IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Apr 8 2008, 08:22 AM
Post #381

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, fetili!

Eu ma simt tare bine azi! Poate e din cauza ca e cald si frumos afar, poate ma simt in forma datorita noii mele preocupari. Si anume plimbarile cu bicicleta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In sfarist am gasit un sport care imi face placere (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Aseara am iesit in parcul Lia Manoliu si ne-am plimbat si intr-un cartier de case superbe. In parcul ala primarul a pus niste aparate de fitness si am lucrat si la ele cateva minute, toti muschii. E super tare!!
Asa ca am ajuns acasa pe la 10 si am mancat un kiwi, dupa dus. Am tras un somn pe cinste dupa asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Meniul de azi:
MD: 1 rosie, 2 felii sunca de pui, 2 felii de tofu cu marar
P: piept de pui cu legume la cuptor
C: iaurt sau fructe

Diseara am programare la masaj anticelulitic. Incep si un program de masaj, ca cu electrostimularea n-am facut nik, doar niste vase sparte si atat de inestetice (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Va pup, sa vaeti o zi minunata!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Apr 8 2008, 11:05 AM
Post #382

Musafir

QUOTE(pescarush @ Apr 7 2008, 07:19 PM) *
salut! am aparut si eu. am fost la un control cu ochii, inca sunt ok, n-am nevoie de ochelari, desi stangul e mai slab.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Iti recomand sa te uiti mai des cu ochiul stang pe gaura cheii! Intareste muschii!
Salutare!
Declar cu mana pe inima c-am produs in premiera mondiala tiramisu in weekend, bineinteles ca am mancat o portie sambata "de control" si o placinta cu branza (tot productie proprie) duminica, asa ca am constiinta incarcata! Asa de incarcata incat iar am trecut la MM strict.
Meniul de ieri:
d - lapte cald cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - piept de pui gratar, salata de rosii si castraveti
s - tofu cu ardei de la Inedit, rosii, ceapa verde, ridichi, castravete, masline
inainte de culcare: 2 mere
Astazi:
d - kiwi, lapte cald cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
apa la greu!
Nimphe, si eu m-am indragostit de masajul anticelulitic, asa de tare incat marai de placere pe masa de masaj! Rade maseuza de nu mai poate! E aproape la fel de placuta senzatia ca in timpul unei partide de sex! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) bineinteles, si una si alta, corect efectuate.
Numa' ca am un bai mare, parca-i mai pronuntata celulita mea dupa 2 sedinte...asa o tb sa fie?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) anyhow, continuam! Noroc ca amore puro are suflet de copil si nu stie cum arata celulita, zice cei aia celulita, cum arata? iar eu ma dau mimoza pudica si nu zic nimic.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
CyL
post Apr 8 2008, 11:40 AM
Post #383

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

nush cum e cu masajul, dar eu am mai pus, singurica acasa, cu palmeel pline d ecrema anticelulitica imi fac d ecap. si.. mi'am facut cateva vanati bune.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asta sa insemne oare ca o fi fost facut cum trebuie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu apsa si frec acolo pielea.. mai mai s'o mai duce din ea.

meniul meu:
MD: mere rase cu scortisoare si un pic pic cocoa+ fulgi de ovaz+ un ceai verde cu lamaie
G: vreo doua mere
P: o salata mare (s. verde, tofu chimen, telina, morcov)
G,C.. n'am idee.. o sa fiu la munca pana la 22.00..

pupicei si o zi insorita si frumoasa.
pesca.. nush cum e la tine acolo, daca s'a mai topit zapada, dar aici la malul marii... lumea e in tricou deja. cald si bineeeeeee .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma gandeam ca poate vrei sa stii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (stiu, sunt rautacioasa.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) )

+Quote Post
Alinice
post Apr 8 2008, 01:04 PM
Post #384

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salut populatie!
MD painica filo. cu pate de soia ,o rosie si cafea;
P carnat prajit cu mancarica de mazare si salata asortata
C fructe cu alune si un ceai de tei.
O zi buna si (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa va aduca noroc!!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 8 2008, 01:14 PM
Post #385

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Erata la meniul meu. Am primit niste flyere d ela un restaurant nou din zona si am facut toti colegii comanda.
Am luat o ciorba de burta.

