![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Da, Light, de data asta le-am facut fara orez - de obicei pun si orez salbatic. Si sotului i-am pus orez normal.
Cred ca imediat ma duc acasa ca nu mai pot de greata... de prea mult timp dureaza, trebuie sa ma duc la un doctor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma indoiesc ca pastele alea din orez se pot combina cu grasimi, faina din ceva are intotdeauna un IG mai mare decat din ce e facuta. In orice caz, IG-ul lor n-avem cum sa-l aflam, nu stiu daca vor testa alimentul asta vreodata. Pe-aici oricum n-am vazut dintr-astea si mie chiar imi plac glass noodles, nu-mi trebuie inlocuitor la ele.
Eu azi: dimineata: cafea pranz: un mar, apoi salata cu ton (de-aseara) cina: spanac cu fasole si halloumi (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1486.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pe punga scrie numai orez salbatic si apa. Daca le las la fiert prea mult timp se transforma in faina; daca ar mai contine si altceva presupun ca ar rezista ceva mai mult. Eu le cumpar tot de la plafare - raioane la produse fara faina/gluten
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Kalua, ce e halloumi? Arata asa bine... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Meniul meu de azi: D- doua kiwi, p, orez basmati cu lapte degresat si putin gem fara zahar P- o para, p, omleta cu ceapa si branza, putin castravete C- o para, p, salata de boeuf conforma, putin cascaval Sa aveti o noapte buna! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Halloumi e o branza de origine cipriota, foarte tare, care se preteaza la prajit sau pus pe gratar.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Buna dimineata ! Kalua multumesc mult pentru traducere. Aseara m-am riscat si am incercat pastele alea ....o singura inghititura si nu mi-a mai trebuit ...am gasit intr-un coltisor pe spate cu scris marunt (ingredients: organic sweet potato starch) ...naspa rau ( parca era gelatina cu nisip ) e tare aiurea cand nu deslusesti limba ( foarte rar gasesti scris si cate ceva in engleza).
Eu ieri am mancat asa : ora 12 - 1 mar si cafea ora 14 - icre pe felii de ardei galben si rosu + rosiute + masline verzi + o feliuta cascaval si una de branza ora 16 - 2 cubulete de cioco 73 % "m-au uns la suflet" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ora 20 - am incercat noodlles-ul ala tare aiurea la gust care in secunda doi a ajuns la gunoi si mi-am facut o salata cu rosii si castraveti si o conserva de ton ... iam iam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe mai tarziu ! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele!
Ies la raport tot rapciugoasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Din prinzul planificat ieri nu am putut minca decat ciupercile facute pe gratar, iar pe la 4-5 am pacatuit cu niste dulceata de capsuni (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Azi sper sa pot minca: MD: mere rase cu fulgi de ovaz P: pate inedit vegetal + salata de rosii si castraveti C: brocoli gratinate si ciupercute la ceaun |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Morniiiiiiiiiiiiiiiiing!
Yeeeeeeeeeeeh, Yeeeeeeeeeeeeeeeh......73, 6kg in dimineata asta!!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (de la 75,7kg in 27 febr.) Dar nu ma culc pe-o ureche, ci ii dau bataie cu si mai multa indarjire! Asa cum bine au spus fetele la topicul de franceza, trebe sa fiu barbata!!! Revin cu meniul zilei deseara. Va pup cu drag!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am mancat placintica si sunt tare fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E o bunatate! O sa o fac mereu,asa, combinata, cu ceapa si cu alte vegetale. Dar aluatul a iesit sfaramicios.E foarte buna compozitia, dar nu e estetica, se rupe. Kalua, tu cand o faci, tot asa, se rupe? Dr_wise, trebuie neaparat sa incerci placintica.Nu cred ca o sa mai fac pizza cu faina de soia, abia din a doua zi nu mai simt gustul de soia. Dar faina de naut e foarte gustoasa! Fetele din Bucuresti, unde gasesc glass noodles? Va pup si va urez un weekend excelent! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum adica se rupe? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie mi se cam lipeste de tava, am sa incerc data viitoare s-o fac pe hartie de copt umezita.
Si eu sunt din liga fainii de naut, de-aia de soia folosesc exclusiv la muffini picanti, acolo chiar ca nu ma deranjeaza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 01:33 PM |
|