![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
'Neata si o primavara plina de bucurii!
O sa tac in ce priveste weekendul dar nu ma astept neplaceri din partea cantarului pt ca am alergat destul de mult cu cutu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi: MD - cafea cu lapte 0%, 2 painici filozofale, capsuni P - sarmale de porc fara orez cu varza murata si smantana C - 2 sau 3 portocale |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, ce ghiocei frumosi! Multumim ca te-ai gandit si la noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mai ales ca pe-aici, maxima pe azi se anunta la vreo -12 grade. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Pe mine ma ia cu dureri de cap vremea asta, la propriu, este sus-jos de vreo 2-3 saptamani si se pare ca asa ne tine si in continuare. Ieri am mancat salata de boeuf neconforma, a fost primita pomana in memoria mamei unei prietene, asa ca din respect am mancat-o. Sper ca de azi sa nu mai intervina nimic, mai ales ca un pic parca s-a dus in jos acul cantarului (arata 52.5 kg). Azi nu prea am un plan de mancare, deocamdata am inceput ziua cu o cafea neagra, un grapefruit si acum urmeaza crackers de ovaz integral cu putin gem si un ceai verde. La pranz cred ca-mi fac fasole verde scazuta cu usturoi si rosii, iar deseara nu stiu inca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa aveti o primavara frumoasa fetelor, incununata de succese in lupta cu kilogramele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 2 2009, 04:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush... cracker din ovaz integral? ce, cum unde?
Ai gasit si vreo sunca ce e conforma? (am tot citit etichetele de la mai multe marci si pe langa multe E-uri vad si zahar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, ii gasesti la Loblaws si chiar si la Food Basic (aici la sectorul de "international"), se cheama Nairn's Rough Oat Cake Crackers, sunt scotieni.
Sunca conforma nu gasesti decat una singura, am un mare lapsus, poate ma ajuta careva sa-mi amintesc, numele incepe cu P. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Revin daca-mi amintesc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Later: (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) mi-am amintit: prosciutto! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Eu nu ma omor dupa mezeluri in general, cumpar rar ca nu se mananca la noi. This post has been edited by pescarush: Mar 2 2009, 07:06 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fusei cumintica, cumintica si astazi!
Meniul: d - 2 iaurturi x 125 g cu fulgi ovaz, cafea black 11:00 - 1 mar + 1 portocala 14:00 - o salata de varza alba cu rosie, ou fiert si sunca presata taiata cubulete 18:00 - mazare (congelata) cu cotlet de porc si marar, plus 1 rosie (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2674.jpg) Declar si 2 L de apa plata. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de mezeluri, doctore, sunca aia presata cred ca are destule porcarii in ea (ma refer in primul rand la amidon si zahar).
MM nu recomanda mezelurile, decat din cand in cand. A, si mancarea ta, arata, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 2 2009, 07:44 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-am gasit sunca presata conforma. Ca vorba aia, e presata, adica bucatele de peste tot in care se baga tot felul de minuni, se preseaza si se fac una bucata. Dar am gasit sunca fiarta conforma, aici este numai la italian.
Exista corned beef conform (la conserva). |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pare ca doar italienii fac sunca conforma. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cred ca am dat si eu peste ea, dar merg foarte rar pe la ei, asa ca... nu prea cumpar. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Buna seara!
Din meniul de azi: D: cafea, mar ras cu fulgi de ovaz; Am facut paine de casa din faina integrala, dar am mancat cam aproape de pranz. P: supa de linte, snitel de soia- nu e conform, e din comert si abia seara am vazut ca are si amidon; S: supa de linte, salata de morcov cu gogosar si cateva alune. Sarmalele de post cu umplutura din seminte de dovleac sunt de faza I? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, eu cred ca sunt pt. faza 2 sarmalele acelea cu seminte de dovleac, dar o asteptam si pe Kalua, sa ne spuna exact.
Oricum, e destul de greu sa tii post si MM in acelasi timp, nu ai prea multe choice-uri ( (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), asa ca, zic eu ca merge sa-ti faci o data - de 2 ori pana se termina postul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 06:08 PM |
|