![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, aproximativ. E reteta lui Kalua, doar ca n-am avut smantana si am pus iaurt, dar a mers de minune! Inca un detaliu: eu am tinut aluatul (fiindca mi-a iesit destul de gros in tava mea) 15 minute la 200 C, in loc de 5', iar dupa ce i-am adaugat toate cele deasupra (suc rosii grosut, salam, ciuperci, masline, cascaval ras, busuioc, ardei kapia feliat), am mai lasat-o alte 15 minute.
Am mancat, ca o vacuta, 3 felii!!! Ultima data cand am mancat pizza (2 felii), am avut niste mustrari de constiinta, de numa' numa'! Acum sunt foarte fericita, iar constiinta e curata ca lacrima! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Merci, doctoressa ! Esti o comoara la casa omului (mai ales ala care tine Monti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Mi-ai facut si mie o pofta de pizza, mama mama. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dear, engage! Merita incertata!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Vreau si eu 2 feli de pizza!
Reteta este " Pseudopizza", aceea cu 2 cani de faina de soia? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ja, ja!...mai am 3 felii, eu sunt deja plina, nu mai incape nimic!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am mancat juma` din ditamai tavoiu` de pizza...vai , a fost cea mai buna pizza ever mancata...
Eu am inventat aluatu` si fuse bun...n-am pus ou, n`am pus smantana...super-simplu si a si crescut un pic... doctore, plina cum is de pizza, da` parca m-as baga si`n a ta un pic !:))) Dupa pizza, am ros 2 morcovi mari sa scad IG-ul pizzei...(in mintea mea, cica) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mai de graba, sa scazi IG morcovilor!!!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Raportul pt ieri seara: fructe
Azi - cafea cu lapte 0%, fulgi de ovaz cu iaurt 0.1% P - 2 bucati de oua fierte (adica 1 ou si jumatate), o felie sanatoasa de branza swiss si o salata mare de varza C - 1 portocala Pe maine! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 23-January 09 Member No.: 5,722 ![]() |
Raportez meniul de azi (pana la aceasta ora):
MD - 2 painici filozofale cu Almette cu verdeata o cafea decofeinizata P - 2 oua ochiuri cu o rosie La cina deocamdata nu m-am gandit. Ce pot sa va spun este faptul ca mi-ati facut o pofta nebuna de pizza!!! Asa ca saptamana asta care vine sigur voi face si eu o pizza conforma. Pana acum nu am mai incercat, dar cred ca f greu nu este. Va pup... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bonjour!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meniul de astazi: d - 1 portocala, apoi iaurt 0% grasimi cu fulgi ovaz, 1 cafea black mica p - frigarui din piept de pui, ciuperci sotate + marar, mustar Dijon (conform): (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2608.jpg) Salata de andive si alte buruieni: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2611.jpg) s - restul de pizza din seara trecuta Duminica placuta tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 09:59 PM |
|