A fost bunicica. Mancarea de pui cu legume o las pe maine.

+Quote Post
pescarush
post Apr 8 2008, 01:23 PM
Post #386

Musafir

doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nebunatica(,) ca de obicei.
cyl, s-a topit zapada si la noi, mai este asa cate o pata, in partile unde nu bate soarele. chestia cu tricoul aici nu e relevanta, astia sunt la tricou, pantaloni scurti si slapi cam de pe la 5 grade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . dar azi vor fi si aici intre 16 - 18 grade. oricum, n-am scapat, pe saptamana viitoare se mai raceste iar.
meniul meu pe azi:

D - o portocala, pauza, apple sauce cu fulgi de ovaz, germeni de grau, nuci, seminte de in, un ceai
P - "fajitas" veggie (iar na-m avut timp sa-mi fac o salata (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) )
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu stiu

pai zi asa doctore, adica ma faci sa ma bag in clubul mimozelor pudice si tu ma tradezi??? (stai linistita ca nici eu n-am fost chiar mimoza )

edit: nimphe, ai grija cu ciorba de burta facuta la restaurnat, de obicei contine si faina.

This post has been edited by pescarush: Apr 8 2008, 01:41 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 8 2008, 01:49 PM
Post #387

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare gagici,
Azi am vazut termometru din oras si afisa 25grade...nu`mi venea sa cred...lumea pe strada in tricou,eu cu 2 bluze pe mine si geaca...mi-e greu sa dau jos toalele inca de pe mine parca..dar incetu` cu incetu` o sa realizez ca e primavara afara in buna regula.
Azi am papat conform de conform,mi-s mandra de mine,chiar de faza I,hehe
MD - fulgi cu lapte
G - un mar
P - omleta cu ton,castravete
G - un fruct,dupa aerobic
C - ciorbita de pui cu legume o sa fac/mananc.
pesca,welcome to faza II...asa am zis si eu,dar vad ca tot faza I pap.Ce e drept mai scap in 2 bucatele de cioco din cand in cand,dar na..si aseara dupa fructele de seara,am papat 2 buc de cioco amara...asta asa,ca o erata la meniul de ieri.
Dupa shaworma de duminica,s-au pus 400gr pe mine aproape...hmmm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) apoi m-am cantarit iar azi,s-au dus 200gr...schimbarile astea nu-s asa de grave,dar imi faceam griji,ca doar ce naiba,am facut-o cat se poate de conforma,si fara maionezaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asta e..
Va pup,zi buna,spor la slabit!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 8 2008, 02:05 PM
Post #388

Musafir

Emtpy, hai c-acum incep oscilatiile...de colo colo...ca d-aia am devenit obsedata de cantar. La mine e dezastruos de 2 zile...arata nemernicu' 65 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , dar las' ca-i vin eu de hac.
Pesca, ce ma bucur c-ai trecut la faza 2. Felicitarile mele. Pan-oi ajunge eu la 63, vine nunta sora-mii...si nu mi-am luat rochie.
Meniul meu de azi:
D: o banana mica (inca nu mi-au trecut poftele) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , iaurt cu fulgi (Gloriana, am renuntat amandoua in acelasi timp la gem)
P: ciorba de vacuta, frigaruie de pui cu salata greceasca fara branza
G: o banana
C: portocale si alune.
Va pup!

+Quote Post
Girl on the moon
post Apr 8 2008, 04:28 PM
Post #389

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

@ roxanica : calatoresc asa des fie din motive de job, fie de placere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Meniul meu de azi:

MD: 4 crenwusti cam subtirei si dupa ce le-am mai dat si pielita jos nu a mai ramas nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
D: peste cu niste felii de rosii
S: habar nu am...caut sa fie cat mai conform

Aseara am papat peste cu legume la abur si a fost atat de buuuun (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 8 2008, 06:52 PM
Post #390

Musafir

empty, tu esti ca fiu-meu cel mic. cand avea 2-3-4 ani, nu-l puteam dezbraca frate vara! nu voria sa dea jos treningul si sosetele de pe el nicicum, si erau 40 de grade. nu stiu de unde avea fixul asta, sa nu se vada cu manutele si picioarele goale. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 8 2008, 06:53 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:56 PM