![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza si o zi cu soare!
6.30: iaurt 1% + fulgi de ovaz + 2 lingurite dulceata conforma 13.00: 2 oua fierte + 4 aripioare + salata de varza 18.00: habar n-am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fetelor de cateva zile visez numai placinte, prajituri, gogosi, paine alba scoasa de la cuptor, sucuri de toate felurile...sunt in sevraj...cred ca ar tb sa deschidem topic cu fanteziile culinare si incercarile prin care trecem cand ne apucam de regim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Off topic: nu mi se schimba poza de la avatar, desi am pus poza noua la setari si acolo imi apare corect (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Off topic: Va rog sa stergeti ce am citat acolo caci m-am incurcat in butoane. Sorry si promit sa beau "cafeaua" inainte sa ma apuc de scris. As sterge eu dar nu am buton de Edit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by kalua: Feb 19 2009, 09:35 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, ia da-i un F5, sa vezi cum apare poza noua ca prin minune.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Saru`mana Kalua! Sa nu mai spui la nimeni ca nu am stiut cum sa fac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daca ti-as spune ce fac eu la job mi-as da cu firma`n cap (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) ... sper in continuare ca tot de la abstinenta de cafea mi se trage (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, esti in IT, cumvaÉ Mie iar nu-mi merge tastatura, eu pe ce trebuie sa apas, ca sa-mi apara si mie semnul intrebariiÉ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
É e semnul intrebarii la mine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu m-am gandit sa fac azi saltimboca a la romana (bine am scrisÉ) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar probabil ca va fi cina, ca mergem la schi dupa-masa. De dimineata, vesnicele cereale cu lapte, iar la pranz nu stiu inca, mai am de facut si niste drumuri prin oras. |
|
|
![]()
|
|
M-ai ghicit pescarush (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Apropo de problema ta: vezi jos in bara, sa nu ai la language pus pe french |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Sau, Pescarush, ALT + Shift apasate in acelasi timp si se schimba limba (pe franceza ? e Shift 6)
Aseara nici nu mai spun ce am mancat ca nu merita Azi: MD- fructe, cafea cu lapte 0% Pranz - chili cu carne de pui Cina - fructe Si o ora de sala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ai jos in stanga pe bara optiunea de limba, dai click si alegi English. Am verificat treaba cu french si sigur de la asta e cu É-ul tau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ai jos in stanga pe bara optiunea de limba, dai click si alegi English. Am verificat treaba cu french si sigur de la asta e cu É-ul tau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sau varianta lui Ghemotoc. Am postat in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Am uitat sa va intreb, ce inseamna branza maturata?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi, a functionat! Stiam ca e o combinatie de taste. Jos in bara, imi arata ca e pe US English.
Mie imi place ca Martha ne da buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si mai ales, imi place constiinciozitatea ta, Martha. Ghemotoc, branza maturata e aia mai veche, mai uscata (bine m-am exprimat?) care n-are asa mult zer in ea. Este de preferat, atunci cand alegem sa mancam branza. |
|
|
![]()
|
|
Deci de preferat mozzarella tare, swiss si cam atata se gaseste pe aici. Feta (cea tare) e ok?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 12:05 PM |
|