IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 377 378 379 380 381 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Mar 4 2009, 12:34 AM
Post #3781

Musafir

Carturareaso, semintele nu-s tocmai indicate la faza 1. Pumpernickelul ala-i sigur conform (exista o gramada neconforme)?
Mie personal nu mi se pare nicio afacere sa mancam cand nu ni-i foame. Eu de-asta nu mananc dimineata, nu pot sa bag ceva in mine dis-de-dimineata, iar pe la 10- 10:30, cand mi se face foame, nu merita sa ma mai apuc de micul dejun pentru ca-mi incep pranzul (fructele dinainte de masa) pe la 11:15 - 11:30, iar mancarea pe la 12. Daca merg la cantina la pranz, la 11:30 sunt cu farfuria pe masa.
In concediu, la hotel, ma scol mai tarziu si n-am nicio problema sa iau micul dejun vreo ora. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar ma si tine pana la cina de obicei, poate mai iau numai o gustarica dupa-amiaza.
Go to the top of the page

+Quote Post
MarthaToma
post Mar 4 2009, 10:02 AM
Post #3782

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetele si o zi minunata!
Eu una sunt lovita de tren, abia am reusit de am ajuns la munca. SImt ca ma ia o raceala de toata frumusetea desi vre-o 2 ani am fentat-o. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dimineata nu am putut manca dar am baut o cafea si am pus si putina fructoza. Al meu junior a avut concert as`noapte asa ca, pe linga oboseala de la raceala, mai este si oboseala de la nedormit. O nebunieee... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am sa incerc mai acusi sa maninc 2 mere
13.00: naut + ardei gras
18.00: inca nu stiu, sper sa pot minca ceva daca nu ma pune de tot la pamant raceala asta

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2009, 10:22 AM
Post #3783

Musafir

Martha, bea cat mai mult si incearca sa te bagi in pat cat poti de repede. Sanatate!

Azi dimineata arata cantarul 55,8-55,9 si m-a bucurat sa vad doi de 5 in fata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 4 2009, 11:30 AM
Post #3784

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pai mi-am inchipuit eu ca semintele nu sunt chiar conforme, dar aveam asa o pofta ca nu m-am putut abtine. In ceea ce priveste pumpernikel-ul, cred k e un produs kaufland si scrie asa: faina integrala de secara 59%, apa, maia naturala din drojdie, sare. Poate contine urme de grau. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
A, si am uitat sa specific: salata de boeuff era conforma.
Eu nu mancam deloc inainte de dimineata, cand ma trezeam (adik mancam prima masa si la 2-3), dar de cand il stiu pe monti am inceput sa mananc cand ma trezesc, pe la 9-10. Si avand in vedere ca nu mai mananc seara tarziu mi se face foame dimineata. Asta daca nu trebuie sa mananc pe la 6.
Mi se intampla si mie sa mananc direct pranzul daca ma trezesc tarziu (in general incerc sa mananc 3 mese pe zi). Dar avand in vedere ca in carte scrie ca micul dejun trebuie sa fie foarte consistent, m-am gandit sa ma fortez putin sa bag macar ceva in gura. Plus ca dupa aia stiu ca mi se face foame si nu pot sa mananc ca sunt plecata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2009, 12:30 PM
Post #3785

Musafir

Nu stiu ce sa zic despre Pumpernickelul ala, ca doar n-o face maiaua, sarea si apa 41% din el, ma gandesc.

+Quote Post
pescarush
post Mar 4 2009, 03:25 PM
Post #3786

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Cantarul meu arata 51.5 kg. (IMG:style_emoticons/default/jump.gif)
Martha, multa sanatate, si da-i cu vitamina C, si echinacea. Eu n-am mai racit de 4 ani. Tin minte ca abia ma angajasem la ultimul job de vreo luna, si am tras o raceala asa de puternica, cu febra si pierdut de voce, si o tuse magareasca, si cu toata jena a trebuit sa stau acasa o zi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oricum au vazut in ce hal eram.
Pe azi mi-am propus:
D - cateva boabe de struguri, o cafea, pauza, mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz
P - tocana de legume
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate repet cina de aseara, ca a fost tare buna: ridiche cu putin ulei de struguri si sare, eventual mai bag un fruct.

Ieri am intrat intr-o ciocolaterie Lindt (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si bineinteles ca am iesit cu niste cubulete de cioco 72 % cacao, din care am si mancat 2. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 4 2009, 04:10 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 4 2009, 04:28 PM
Post #3787

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

'Neata!
Aseara mi-a fost atat de rau incat a trebuit sa mananc de la paine (alba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) pana la alte prostii... Azi m-am hotarat sa ma duc sa-mi iau o salata greceasca cu piept de pui la gratar si cu feta poate ma ajuta putin. Deci azi:
MD - cafea cu lapte 0% (sau lapte cu cafea), 2 painici filozofale
p - salata
C - poate niste portocales au capsuni, in orice caz fructe; asta daca o sa am chef sa papa.
In seara asta cutu nostru are un play date cu un alt cutu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept sa vad cum o sa se poarte. Dar dupa cum il stiu pe al nostru o sa am de alergat (aseara l-am alergat in jurul blocului, am urcat pe jos 5 etaje si mai avea chef de joaca). O sa fie interesant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 4 2009, 06:58 PM
Post #3788

Musafir

Hello!
Hop si eu cu meniul zilei:
d - wasa cu b proaspata si mar calit in suc propriu + scortisoara, in loc de gem. Va recomand cu caldura varianta asta, e tare placuta combinatia! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2687.jpg)
17:30 - iahnie de fasole + salata de varza rosie (la mine pranzul cu cina sunt together (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
mai tarziu - fructe (mar, portocala)

+Quote Post
cori
post Mar 4 2009, 07:31 PM
Post #3789

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,533

Buna seara! Dupa cateva saptamani m-am intors si reiau dieta sper cu mai multa seriozitate. Astept atat dojenile cat si incurajarile voastre.
Astazi pentru Faza 1
md - ora 8,oo - omleta cu ceapa si carnati, paine filozofala.
p - 13,00 - 4 ciuperci umplute conform, peste cu sos de rosii, piper si foi dafin
g - 14,15 - 1 cioco intreaga 85%
c - 19,00 - 2 felii de cascaval si cateva ciupercute cu smantana.
Va pup pe toate!

+Quote Post
pescarush
post Mar 4 2009, 08:35 PM
Post #3790

Musafir

O ciocolata intreaga? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
E foarte mult, chiar conforma sa fie.
Langa ciupercutele alea se cerea o salata.
Acum am vazut: langa omleta nu exista nici o leguma. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 4 2009, 09:12 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 377 378 379 380 381 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 12:31 AM