![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi am papat:
MD - mar ras cu fulgi ovaz, scorti - cafea decof. cu lapte 1.5% P - pizza Monti cu ton : (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/IMG_6232.jpg) (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/IMG_6231.jpg) - ceai verde (ma energizeaza mai ceva decat o cafea) C - fructe |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zanica maseluta, e la fel de gustoasa, pe cat e de aspectuoasa?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yummy, tare bine arata pizza ta, zanico.
Eu sunt de-a dreptul furioasa pe mine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu se mai poate asa, de azi, dau militaria jos din pod. Nu mai spun ce am mancat aseara, dar e de rau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce-i drept ca am fost la restaurant cu fostele colege, deci ma cam asteptam sa calc in strachini. (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) Inca nu stiu ce mananc azi, dar promit ca ma fac Maica Tereza. Ca deja imi vine sa (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) (pe mine) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Buna din nou. Meniul meu de azi:
MD - 2 mere rase cu scortisoara o cafea decofeinizata P - fasole cu costita afumata S - cred ca voi manca fructe si cam atat (mere sau pomelo, nu m-am hotarat deocamdata). Voaim sa va intreb daca in FAZA 1 avem voie sa mancam dimineata la micul dejun painica filozofala cu almette cu verdeata...nu stiu daca este ok combinatia. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Salut !
12- fructe si cafea 16- ostropel cu carne de pui + muraturi ( conopida, castravete) 19- icre cu rosii mici si ardei + cateva bucatele de carnaciori uscati (stick de Aldis) 22 - 1 mar (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe maine. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Silvia, painicile filozofale se pot combina cu grasimi.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Si eu mancat ieri destul de tarziu, pe la ora 2130 - 2200, dar ma amagesc cu ideea ca fuse mancare conforma, adica peste pane (cu faina de soia). Astazi am mancat (mimozela 100%): d - 2 mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, ceai cimbrisor p - ultima portie de varza la cuptor, la care am adaugat 3 bucatele de pulpa de porc preparate "la ceaun", 1 rosie + ciusca murata 17:30 - fructe (2 portocale mici +1 mar) 19:00 - o salata cu andive si ton Ptiuuuu, sa nu-mi fie de deochi! In seara asta prepar niste frigarui din piept de pui, cu ceapa, ardei rosu kapia, ulei masline si condimente, pt maine la pranz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Buna seara!
Ce pizza aspectuoasa. Azi: D: o painica filozofala calda, cafea; P: ciorba de pui, carnacior cu varza; S: salata boeuf cu boabe de naut si un pahar de lapte batut, ceai verde- (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a facut zanica pofta, asa ca mi-am schimbat programul pt seara asta si am prestat si eu o pizza "la minut" (max. 30 min!!!) cu ce-am avut prin frigider:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2604.jpg) Detaliu: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2606.jpg) E suuuuuuuuuuuuuuuper buna! Habar n-aveam ca iese asa delicioasa cu faina de soia! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Doctore, ai urmat reteta de pe site ? Arata tare apetisanta pizza (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 07:59 PM |
|