![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Martha, cum faci tocanita cu soia? Daca ai avea timp sa scrii reteta la "Retete de post", tare bine ar fi.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Gata, am pus reteta la "retete de post".
In general, cand tin post, iau retetele ce contin carne si inlocuiesc carnea respectiva cu soia cubulete si experimentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Aseara am incercat o combinatie noua: orez basmati cu linte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , rosii si avocado. Mie mi-a placut, a gasit al meu reteta mai demult pe la naturiste. Pe azi mi-am propus: D - o cafea, jumatate de grapefruit (ca e mare), pauza, finn crisp 24% cu zacusca, ceai P - restul de orez basmati cu linte, rosii si probabil castravete, ca nu mai am avocado. C - o salata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun amestecul asta, numai ca nu-i de faza 1, pesca, avocado e foarte gras.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
'Neata!
Aseara nu am mai mancat nimic, mi-e greata intr-una, abia am dormit azi noapte. Azi: MD - cafea cu lapte 0%, 2 portocale, peste vreo o iaurt 0% cu fulgi de ovaz P - sarmale din carne de porc cu frunze de varza murata C - ou (fiert sau ochi) cu salata de varza si niste branza swiss. M-am si hotarat sa renunt la sala ca mai mult arunc banii... ma alearga cutu de nu mai pot asa ca nu mai am nevoie si de sala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In weekend am sarit calul dar cantarul a ramas cam la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Kalua. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa stii ca aveam indoielile mele, exact din cauza la avocado ala, dar tot am mancat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bine macar ca cina mea e pe la ora 6 - 6:30 seara.
Ghemotoc, de la ce sunt greturile? Si eu am renuntat la sala mai demult, ca tot asa, aruncam banii aiurea. Aveam atunci si un program foarte icarcat, si la job si cu copiii, asa ca am renuntat la ce era pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Hmmm... grea intrebare, Pescarush... insarcinata nu sunt sigur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Nu stiu, am mancat ceva ce nu mi-a priit probabil. Oricum parca ma simt mai bine acum, dupa 2 portocale si niste iaurt cu fulgi de ovaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Salut fetele !
Astazi la pranz am mancat salata verde cu icre si rosii mici iar seara orez Basmati cu ardei si rosii si carne de pui. In rest apa plata si ceai verde. Pe maine ! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tyna, mancarea de cina a fost faza 2, stii, nu-i asa?
Bafta multa, oriunde va decideti sa mergeti! Ghemotoc, multa sanatate! Stiu ca greturile nu vin exclusiv de la sarcina, pot avea foarte multe cauze, de aceea am si intrebat. Altfel, intrebam direct daca esti insarcinata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bine ca te simti mai bine. Nu ti-as recomanda ou si salata de varza seara, daca nu te simti bine, e o mancare grea. Eu, una, daca as manca seara ou cu varza, sigur n-as dormi noaptea de rau ce mi-ar fi. Vezi, poate gasesti ceva mai usor de mancat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kaluaaaaaa!
Ia uite ce-am gasit: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2676.jpg) Cu ce pot sa-i prepar? Cu carne? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul meu a suferit schimbari radicale, adica la pranz am mancat un mar golden baban, ca prea mirosea frumos (am luat la mirosit toate soiurile de mere de la Auchan, si erau vreo 7 - 8 sortimente, numai golden aveau miros, celelalte erau fotogenice, dar fara nici un Dumnezeu; cred ca i-am speriat pe cumparatori cu prizatul meu), iar acum ma bate gandul sa fac in wok fasii de cotlet de porc cu ardei in 3 culori si alte buruieni. Morcov si telina taiate julien merg la faza 1? In ulei de masline, sau spun pas si ma limitez doar la ardei si carne? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 09:00 PM |
|