IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Feb 13 2009, 10:38 AM
Post #3521

Musafir

E ok combinatia, Martha. Ce nu-i exemplar este ca la pranz mananci trei lulele, trei surcele, iar seara bagi tare. Daca le-ai inversa ar fi mai bine.
Go to the top of the page

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 13 2009, 10:47 AM
Post #3522

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Saru`mana Kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am sa inlocuiesc mincarea de diseara cu o salata si am sa pastrez pentru dimineata meniul de seara.
Zilele astea le-am cam amestecat caci juniorul meu e cam agitat si cu temperatura (sper ca ii dau dintii si nu e altceva) si nu prea am putut sa ma organizez cum trebuie. Vine weekend-ul si sper sa reintru in normal.
Cu toata agitatia, sunt oarecum mandra de mine caci am reusit sa renunt la cafea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa nu uit: pot sa maninc pizza cu iaurt 1%? Eu as minca iaurt cu orice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by MarthaToma: Feb 13 2009, 10:55 AM

+Quote Post
kalua
post Feb 13 2009, 11:23 AM
Post #3523

Musafir

Poti.

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 13 2009, 05:01 PM
Post #3524

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

'Neata!
Aseara am ajuns acasa destul de tarziu, pe la 8 si am mai mancat un ou-ochi cu o salata de varza (am adormit abia pe la 12 deci am mancat cu minim 3 inainte sa adorm). Meniul de azi arata cam la fel ca cel de ieri - cafea, apa cu lamaine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), 2 mere, ardei umplut cu sos de rosii, capsuni, salata de varza cu ceva, ma mai gandesc. SI sa nu uit de ceaiurile mele verzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa fiu destul de tare azi, la noi se organizeaza azi un bake sale si mai si trebuie sa le ajut pe fetele care au facut prajiturele - le vindem si donam banii la o asociatie. Se organizeaza destul des asemenea activitati la noi in firma.

Abia astept weekendul asta ca avem liber si luni si peste o saptamana mi-am si luat liber inca 2 zile - deci saptamana viitoare lucrez 4 zile si dup-aia doar 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Maine ma gandesc sa fac niste snitele din piept de pui cu faina de naut si cu fasole verde, niste paini filozofale - apropo, a fost la un moment dat o discutie, se pune si bicarbonat si praf de copt in aluat?

+Quote Post
tyna
post Feb 13 2009, 05:53 PM
Post #3525

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,652

Buna ziua dragi montignace. Ma intorc spasita dupa un an de zile in care am renuntat la Monti (tentatiile bata-le vina), dar acum sunt hotarata sa slabesc ca nu se mai poate. Bine macar ca m-am mentinut si nu m-am ales cu kg in plus in tot acest timp. Promit ca prestez zilnic raportul si daca o sa fie " ca la carte" sa scap si de sunculite. In speranta ca ma reprimiti in familia MM o sa incep cu meniul de astazi:
ora 10- fulgi ovaz opariti + lapte 1% grasimi (este singurul lapte degresat pe care il gasesc aici ..nu sunt in tara)
- cafea decofeinizata black
ora 15- conserva de ton + o salata mare din rosii cherry, salata verde, un castravete
ora 18- chiftelute din carne de porc ( vreo 5 buc ) + salata ca la pranz
pe la 23 - 1 mar iar acum s-a facut deja 1 noaptea si o tai la somn.

Am inceput monti de o saptamana si un pic si in prima saptamana am scapat de 1 kg. Pe maine. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 13 2009, 06:02 PM
Post #3526

Musafir

Tyan, bine-ai revenit!
Cum ai ajuns in tara care esti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Fulgilor opariti le creste IG-ul, mai bine-i mananci natur.

+Quote Post
pescarush
post Feb 13 2009, 06:10 PM
Post #3527

Musafir

Eu am inceput ziua cu cereale cu lapte si o cafea. Daca-mi trece lenea (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) ma ridic sa-mi pregatesc si pranzul, dovlecei pane cu rosii si ardei.
La cina nu stiu inca ce mananc, ma gandesc sa-mi fac o salata de avocado. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 13 2009, 06:26 PM
Post #3528

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bine ai revenit, Tyna!
Sa fie cu noroc de data asta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pana cum am mancat:
d - 1 iaurt + ananas proaspat + fulgi ovaz
ceai cimbrisor
p - ciuperci sotate + pulpa porc la ceaun + salata verde
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2570.jpg)
Deseara cred ca voi manca fructe (mar + portocala).

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 13 2009, 06:28 PM
Post #3529

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

QUOTE(ghemotoc @ Feb 13 2009, 05:01 PM) *
'Neata!
.....
Maine ma gandesc sa fac niste snitele din piept de pui cu faina de naut si cu fasole verde, niste paini filozofale - apropo, a fost la un moment dat o discutie, se pune si bicarbonat si praf de copt in aluat?

La prima tura am pus si una si alta dar praful de copt am vazut, ulterior, ca are amidon asa ca am renuntat. La tura a doua am pus doar bicarbonat pe care nu l-am stins cu nimic caci ziceau fetele ca nu trebuie daca am pus iaurt. Mi-ai iesit foarte buna.
Sa nu uit: daca nu mai am tarate pot sa fac papanasi doar cu faina de naut?

This post has been edited by MarthaToma: Feb 13 2009, 06:31 PM

+Quote Post
aldea_silvia
post Feb 13 2009, 07:15 PM
Post #3530

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,722

Buna seara! Meniul meu de azi:
- MD o portocala si dupa aceea 3 felii WASA cu branza dietetica si gem dietetic
- P mancarica de fasole verde cu pui
- S o salata mica asortata cu branza maturata de oaie.
Voiam sa va intreb daca pateul de ton este recomandat pt FAZA 1. Reteta este cea cu Almette, ton, ceapa verde etc.

+Quote Post

413 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 06:32 PM