![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
saru'mana alinice.. acusi am pus si eu pzoe pe grup, am primit accpetul. v'am vazut si eu.. foarte frumoase fete.. repet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kalua.. da stiu ca iti place sa razi.. nu gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) roxanica.. WOW si felicitari e "sufisant", in franceza mea de balta exprimandu'ma.. felicitari!! empty.. u are very very quite.. and slim! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nush.. nu am apucat s avad foarte multe. dar toate suntei frumoase.. si mai ales ambitioase! sper sa am si eu mcar un dram din ambitita voastra. de cantar.. nu mai zic nimic. meniul meu: MD: doua mere, fulgi de ovaz G: o mandarina p: o salata ca de obicei cu s. verde, rosii, morcov+ mancarica de ciuperci de ieri (am vazut ca ecam grasa.. a cam adaugat mama ulei, nu gluma, dar am grija sa'l scurg bine.. ) C: habar n'am! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) we placut in cont fetelor, pupicei si multumesc de aprecieri ... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny si Ala80 cred ca nu mai tin Monti...sau nu mai au timp de postat...ele arata f bine,slabute asa.. Eu va citesc des, dar cum sunt la faza II, prefer sa postez rar ce pap, astfel incat sa nu trezesc amintiri si pofte. Principiile MM nu le dau pentru nimic in lume si incerc sa le vand in portii mici si sotului. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Aha,Fanny,ne citesti din umbra...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) foate bine faci ca ti s-au implantat in creieras principiile Monti...sunt logice si sanatoase..sotul tau se va acomoda cu mancarea de gen...depinde si cat de mofturos e...eu pe prietenu` meu l-am dat pe brazda...incerc sa i le condimentez bine,cu condimente sanatoase si fara tot felu` de adaosuri,si-i plac acu`...a fost mai reticent la inceput,dar i-am explicat principiile,a inteles ca e bine pt sanatatea lui sa adopte stilu`,mai ales ca are probleme de sanatate...
CyL,prietenu` meu si-a scapat ochii in prima ta poza de pe grup si a zis:"cine-i gagica asta buna?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-am strambat la el un pic,dar m-a si amuzat...esti draguta,ai trasaturi calde...bafta cu slabitu`,sa nu dai jos prea mult,sa nu pici in extrema ailalta...la tine se observa schimbarile...felicitari! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pesca,ce e aia lebenita?pepene verde? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) apropo,am facut comment si pe grupu` cu poze,dar tre` sa fac si publice anumite pareri si laude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : -arati f bine in costum de baie,pesca! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) empty, scuze pentru regionalismul meu, nici nu mi-am dat seama. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) da, lebenita = pepene verde. poza aia in costum de baie e facuta inainte de a incepe Monti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . se si vede burtica. v-am vazut si eu, Empty, arati foarte bine, sa nu mais labesti. Cyl, (IMG:style_emoticons/default/super.gif) bravo pentru ambitie! Ai trasaturi foarte frumoase, si ai slabit mult deja. Nu te stresa, ca vei da jos tot cat vrei (oricum nu mai ai mult). Roxy, imi place freza ta si culoarea la par la nebunie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum am vazut poza de pe grup (eladyz). Pe mine ma avantajeaza moda cu bucle, ca asa e parul meu. Sper sa tina cat mai mult trendul asta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aproape la fel e si culoarea mea la par acum, dar bate un pic in roscat (a ta imi place mai mult) eu nu pun meniul pe azi ca am mancat paine facuta de mine (alba). duminica placuta gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Dragelor multumesc pentru ca va ganditi la mine. Tot rau ma simt, iar am facut febra azi si iar incepe sa ma sgarie pe gat si sa ma doara urechile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . nu stiu ce soi de viroza o fi asta da' nu mai vreau sa stau in pat si sa bolesc. O sa treaca...
