IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 354 355 356 357 358 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
lotte
post Feb 16 2009, 01:20 PM
Post #3551

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Felicitari Maat.
Spuneai tu undeva, ca nu le crezi pe cele care spun ca tin Monti si nu slabesc deloc.
Uite, eu sunt una din asta, care nu mai slabeste, si face foarte foarte rar abateri (Roxi poate confirma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), chestia e ca mi s-a cam schimbat conformatia corpului, dar ce-i drept, n-am mai avut stres pe cap (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Avantajul la mine e ca nu sunt pofticioasa, si cu dulciurile, fainoasele, chiar nu sunt prietena.
S-a vazut chestia cu stresul, de exemplu in weekend m-a palit o veste bulversanta, si nu m-am gandit la mancare, am slabit un kil.
Cum imi revin poftele, cum gata, e distractie si amuzament in corpul meu, si stau mult si bine la 54kg.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 16 2009, 01:39 PM
Post #3552

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am dat pe de laturi mult. Si tot s-au topit. Bateam un apropos catre o cineva anume. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 16 2009, 04:12 PM
Post #3553

Musafir

Tyna, mie-mi plac off-topicurile tale. Mai spune, ca e interesant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu mai spun cate dulciuri am mancat in week-end, am avut musafiri sambata si duminica, iar azi mergem noi. De maine, I'm back!
Lotte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) important e ca nu mai ai stress.

+Quote Post
lotte
post Feb 16 2009, 07:52 PM
Post #3554

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dar unde e Dr_wise?
Lipseste la numaratoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Meniul meu de azi:

d:iaurt cu cereale, un mar, cafea conforma, ceai
doua mere ca gustare inainte de pranz
p: ridichi, doua rosii, 2 pateuri inedit, o bucatica de cascaval
c: salata de varza cu morcov, masline, cascaval

Dr_wise, ghici ce are Lotte in cuptor?Spanac cu cascaval (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Credeati ca eu nu stiu sa gatesc? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pesca, multa bafta in gasirea unui job, si aici e cam jale cu joburile, eu momentan sunt la adapost.Si da, mi-a trecut stresul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 16 2009, 08:18 PM
Post #3555

Musafir

Uite-ma!
Am aparut!
Stati o militzara, sa caut rezervari de bilete pe Ryanair catre Bologna si apar...si cu poza, evident! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Are careva habar, merita sa risc o data cu o companie low cost? Vreau sa merg in mai in excursie de 5 zile la Abano-Terme/ Bologna, cu vizite la Venetia, Ferrara si Bologna, dar nu ne asigura transportul. Toate bune si frumoase, mancare, cazare frumoasa, vizite si plimbari cu ghid incluse, dar ne-au lasat de caruta cu drumul pana acolo si inapoi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 16 2009, 08:54 PM
Post #3556

Musafir

Doctore, eu ma bag la low cost. Am zburat cu Wizzair din Budapesta in Londra si retur si am fost multumita. Singurul inconveninet este ca mai intarzie. Am zburat si in Canada cu low cost, dar e diferit de Europa (personal, mi-a placut mai mult compania canadiana). Ce-mi place la astea in Europa, este ca nu zboara pe aeroportul principal, de ex. in Londra a operat pe Luton, nu pe Heathrow, si e mai usor sa te orientezi, mai ales intr-un loc complet strain. Aici, in schimb, folosesc exact aceleasi aeroporturi.
Lotte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc. Ma bucur ca esti bine, se vede ca radiezi. Chiar vroiam sa te intreb daca tu nu mananci mancare gatita, dar ne-ai aratat ca stii sa gatesti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 16 2009, 08:55 PM

+Quote Post
kalua
post Feb 16 2009, 10:08 PM
Post #3557

Musafir

Baga-te, doftoreaso, nu mai sta pe ganduri! Cu Ryan asta n-am fost niciodata, dar am fost cu alta de mai multe ori si a fost foarte bine intotdeauna. Nici intarziere n-am avut vreodata.

Hai sa-i zic si eu:
omleta cu cascaval si salata asortata
iahnie de fasole cu carnaciori si doi gogosari umpluti cu varza murata.
N-am mancat azi nicio fructa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate mai mananc o bucatica de ciocolata conforma.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 16 2009, 11:53 PM
Post #3558

Musafir

Gata!
M-am hotarat, ma bag! Mai, fratilor, dar e diferenta de la cer la pamant. Doamne ajuta! Daca merg in Italia, mi se implineste cea mai mare dorinta de calatorie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De cand visez sa ajung acolo!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Lotte dear, bravo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pe cand poze cu productiile tale? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kalua, eu si Tyna ne cunoastem, stiu unde si ce lucreaza sotul ei, asa ca nu-i o surpriza pentru mine.
Astazi am mancat:
d - lapte cu fulgi ovaz, cafea black
p - 2 oua ochiuri cu bacon fume, 1 rosie + 1/2 ceapa
s - 1 ardei + 1 rosie umplute + smantana
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2587.jpg)
acum/ 23:00 - 1 mar
Si eu am probleme cu greutatea, nu mai vrea sa scada deloc. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sunt disperata!!!

This post has been edited by dr_wise: Feb 16 2009, 11:55 PM

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2009, 12:12 AM
Post #3559

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu azi:
dimineata: cafea cu lapte
prinz: ioc! nu am avut timp nici sa respir.
dupa-masa, pe la 6 : friptura cu salata de varza.
Si-acum ma simt umflata. As minca totusi un fruct. Da`lasa, si miine e o zi.

PS: Faceti si voi ca mine: cind nu m-a preocupat slabitul ca idee stresanta si-am inceput sa imi zic: "in 10 zile dau jos un kil", s-a infaptuit minunea.

si tip bonus: Nu va urcati in fiecare zi pe cintar.

Doftoreaso, ardeii aia arata criminal.

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2009, 12:28 AM
Post #3560

Musafir

Doftoreaso, poza asta-i de pus in rama!
Asa deci, o cunosti pe Tyna, ce misto! Pai eu de unde s-o stiu pe asta, soro?

+Quote Post

413 Pages V  « < 354 355 356 357 358 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 03:19 AM