![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si-n Germania este bors pe toate drumurile. Dar muraturile mi le cumpar din Austria, la fel carnati si afumatura. Si nuca macinata.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pentru muraturi ma duc la magazinele rusesti si iau castraveti din bulgaria sau polonia (care nu au zahar) si gogosari murati tot din Polonia.
Apropo, are cineva o reteta de mici testata? Ca sunt conformi, nu? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sunt conformi. Exista o reteta pe forum, postata de Cleo cred, dar nu la retetele montignace, trebuie sa folosesti functia de cautare.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Buna. Maniul meu de azi a fost urmatorul:
MD - 3 felii WASA cu gem dietetic si branza de vaci 0,2 mg P - o salata asortata din 2 rosii micute, jumatate de castravete, un ardei kapia rosu, ceapa verde si branza de oaie maturata S- 2 pulpe superioare de pui cu o felie de telemea maturata de oaie. Dragele mele, voiam sa va intreb ceva. Combinatia de branza cu carne este conforma? Ma refer la branza telemea maturata de oaie sau capra. Bafta tuturor la slabit! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, este conforma. Mi se pare totusi ca mananci cam multa branza pe zi, chiar dac-o fi ea maturata. Daca slabesti si asa, foarte bine. Daca nu, incearca cu mai putina branza.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa-mi pun si eu repejor meniul:
cafea neagra un mar, apoi iahnie de fasole cu carnati si doi gogosari umpluti cu varza murata salata "de boeuf" conforma (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1227.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum faci salata de boeuf conforma? N-am gasit-o la in topocul Carte de bucate Montignac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am pus eu doua variante de care a amintit Ka, in trecut, la Retele Monti pt felul doi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza si o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
6.30: papanasi conformi + iaurt de casa + cafea black (azi tb sa fiu pe turatie maxima asa ca am bagat o cafea direct in vena (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) 13.00: 2 copanele de pui la gratar + branza de vaci de casa + salata de varza 17.00: probabil salata de cruditati + 2 oua fierte |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu pe azi:
D - cafea cu lapte, iaurt cu fulgi de ovaz, ananas si papaya P - conopida cu smantana si branza la cuptor, salata C - oua umplute, legume. sper sa nu ma abat de la plan. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 08:15 AM |
|