![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Multumesc pentru urari si ghiocei. Ce frumosi sunt.
Adaug si eu urarile mele: "Sa aveti o primavara calda, bogata in impliniri!" |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare. Meniul meu de ieri: MD- o para- pauza- oua prajite- paine filosofala- ardei kapia- ceai. P- un kiwi- pauza- ciorba de fasole- ardei iute- putina branza. C- doua pere- branza- ceai. Kiwiul ala mancat inaintea pranzului n-a fost bun, are IG-ul 50, deci se potriveste numai inaintea unei mese glucidice. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu stiam ca perele ingrasa.
EU, azi: d:iaurt conform cu fulgi de ovaz, un mar, cafea conforma p: am facut pizza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) M-ati ametit asa de tare cu pozele cu pizza, ca nu am mai rezistat.Am mancat 2 felii. s:am mancat trei mere, si nu cred ca mai mananc nimic. Maine o sa fie acelasi meniu. Va urez o primavara minunata, cu o avalansa de zambete si ghiocei! Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de astazi:
07:00 - 2 iaurturi x 125g cu fulgi ovaz 11:00 - o cafea black 14:00 - o salata XXL (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2672.jpg) 16:00 - 1 mar 19:00 - 2 felii de pizza conforma + 2L apa plata (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
O primavara frumoasa pentru toate MM
Sa fim sanatoase - fericite si slabe !!! Azi: D - 2 kiwi si cafea P - pizza MM cu rosii si ciuperci si oregano Gustare - mere 2 S - salata verde + rosii si o bucata de peste |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna,
La multi ani si tot ce va doriti de 1 Martie. Multumesc pentru observatii. In ceea ce priveste kiwi-ul, aveam impresia ca are IG mai mic, dar ai dreptate, Kalua. Perele stiam ca au IG mic, nu am dreptate? Din pacate, astazi am mancat la fel, dar o sa ma corectez. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) MD- un kiwi- pauza- paine filosofala cu cascaval- rosie- lapte degresat. P- doua kiwi- pauza- ciorba de fasole- putina branza. C- o para- pauza- friptura "secretul cuptorului"- salata de varza si rosii- ceai. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia acum am citit pagina anterioara, am mai scris eu pe undeva (nu stiu daca la topicul asta sau la Montignac in general) ca mai nou medicina spune ca nici nu-i bine de baut mai mult de 2l pe zi, poate face rau chiar la inima. Si cu ocazia asta mi-am mai adus aminte si de niste cazuri de deces din cauza a bautului prea multor lichide, ceea ce corpul nu poate prelucra (nu mai stiu de cati litri era vorba, in orice caz peste 9 pe zi).
Carticioaso (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , perele sunt ok. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) pai exagerarile nu aduc niciodata nimic bun. Ideea e sa bei cat iti cere organismul, nu sa te fortezi in halul asta. Daca o sportiva ar consuma doar 2 litri pe zi, probabil ar ajunge rapid in spital din cauza deshidratarii.La fel, daca o persoana depune multa munca fizica sau lucreaza intr-un mediu foarte calduros, cantitatea de apa trebuie sa creasca peste media de 2 l.
Iar pe aceiasi idee, o femeie inalta ar trebui sa consume mai mult decat una mignona. Ceea ce dau cercetatorii este doar o medie. daca nu-ti asculti indicatiile organismului, tot degeaba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Doftoreaso, ghioceii sunt superbi! pe aici nu am vazut...
Gata concediul asa ca de maine re-intru si eu la program. Din fericire astia aveau niste dulciuri de doi lei care nu m-au tentat, am cam mancat fripturici si ciorba, dar am calcat stramb la mic dejun cu pancake si cioco si cartofi la pranz... M-am cantarit si am pus 1 kg, desi am fost la all inclusive asa ca eu zic ca am scapat ieftin, dar sa vad cum dau eu jos cele 5 kg... o primavara frumoasa la toate MM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza si o primavara frumoasa!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Meniul de peste weekend: Sambata: MD: iaurt + fulgi de ovaz P + C: varza anatolica Duminica: MD: omleta cu rosii si castraveti P: varza anatolica C: un carnat afumat + varza murata Pentru azi mi-am propus: 10.00: 2 mere cu scortisoara 13.00: pate inedit + ardei gras 18.00: tocanita de soia cu sos de rosii + salata de varza |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 01:38 PM |
|