![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Ghemotoc, tin minte ca imi zisese la un moment dat Kalua ca ar fi ok feta dar o rog sa confirme.
Pescarush, incerc sa ma tin dar mai am si abateri din cand in cand insa nu ma dau batuta. Imi notez si eu intr-un .doc ce maninc si ce e pe linga pun cu rosu, iar la sfarsit de saptamana fac bilantul. Incerc, atunci cand fac o abatere sa merite sa fie facuta, si teoretic sa nu o mai repet. Imi dau seama ca trebuie sa fie un regim de viata si ca e greu sa renuntam deodata la toate, dar sper cu timpul sa nu mai apara nimic cu rosu pe lista (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Majoritatea branzeturilor maturate sunt de tipul cascavalului sau al camembertului, cu cat mai vechi, cu atat mai bine.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Raportez meniul meu de azi:
MD - 2 painici filozolfale cu gem dietetic de ananas P - somon la gratar cu salata asortata C - pastrav la gratar cu mujdei de usturoi. Am renuntat la branza maturata, dupa cum se vede...am ascultat sfatul Kaluei si voi manca mai rar branza. Voiam sa va mai intreb daca in faza 1 avem voie sa consumam salata de vinete. Ma refer la cea preparata in casa (nu din comert), cu ceapa si ulei. Multumesc. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Meniul de azi (dupa ce m-am destrabalat seara trecuta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ): d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea black p - varza la cuptor cu becon afumat si carne de porc, rosie, ciusca s - fructe (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2595.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mi-am mai adus aminte de ceva, tocmai mi-am cumparat o carte de retete, e adaptata pentru Quebec. Am rasfoit-o putin aseara si par ok retetele (imi era frica sa nu fie vreuna din cartile scrise de altii, nu de MM). Sper sa am timp in curand sa ma inspir in ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-a ramas in cap o reteta de un fel de pate de ton, deja salivez... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Silvia, pai ingredientele salatei de vinete sunt conforme, deci si salata este la randul ei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Stiti cumva ce indice glicemic au bamele? Vreau sa fac o mancarica de bame dar imi este teama sa nu dau gres cu ea. Am cautat in lista cu IG dar nu am gasit asa ceva. Daca stiti voi...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au IG-ul mic, le poti manca linistita.
Am mai citit un pic de pe siteul montignac nemtesc si trebuie sa va spun ca noi suntem cam neserioase, prea multa ciocolata (chiar daca conforma), nuci, alune in faza 1 care trebuie sa fie tinuta cu seriozitate macar 3 luni. Pun biciul pe noi de-acum! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...bici si cioco?! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mie-mi place combinatia!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
"zahar, paine si bici", vorba proverbului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nica, numai biciul, ca nu mai merge asa. Ori o facem, ori ne lasam pagubase, gata-i cu jumatatile de masura! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 02:39 PM |
|