![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Am facut in weekedn painici filozofale si le-am mancat cu vinete - mi s-a facut cam rau de la vinete (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar macar nu mai mi-e pofta. Am gasit si fulgi de ovaz, au cam gust de hartie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar macar e ceva in stomac
In weekend (noi am avut liber si ieri) am cam dat-o-n bara, putin sambata si muuuuuuuult ieri dar recuperez saptamana asta (duminica am si fost la sala) Azi - cafea cu lapte 0%, ceai verde (minim 2), 3 painici filozofale P - e bai aici, am la mine chile cu carne de pui dar de fapt trebuie sa merg la o intalnire la un restarant si m-am uitat pe meniu si nu au nimic conform, toate sunt cu sandvisuri, vad eu ce fac, poate imi iau doar o salata simpla si cand ma intorc imi mananc mancarea mea Gustare - capsuni Cina - fructe plus minim o ora sanatoasa de sala: 30 minute alergat, 15 minute bicicleta si ceva aparate |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am revenit si eu. Meniul pe azi:
D - 2 clementine, o cafea, pauza, cereale cu lapte P - carne de vita rasol, cu salata. Apropo, ce sos ar merge langa ea, sa fie si conform? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau mai bine o las balta? C - nu stiu inca, poate doar fructe. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Hmm... abia acum mi-am dat seama de combinatie, ceai verde cu taratele de la pinicile filozifale... sper sa nu am ceva probleme (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pranz: bors de perisoare, cu ardei iute si smantana; 2 oua ochiuri cu bacom afumat, rosie si ardei gras (mi-a placut asa de tare combinatia, incat am repetat-o si astazi).
Seara: mar + portocala |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Hop si eu ... astazi m-am trezit mai tarziu si prin urmare:
- pe la 12 cafea fara cofeina black si 2 oua ochiuri cu telemea de vaca (de acasa) si salata de cruditati - mai tarziu am rontait pe reprize 1 morcov mic, capsuni , caju - pe la 20 - ciorba de pui - 23 - un mar ...in rest apa plata la greu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si pe maine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ca eu, ca am carat telemeaua romaneasca pana in Luxembourg, da' tu Tyna ai plimbat-o juma de lume! Buna treaba! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Nu ne mai recunoaste lumea "dupa vorba, dupa port", ci exclusiv dupa telemea.
Btw, aseara l-am intrebat pe fiu-meu daca si-a facut bagajul (era la Cta si urma sa plece astazi inspre Bucuresti, fiindca maine are examen). Imi raspunde: ce bagaj?!! Telemeaua ta, faina ta integrala, pateurile tale Inedit, telul, facaletul de frecat mujdei, punga cu Vegeta, foile de placinta, buretele si hainele tale de vara. Eu n-am decat un bluzon si cartile de fiziologie! Halal mama! Aaaaa! Si am uitat sa-i cumpar lui tata tigari!"(nb: aici sunt 4eur/pachetul (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) Daca ne prinde protectia copilului, ne scoate instant din drepturile parentale! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Dr_wise esti super tare ...m-am amuzat la maxim. Pai cred ca daca ar sti astia cam ce caram prin geamantane atata amar de drum ne-ar pune interdictie pe viata ...branza si malaiul sunt nelipsite plus condimente si mai stiu eu ce minunatii de pe acasa ca aici nici urma de asa ceva ...cred ca daca ar trebui sa mananc numai mancare de-a lor as muri de foame ca nu-mi place neam. Aici nu se gaseste decat intr-un singur loc ( la vreo 2 ore distanta de unde suntem noi ) un soi de branza adusa din Australia si care costa 100 grame 10 dolari...asta da buna treaba nu ??
Aaaaa ..si sa nu uit apropos de frecat mujdeiul ...arma mea e furculita si iese un mujdei alb-cremos ....maine trebuie sa fac ceva cu mujdei ca imi fac pofta singura numai cand ma gandesc. V-am pupat. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu condimente am venit si eu!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Leustean, marar (aici e rar si scump ala uscat, iar ala proaspat se vinde la ghiveci si n-are nici un Dumnezeu), condimente pt mici (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...pai nu?!...plus Maggi si bors.
In seara asta am mancat un ardei umplut + smantana. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia uita-te si-n Germania de marar uscat, ca se gaseste pe toate drumurile si parca nu-i asa scump. Eu nu-l folosesc pe ala, ci de-ala congelat cand il fierb, iar de-ala adaugat la sfarsitul mancarii, care nu mai are parte de prelucrare termica, iau de la turc sau italian, la legatura, e bun. Si vara-mi mai pun si pe balcon.
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca noi avem noroc aici in Canada pentru ca am gasit de la bors pentru ciorba la gogosari murati (pe care nu i-am gasit nici macar in Franta care era mult mai aproape de Romania).
M-am intors acum de la "lunch" mai moarta de foame decat am plecat, am uitat sa le spun sa nu-mi puna sos in salata - care si avea miere... deci din salata aia am ciugulit niste bucati de salata, ardei si un sfert de rosie fara sos pe ele, plus bucata de piept de pui la gratar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca ma indrept imediat inspre frigider unde e chile-ul meu cu carne de pui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 08:10 AM |
|