IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 381 382 383 384 385 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Mar 5 2009, 07:36 PM
Post #3821

Musafir

Scuze Ghemotoc, eu stiam ca e reteta pe site, ca mi-am printat-o si eu mai demult. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cori, iar lipsesc legumele/salatele. Ti-a spus si Kalua. In plus, zaharina aia nu are ce cauta intr-un meniu Monti. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Aline (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) to the club! Speram sa te simti bine aici si sa te inspire meniurile zilnice (pe mine ma inspira mult). Cate kg vrei sa slabesti?
Lotte, n-are ce sa ingrase de la glass noodles, ca sunt facute din fasole mungo. Pe mine personal nu ma da pe spate gustul lor, chiar n-am mancat demult, dar poti sa le combini cu grasimi (in loc de spaghetti). Fiu-meu le-a descris foarte plastic, a spus "they can't decide whether to go or to stay, they're stuck half way through your throat". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by pescarush: Mar 5 2009, 07:47 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 5 2009, 07:42 PM
Post #3822

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Aline, bine ai venit!

Intrebare, am vazut in meniul ei, paine cu sunca? avem voie asa ceva (eu stiam ca numai paine filozofala se poate combina cu grasimi si cu carne)

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2009, 07:46 PM
Post #3823

Musafir

Acum am citit si eu mai atenta. Aline, micul dejun pe care l-ai luat e pentru faza 2 (iar daca painea e cumparata, nici macar nu e conforma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ).
Langa pui cu linte trebuia sa pui niste legume/salata.

+Quote Post
kalua
post Mar 5 2009, 08:08 PM
Post #3824

Musafir

Bre, eu am pus retetele la topicul cu paste normale. Iar glass noodles aia n-au niciun gust, iar consistenta lor e asa cum a descris-o ficiorul lui Pesca. Mie-mi plac, fiica-mii la fel (daca fac pentru ei paste normale, trebuie intotdeauna sa-i dau si niste glass noodles de la mine). Si nu ingrasa defel, nici nu se compara din punctul asta de vedere cu pastele normale conforme.

Paste conforme se mai pot manca si peste zi probabil pentru faptul cum sunt produse, total altfel decat painea sau Wasa.

Cori, nici untul ala pe paine nu-i ok dimineata. Si lipsesc cu desavarsire legumele si la micul dejun. Ar fi bine sa mai citesti pe aici cum si ce e bine de mancat, meniurile tale nu-s de laudat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trebuie sa fac si eu clatita de-aia uriasa (placinta cu telemea), n-am mai executat-o de mult.

Azi cantarul arata 55,5. Pana aici mi-a fost, de-acum va incepe sa ma frece, cand la vale, cand la deal.

Acum am vazut ce-a zis Pesca despre micul-dejun al Alinei, care e ok teoretic. Montignac considera ca pieptul de curcan, pui, sunca foarte slaba se pot combina cu paine conforma pentru ca aproape nu contin grasimi. Eu personal n-am vazut vreun produs dintr-asta cu grasimi sub 1%, ci numai cu 2%. Acum sa faca fiecare cum crede si sa vada ce zice corpul si cantarul sau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 5 2009, 08:13 PM
Post #3825

Dependent

O alternativa mai gustoasa la glass noodles sunt spaghetele din orez salbatic - sunt ok dar nu va asteptati la un gust extraordinar... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Doctore, pot sa fac spaghete carbonara cu spaghete din orez salbatic?

+Quote Post
lotte
post Mar 5 2009, 08:36 PM
Post #3826

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Pesca, fiu-tu e fenomenal, cel mic e? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 5 2009, 08:40 PM
Post #3827

Musafir

Pai mai ghemotoc, daca orezul ala salbatic are indice glicemic ridicat si e recomandat pt mese exclusiv glucidice, cum poti sa mananci spaghetele din orez salbatic (m-as mira sa fie numa' din orez salbatic, dar asta-i alta problema) cu bacon, cascaval si ou?!!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
NIET!
Pescarush, fiu-tau e musai sa-si scrie expresiile astea de colectie! Sunt scoase din epicentrul putului gandirii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-ti traiasca!
In seara asta ii dau cu ceai de musetel si cimbrisor si, daca mi-o fi foame, mananc portocale. Dar nu cred ca c-o sa ma apuce foamea, fiindca mi-am prins urechile in tema la franceza. Am hardul asa de virusat, incat nu cred c-o sa gasesc drumul spre bucatarie.
Ptiuuuu, cred s-o sa-mi scriu pasul la topicul de lb franceza!

This post has been edited by dr_wise: Mar 5 2009, 08:42 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 5 2009, 09:07 PM
Post #3828

Dependent

Mersi doctore, stiam eu bine, dar am zis sa intreb ca poate poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Oricum orezul salbatic are IGul de 35, nu e f ridicat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tocmai am verificat pe siteul lui Montignac si si glass noodles au IGul tot 35, respectif 30

Chinese noodles/vermicelli (hard wheat), noodles

35

(IMG:http://www.montignac.com/images/trans.gif) Chinese noodles/vermicelli (made from soy or mung beans)

30

(IMG:http://www.montignac.com/images/trans.gif) Chinese noodles/vermicelli (rice)

65

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2009, 09:39 PM
Post #3829

Musafir

Mersi gagici. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Lotte, cel mare e carcotasul casei. (IMG:style_emoticons/default/smart.gif)
Doctore, pai orezul salbatic e cel care se poate combina cu grasimi, cred ca l-ai confundat cu cel brun. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Kalua, nici n-am vazut (nu-mi amintesc sa fi citit pe undeva) ca sunca de curcan se poate combina cu paine integrala, dar oricum n-am gasit o sunca de curcan conforma, asa ca (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) nu prea sunt interesata (si eu in general iau MD glucidic). Dar e bine de stiut, mersi.
Eu ma pregatesc de (IMG:style_emoticons/default/skiing[1].gif) , sunt 7 grade, asa ca nu-mi va fi frig. V-am pupat.

This post has been edited by pescarush: Mar 5 2009, 09:43 PM

+Quote Post
Light Blue
post Mar 5 2009, 10:10 PM
Post #3830

Dependent

Member No.: 4,661

Bine ai venit la noi, Aline!
Ghemotoc, sarmalele au doar carne tocata in umplutura?
Azi:
D: 2 felii de paine cu gem neindulcit, cafea;
P: supa, mazare cu soia si salata de varza.

+Quote Post

413 Pages V  « < 381 382 383 384 385 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 11:21 AM