![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Silvia, sa stii ca si eu ma intreb, pentru ca tocmai am gasit unele si sunt atat de bune... Pe siteul oficial spun ca au IGul 35. Ma gandesc ca e ca si cu alunele... au IGul mic dar e bine de evitat mai in primele saptamani sau luni? Sau sunt ok in cantitate mai mica?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Mda ... practica ma omoara si pe mine ( vorba lui dr_wise ) eh... mai greut la inceput dar trebuie sa razbim pana la urma ...nu ? Bineinteles ca si eu am luat-o un pic pe aratura ( m-am premiat o lecuta ca a luat-o cantarul la vale cu vreo 2 kg) ...si asa cum a zis Kalua cred ca cel mai bine ne-ar sade cu bataia aia ca altfel nu ne invatam minte.
Sa trec la obiect : dimineta nimic pe la 12 - cafea ca de obicei fara cofeina ( cu asta nu mai am nici o problema- chiar imi place mai mult asa black) - 2 oua fierte si salata din rosii micute si ardei pe la 16 - salata de cruditati cu ton pe la 20 - mar si portocala si un pic mai tarziu ceva neconform ...merit bataie. Gata o termin si eu cu nuci, cioco si alte alea . (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si Kalua multumim pentru tot ce faci pentru noi. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by tyna: Feb 20 2009, 06:38 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, am vrut sa-ti spun ca saltimboca a fost excelenta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) N-am gasit frunze de slavie, si nu m-am riscat cu alte plante, iar la sfarsit n-am mai pus smantana, dar am mancat pe rupte. Ca si garnitura, am facut varza de Bruxelle cu cascaval, la cuptor. Si am baut si un vin rosu sec dupa ce-am terminat de mancat, ca mergea prea bine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am gasit azi amestec conform pentru falafel, asa ca ma apuc de treaba. Petru fetele din Canada, eu am gasit la Bulk Barn. Deci, meniul pe azi (nu stiu cum se va termina, dar sper, cu bine): D- cafea, cereale cu lapte P - falafel cu linte si muraturi C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa vad, ca merg la restaurant cu fostele colege. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Buna seara la toata lumea!
Seminte bune de floarea soarelui am gasit si eu. Dar nu avem voie in faza I. Azi: D: mar ras cu fulgi de ovaz, o portocala si cafea; P: fasole batuta cu muraturi; Gustare: iar un mar- cam multe fructe; S: chiftelute din naut cu salata de varza. Am inceput sa beau mai mult ceai, ca nu ma hidratez destul. Am o piele uscata! Ar trebui sa iau capsule cu vitamina A, cremele nu-si fac efectul la mine. Iar pentru dimineata visez o painica filozofala calda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca mi-a iesit si mie reteta, acum vad ca-s bune. Kalua, am zis ca o sa-ti spun daca apare o schimbare la prepararea painitelor. Se pare ca nu stiam eu sa le coc, ca e o arta si asta. Ar trebui sa se discute despre asta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Meniul de astazi: d - 1 portocala, apoi 2 wasa cu b proaspata 0% grasimi + 1 rosie, cafea black p - varza cu bacon, 1 rosie, ciusca murata, plus smantana (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2597.jpg) s - fructe, adica mar + portocala Acum ma hidratez cu ceai en gross. Mimoza pudica! PS: Light, hidratarea tb sa se faca din interior catre exterior. Probabil ca ai piele uscata, dar conteaza f mult si cate lichide bei. Cremele alea nu te ajuta prea mult, daca nu folosesti cea mai simpla metoda: sa bei lichide suficiente. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Intrebare, bine ca mi-am adus aminte... Mi-am cumparat o tava de silicon, ca cea din teflon, de buna ce era, mi-a ruginit dupa 3 spalari (am facut painici filozofale de 2 ori). Cum procedez? O ung cu ulei si faina sau numai cu ulei, cel putin pt prima oara? pot sa pun tava direct pe gratarul cuptorului? sau pe o tava?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, eu am uns-o prima data cu ulei, si de atunci n-a mai trebuit s-o ung. Poti s-o pui direct pe gratar (un pic e mai greu la manevrat, ca e cam "moale"), sau si pe o alta tava.
Foloseste-o cu incredere. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu mi-am luat cateva (diferite forme), si sunt super excelente. Pana si mama, care le-a privit cu neincredere la inceput, s-a indragostit de ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca anul asta ma gandesc sa-i fac cadou un set. |
|
|
![]()
|
|
Mersi, Pescarush. Poti sa-mi spui, te rog, cum ii zice exact la amestecul pentru falafel (sa nu iau iar vreo prostie)?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Falafel mix. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Duh...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 06:59 PM |
|