![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pesca, mersi de urari...
Si eu ma intrebam acelasi lucru - despre paste si paine... mai ales ca aseara am fost la cumparaturi si am gasit crackeri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (mersi mult) si a trebuit sa-i incerc in magazin (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si de fapt am incercat un pachetel ca ma cam luase lesinul... Doctore, cum ai facut pastele? am gasit si eu aseara glass noodles - contin fasole si apa si un alt tip fasole, mazare si apa... Azi - MD: cafea cu lapte 0%, fulgi de ovaz cu iaurt 0,1%, 5 crackeri P: sarmale de porc cu frunze de varza murata si smantana Gustare si cina: mar si portocale |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, uita-te la retete Montignac, acolo gasesti glass noodles carbonara.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pesca, la retete nu e nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... m-am uitat inainte sa intreb.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca intru acus si scriu reteta.
Tocmai m-am uitat la index retete MM si ai dreptate, nu exista. |
|
|
![]()
|
|
Mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata!!! (am uitat sa pregatesc ouale pentru sedinta foto (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 5-March 09 Member No.: 6,005 ![]() |
Buna,
Eu sunt noua pe aici, inca n-am primit raspuns de la nimeni (am scris pe alte topicuri) dar stiu ca toti membrii obisnuiesc sa povesteasaca aici ce au mancat. Asa ca spun si eu: Dimineata - paine integrala + o felie subtire de sunca de curcan + o rosie Am citit pe site-ul Montignac ca e voie o felie mai ales ca e sunca slaba de curcan (carnea de curcan e f. buna in dieta, m-a uitat la ingrediente e fara amidon, dextroza etc.) Pranz: linte fiarta cu pui mancare de praz cu masline, ciuperci si pui (de la o colega, putin asa de pofta) mai pe la 16, 00 o bucatica de ciocolata 85% seara ma gandesc sa incerc pastele alea integrale fara gust si cu sos de rosii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , sau poate imi vin alte idei in drum spre casa Aline |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Buna seara!
Meniul meu astazi: md - paine filozofala cu cascaval si unt, cafea deco cu zaharina p - ciulama de pui cu ciuperci - conforma si putin peste cu ceapa si putin cascaval c - sarmale cu carne de pui g - o mana de nuci. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Gata, am facut placintica.In afara de telemea, am mai pus rosii uscate cu usturoi (o nebunie), dovlecel, ardei Kapia, ciuperci, ceapa.
Nu stiu cum e la gust, dar miroase yummi. Dr_wise, eu am facut intr-o zi placintinca din asta standard, cu telemea, si am mancat-o cu multa salata, a fost buna tare. Va spun maine cum a fost la gust. Glass noodle astia se gasesc si in Ro?Si cum se comporta, ingrasa asa un pic, sau mai bine renunt la ei? Pup. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Alinuca, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Daca nu-ti plac pastele, e mai bine sa renunti la ele. Mancate seara oricum nu-ti aduc un beneficiu. Inspira-te din meniu celorlalte fete si cu siguranta vei gasi cina potrivita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 09:37 AM |
|