Azi: ora 10 mere cu fu;gi ora 14: piure de spanac si urzici cu mancarica de fasole ora16: salata cu tofu ( aia de la retete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ora 19: salata cu tofu ( cat sa am ce sa va scriu, ca nu aveam chef sa mananc nimic) Cred ca ma baut 4-5 litri de ceai azi... O saptamana frumoasa sa aveti! |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea P: orez integral cu ciuperci si piept de pui la gratar cu castraveti acri G: salata de fructe (mere, pere, capsuni, mandarine) cu 2 patratele de cioco 85 % cacao S: ficatei cu castraveti acri |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna,
oh.. multumesc fetelor pentru aprecieri.. ma simt un pic mai bine deja. empty, prietenul tau spuneai din cate imi amintesc ca iti spune cyl? cred ca despre asta e vorba, a facut el o paisune pt "cili" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) saru'mana mult oricum. si multumesc si pt sfaturile voastre si ca ma atentionati cand o iau razna... ce sa mai : (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pesca, pt ca ai pomenit de bucle.. ti le'am observat si eu si le'am invidiat.. vreau si eu.. al meu nu e nici drept nici bucalat.. e doar razna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meniul de azi, continuare G: doua mere, un sfert de banana cam dulce, un pic pic de suc timbark de mere (neconform!!) C: (pe la 21.30) jumate de canita suc de rosii, apoi fasolica "zbatuta" amestecata cu : muult ptarujel, oregano, patrunjel uscat, putin praf de usturoi, niste delikat pe baza de ulei de masline si legume, inca un condiment (conform cred eu) unde predomina aroma de scortisoara. ce mai, nebunie de gusturi! + o mica salata (cateva frunze de salata verde cu o rosie, atat) p.s. aici plouaa.. e asa frumoooos.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) l'am luat pe dragul meu la o plimbare in ploishica.. asa nice fuse.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) gata, pupicei, lapte buna, multumesc again (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici, mancate-ar mama, sa stii ca m-am tot gandit zilele astea la tine. N-am mai apucat sa schimbam o vorba, pentru ca nu m-au mai prins orele tarzii pe la serviciu. Mai am si eu altceva de facut, in afara de serviciu, nu? Mai ales dupa ce-am vazut ca m-au exclus frumusel de pe lista pentru Dublin (asta au facut-o francezii, sefii romani n-au nici o vina, dar eu tot m-am suparat pe situatie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
Dar ce-i cu imunitatea asta scazuta la tine? De Craciun, ai bolit, acum iar bolesti...mi se pare cam des. Multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stoinici, sa stii ca m-am gandit azi la tine. Te mai tin egipetenii aia mult pe acolo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) EmptyG, esti tare draguta ca mi-ai facut poza...erai cat pe ce sa devii o 'mica infractoare'....acum am retinut cum arata, probabil imi va fi mai usor sa-i depistez. Cyl, cand te-ai cantarit tu la farmacie, ai tinut cont ca erai imbracata? Eu ma cantaresc dimineata, fara nici o haina pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Seara, evident ca am cu un kil in plus. Nu mai face din greutate un scop suprem, ca uite aici am gresit eu si-am devenit o mica obsedata de cantar. E si bine, dar e si rau. De mancat, nu prea am mancat conform in weekendul asta. Ieri am tras niste neconformitati pe la IKEA, mi se scurgeau ochii dupa inghetata, ca toata lumea manca asa ceva si mi-am luat si eu...si azi, mi-am mancat ratia de o pizza pe luna, ca n-aveam mancare, afara ploua si am zis sa comandam ceva, ca era si sora-mea cu al ei logodnic pe la noi. In rest, toate bune si frumoase. De maine ma fac fata cuminte. Gloriana, te-am vazut. Evident, ca mi te imaginam bruneta, dar esti blonda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am vazut ca mancati cam des orez, ma refer la fetele noi. Eu v-as sugera sa mancati max o data pe luna, in faza de slabire. La fel, atrag atentia si cu gemul de dimineata alaturi de iaurt. Ideea e sa va dezobsinuiti de gustul de dulce, dar daca introduceti dulceata, cu fructoza, nu prea se intampla lucrul asta. Nu sunt un exemplu de meniu, in momentul asta, dar daca cautati in arhiva anul trecut, o sa vedeti ca eu mancam dulceata cu iaurt si fulgi doar sambata si duminica. Pesca, multumesc de complimente. Freza aia am avut-o doar 3 zile, adica pana la prima spalare. Am tot zis ca-mi mai fac bucle de atunci, dar n-am mai apucat. This post has been edited by roxanica10: Apr 6 2008, 09:08 PM |
|
|
![]()
|
|
roxi, nu am scazut imbracamintea.. papasem binishor de dimineatza, bausem si vreo trei ceaiuri verzi si.. faceam si pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oricum.. incurajarile fetelor mi'au facut bine si nu ma las. keep going, destinatie finala: 55 de kilograme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) poate mai pun si niste muschi pe mine . speeeer. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Plec in delegatie pana joi seara, va pup si fiti montignace adevarate! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:57 PM |
|