IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 355 356 357 358 359 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Feb 17 2009, 12:33 AM
Post #3561

Musafir

Va spun sincer, ca nu-mi place sa mint: sunt fotogenici, dar regret ca n-am facut sarmale din carnea aia. Ardeii astia de iarna n-au aroma celor de vara, sanatosi. Cruzi sunt OK, dar gatiti, mai ales cei verzi, au o aroma (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) habar n-am cum s-o descriu. Anyway, e prima si ultima data cand fac ardei pana la vara.
Acum ma bate gandul sa fac o musaca cu vinete, dar nu inainte de a gati varza cu costita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2009, 12:45 AM
Post #3562

Musafir

Eu dintr-astia nu cumpar nici vara, nici pentru mancat asa, nici pentru gatit. Arata foarte bine, dar atat e de capul lor. Cei care se pot manca aici sunt cei kapia. Iar de umplut cumpar numai de la turc, de-aia ca-n tara, verde-palid, dar cu gust.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 17 2009, 12:55 AM
Post #3563

Musafir

Daaaaaaaaaaaaaa, aia kapia sunt excelenti la gust, numai ca azi aveau niste ardei kapia kilometrici la Auchan, cred ca intrau 4 la kg. Si era 4.50eur/kg. Mai da-i incolo! Lasa, mai bine fac sarmale si gata. Fiecare mancare cu sezonul ei.

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2009, 01:05 AM
Post #3564

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Feb 16 2009, 11:55 PM) *
Fiecare mancare cu sezonul ei.

Tare inteleapta-i vorba asta! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 17 2009, 09:20 AM
Post #3565

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetele si o zi minunata!
Meniul de azi:
6.30: iaurt + fulgi de ovaz + 2 lingurite de dulceata conforma + 1 cana de ceai verde
13.00: 2 copanele de pui la gratar + orez salbatic (fiert si putin calit in unt - sper ca nu am gresit) + salata de vara
18.00: un castron de ciorba de vita dreasa cu smantana
Am luat orez salbatic de la Riso Scotti si nu Uncle Ben`s cum crezusem prima data. E ok?
(IMG:http://i673.photobucket.com/albums/vv98/vs98dam/2200169.jpg)

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2009, 10:11 AM
Post #3566

Musafir

Martha, numai orezul ala negru este salbatic. Deci nu ai fi avut voie sa-l combini cu grasimi. Ala alb din el e macar basmati? Ca daca nu, e neconform.

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 17 2009, 10:45 AM
Post #3567

Dependent

Inca nu l-am mincat, il am pregatit pt pranz dar am sa-l las deoparte si cand ajung acasa ma uit pe punga sa vad daca scrie si compozitia. Mi s-a parut mie suspect ca e cam mult orez alb dar am zis ca na, daca scrie pe eticheta salbatic, atunci salbatic trebuie sa fie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Revin cu ce gasesc scris pe eticheta.

Mda...contine thaibonnet parboiled 85% ... acum ce o fi nu ma duce mintea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Incep sa caut pe google sa vad daca ma prind ce si cum e si daca se poate minca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2009, 11:14 AM
Post #3568

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Martha, orezul acela nu e conform. M-am uitat si eu la el in Real.
Exista doua feluri de orez basmati de la scotti. Scrie mare pe ambalaj"BAMATI", nu ai cum sa il ratezi.

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 17 2009, 11:23 AM
Post #3569

Dependent

Mersi mult! Acum trebuie sa-mi anunt sotul ca nu e bun orezul ce l-a cumparat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aa venit asa de mandru cu el ca in sfarsit mi-a cumparat ceva conform si ca nu m-a uitat desi a fost cu baietii la cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Feb 17 2009, 11:41 AM
Post #3570

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Martha, cine l-a cumparat, sa-l manance!
Nu-i bai, ii faci orezul ala cu lapte, coaja de lamaie, vanilie si scortisoara si uita de necaz instant! Si alegi "salbaticiunea" pt tine. O sa-l consumi amestecat cu basmati, care-i baiul?
Neataaaaaaa, sexoaselor si subtirerelor!
Micul dejun:
1 portocala
2 wasa cu b proaspata sarata
1 rosie
castravete
cafea black

+Quote Post

413 Pages V  « < 355 356 357 358 359 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 03:40 AM