![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, paine e voie numai dimineata, la micul dejun. Semintele de dovleac nu-s ok la faza 1 stricta. In sarmalele alea ce-ai mai pune?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa ma spovedesc si eu:
dimineata - cafea neagra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pranz: un mar mare, apoi linte cu carnati plus doi ardei kapia umpluti cu varza murata cina: glass noodles carbonara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1437.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmmmm, ce bine arata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kalua, poti pune, te rog, o poza cu ambalajul de la glass noodle astia? Eu am mancat in seara asta (22:00) 2 portocale. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista in mai multe ambalaje, important e sa scrie la ingrediente fasole de mungo si nu orez (cei din orez arata optic la fel). Aici o mostra, dar asa-s toti impachetati, numai inscriptia difera:
(IMG:http://www.asiafoodland.de/images/ae7524.JPG) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sarut mana!!!
Ies maine la praduit. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Buna dimineata !
Eu m-am cam simtit rau vreo 2 zile cred ca m-a ajuns oboseala cu noptile mele nedormite si cu o gramada de treaba ( si n-am mai intrat sa dau raportul..nu ca n-as fi calcat si pe langa ) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Astazi deja sunt fresh si mi-am si luat micul dejun din fructe iar acum savurez o cafea black. Pentru restul zilei nu stiu exact, o sa revin cu detaliile diseara. Pescarush noi suntem in stand-by deocamdata cu plecarea pentru ca urmeaza si concediul sotului si ar trebui sa mergem acasa. Totusi s-ar putea sa mergem pentru o luna in China si dupa aia acasa...cred. Din ce am inteles e mai complicata partea cu vizele pentru familie.....so will see. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe mai tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata!
Hop si eu cu meniul de ieri: D- suc proaspat de portocale- un mar- p- o painica filosofala cu gem fara zahar- fulgi de ovaz cu lapte degresat- ceai. P- o para- p- ciorba de fasole- 2 oua fierte- putin cascaval si castravete C- pizza din faina de soia. G- mi s-a facut foame peste vreo 3 ore asa k am mai mancat 2 kiwi- nu stiu cat a fost de bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sa aveti o zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza si o zi faina la toata lumea.
Ieri seara am mai mincat un mar si o patratica de ciocolata 85% (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Azi: 8.00: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara 12.00: mincarica de naut + varza murata 18.00: tocanita de soia + varza murata |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
buna dimineata
ieri mancat: D- ananas G- migdale crude P-mere coapte cu rosii G- migdale crude S- salata de rosii azi: D- ananas G- mere P- legume cu branza/parmezan la cuptor G-mar S- peste cu legume si salata de varza Sunt tare cumintica dupa cum vedeti Cum pot sa pun si eu fotografii - ma invata cineva - cum sa ma inscriu pe yahoo?? (hehe - cam greu la varsta mea sa mai invat - dar perseverez) O zi buna (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Martha, gand la gand cu bucurie! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ieri seara, pe la 22:30, ma invarteam si eu ca o drogata pe langa bufetul in care tin ciocolata de "emergency", dar am zis "pas", fiindca stiam c-o sa-mi para rau de kg la care ar reusit sa scad... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ...da' nu spun ce lupta am dus cu dracusorul din mine!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Anyway, am mancat un mar si m-am dus la culcare. Am ajuns la concluzia ca, atunci cand ma taie pofta nebuna de dulce, e prea tarziu si e musai sa merg la culcare. Propunere de meniu pt astazi: d - lapte cald cu fulgi ovaz, cafea black p - mazare cu cotlet de porc si salata de varza rosie s - fructe, sau o salata caprese Aici e o zi mi-nu-na-ta de primavara! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Va pup cu drag! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 06:12 PM |
|