap sa le culeg. Azi n-am baut cafea, poate reusesc sa inlocuiesc cu ceai verde, macar la servici. D:wasa cu sunca si cascaval G: 2 bucatele cioco 70% P: ultimul rulou cu varza bruxelles G: o portocala S: ficat de vaca cu ceva salata |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza si o zi minunata!
Ieri dupa fructe la MD si la prinz am terminat seara cu o pizza. Sper sa fi fost conforma: am luat reteta de blat de pizza cu faina de soia si am pus faina de naut (de soia inca nu am gasit) iar smantana am inlocuit-o cu iaurt 1%. Am adaugat carnati de casa, cascaval si un salam ce parea ok caci nu avea zahar sau amidon si chestii cu E doar 2. Pe linga astea am pus rosii, ardei gras si sos de rosii. Am pus totul intr-un vas mai mic si mi-a iesit ca un chec desi in reteta zicea ca blatul e subtire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A iesit foarte gustoasa astfel incat nu am mai poftit la pizza alor mei cu faina alba. Stiu ca era seara si nu ar fi trebuit sa o mananc seara, dar am zis ca din doua rele sa aleg raul cel mai mic, si am rezistat si mai usor la pizza lor aburinda scoasa din cuptor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Meniul de azi: 8.00: e felie de pizza 13.00: mere la cuptor cu scortisoara 18.00: varza la ceaun cu carne sau tot pizza, daca nu mi-o maninca si pe-a mea pofticiosii de acasa Va rog sa nu ma uitati si sa-mi spuneti daca e ok combinatia ce am facut-o pt pizza caci, a iesit foarte foarte buna, si as mai face-o decat ori vor ai mei pizza astfel incat sa nu ma apuce poftele si sa maninc pe a lor. This post has been edited by MarthaToma: Feb 13 2009, 10:19 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 06:00 PM |
|