IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 361 362 363 364 365 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
aldea_silvia
post Feb 19 2009, 10:42 PM
Post #3621

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,722

Da, sunt in totalitate de acord cu tine Kalua. Hai sa ne mobilizam si sa tinem acest regim ca la carte, fara abateri. Si mie mi s-a parut ca mi-am permis cam multe...
Ne punem pe slabit serios...macar primele 3, 4 luni...nu cred ca este imposibil.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 19 2009, 10:54 PM
Post #3622

Musafir

Oricum incepatoarele ar trebui sa fie cat mai stricte macar 3 luni, ca sa-si revina pancreasul, care-i organul cel mai important la regimul asta.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 19 2009, 11:51 PM
Post #3623

Musafir

Da, kalua, ai dreptate.
Cu teoria stau bine, dar practica ma omoara.
Ar tb sa-mi impun sa nu mai cumpar ciocolata si sa nu mai fac nici un dulce in casa. Sper sa am mai multa ambitie dupa 1 martie.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 20 2009, 12:13 AM
Post #3624

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

D-apai imi place de Kalua ca are fibra in ea cand e vorba de strans cureaua la ciocolata. Apai asa ca vroiam si eu sa ma apuc, pai mi-a trecut. Eu oricum sunt frustata daca mananc cicolata neagra vre-o 2 zile la rand in loc de cu lapte, I know de la cap mi se trage, da' sa nu mananc deloc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Hai ca fulgi d-aia de ovaz mananc, fara paine merge, da' cioco e asa parca a gift from Good.
Doctoreaso, I'm from your side.

+Quote Post
3A
post Feb 20 2009, 12:45 AM
Post #3625

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Fetelor, aveti perfecta dreptate, eu nu am dat bir cu fugitii, numai ca saptamana asta nu am avut timp de gatit asa ca am cam calcat stramb, si in plus plec in concediu o saptamana...Dar promit solemn sa ma tin de "buchia cartii" cand ma intorc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 20 2009, 09:35 AM
Post #3626

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetelor si o zi minunata! Mai cu spor, mai cu spor, ca vine weekendul si trebuie sa iesim la sanius. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La noi, cel putin, ninge ca-n povesti. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Subscriu si eu sa tinem cat mai strict la faza I (s-a gasit cine sa vorbeasca, eu cea care am tot avut abateri in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) dar macar in wkd sa ne premiem cu o bucatica de ciocolata sau ceva bun facut in casa. Eu sunt adepta dulciurilor de casa (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
Aseara m-am luat cu treaba si nu am mai apucat sa-mi mai fac nimic de mincare asa ca am incheiat pe la ora 20.00 cu o pseudo salata de fructe: 2 mere + 1 kiwi + 1 clementina + cateva picaturi de esenta de rom + jumatate de lingurita de fructoza (asta sa inlocuiasca bananele)
Azi:
7.00: iaurt1 % + fulgi de ovaz + 2 lingurite cacao + 1/2 lingurita fructoza
13.00: 2 copanele fierte + masline + salata de varza
18. salata de cruditati + ton din conserva
Mda, daca recitesc meniul vad ca e cam des fructoza (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
De luni incerc sa ma mobilizez caci in wkd merg la parinti si sper sa nu calc pe linga. Sunt nu stiu ce mosi cu pomana si iar face a mea mama oale intregi de mincare buna buna dar nu stiu cat de conforma. Cred ca am sa merg cu pachetel de acasa (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 20 2009, 10:02 AM
Post #3627

Musafir

Martha, nu e voie sa combini cacao cu alimente cu IG-ul peste 35 pentru ca aceasta contine grasimi. Deci la micul dejun, cand acesta este glucidic, ca azi, o lasi deoparte.

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 20 2009, 10:14 AM
Post #3628

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Ah! Mersi mult Kalua ca ma corectezi si apreciez foarte mult indicatiile tale. (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
Am zis sa mai reduc dulceata, desi conforma, si am dat-o pe linga. Nu-i nimic, din greseli se invata, si pe viitor voi fi mai atenta.

+Quote Post
ghemotoc
post Feb 20 2009, 04:18 PM
Post #3629

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

'Neata!
Am reusit aseara sa merg la sala pana la urma, desi ningea super tare (mi-e cam frica sa conduc pe zapada ca se pare ca de fiecare data cand ninge toti se poarta de parca nu am mai vazut pana acuma zapada si gheata)... Deci am stat vreo 80 de minute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am ajuns acasa, mi-am facut masajul anticelulitic si am mai mancat o salata destul de mare de varza si o felie de branza swiss.
Azi - cafea cu lapte 0%, 3 painici filozofale, peste vreo 2 ore niste capsuni si cred ca o sa beau si vreo 2 ceaiuri verzi
p - chili cu carne de pui (nu mai fac niciodata atat de mult ca mi-a iesit pe ochi)
c - fructe: 2 portocale, capsuni

+Quote Post
aldea_silvia
post Feb 20 2009, 05:45 PM
Post #3630

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,722

Buna! Azi am mancat asa:
MD - WASA cu gem dietetic;
2 cani cu ceai verde
P - piept de pui la gratar cu castraveti murati si cateva masline negre;
C - carnati Plescoi la gratar cu muraturi.
Si sper pana diseara sa mai beau cel putin o cana cu ceai verde.
As avea si eu o intrebare ... noi, cele care suntem in faza 1 a dietei, avem voie sa consumam seminte de floare soarelui?

+Quote Post

413 Pages V  « < 361 362 363 364 365 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 03:58 PM