IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 382 383 384 385 386 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ghemotoc
post Mar 5 2009, 10:16 PM
Post #3831


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 276
Joined: 19-January 09
Member No.: 5,691



Da, Light, de data asta le-am facut fara orez - de obicei pun si orez salbatic. Si sotului i-am pus orez normal.
Cred ca imediat ma duc acasa ca nu mai pot de greata... de prea mult timp dureaza, trebuie sa ma duc la un doctor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 5 2009, 10:18 PM
Post #3832





Musafir






Eu ma indoiesc ca pastele alea din orez se pot combina cu grasimi, faina din ceva are intotdeauna un IG mai mare decat din ce e facuta. In orice caz, IG-ul lor n-avem cum sa-l aflam, nu stiu daca vor testa alimentul asta vreodata. Pe-aici oricum n-am vazut dintr-astea si mie chiar imi plac glass noodles, nu-mi trebuie inlocuitor la ele.

Eu azi:
dimineata: cafea
pranz: un mar, apoi salata cu ton (de-aseara)
cina: spanac cu fasole si halloumi
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1486.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ghemotoc
post Mar 5 2009, 10:21 PM
Post #3833


Dependent
***

Group: Dependent
Posts: 276
Joined: 19-January 09
Member No.: 5,691



Pe punga scrie numai orez salbatic si apa. Daca le las la fiert prea mult timp se transforma in faina; daca ar mai contine si altceva presupun ca ar rezista ceva mai mult. Eu le cumpar tot de la plafare - raioane la produse fara faina/gluten
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Globetrotter
post Mar 5 2009, 11:49 PM
Post #3834


Bookaholic
*******

Group: Administratori
Posts: 3,086
Joined: 25-February 09
From: Craiova
Member No.: 5,950



Kalua, ce e halloumi? Arata asa bine... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Meniul meu de azi:
D- doua kiwi, p, orez basmati cu lapte degresat si putin gem fara zahar
P- o para, p, omleta cu ceapa si branza, putin castravete
C- o para, p, salata de boeuf conforma, putin cascaval
Sa aveti o noapte buna!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 12:02 AM
Post #3835





Musafir






Halloumi e o branza de origine cipriota, foarte tare, care se preteaza la prajit sau pus pe gratar.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tyna
post Mar 6 2009, 05:10 AM
Post #3836


Contaminat
*

Group: Contaminat
Posts: 29
Joined: 15-November 07
Member No.: 2,652



Buna dimineata ! Kalua multumesc mult pentru traducere. Aseara m-am riscat si am incercat pastele alea ....o singura inghititura si nu mi-a mai trebuit ...am gasit intr-un coltisor pe spate cu scris marunt (ingredients: organic sweet potato starch) ...naspa rau ( parca era gelatina cu nisip ) e tare aiurea cand nu deslusesti limba ( foarte rar gasesti scris si cate ceva in engleza).
Eu ieri am mancat asa :
ora 12 - 1 mar si cafea
ora 14 - icre pe felii de ardei galben si rosu + rosiute + masline verzi + o feliuta cascaval si una de branza
ora 16 - 2 cubulete de cioco 73 % "m-au uns la suflet" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
ora 20 - am incercat noodlles-ul ala tare aiurea la gust care in secunda doi a ajuns la gunoi si mi-am facut o salata cu rosii si castraveti si o conserva de ton ... iam iam
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe mai tarziu !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MarthaToma
post Mar 6 2009, 08:15 AM
Post #3837


Dependent
***

Group: Tratabil
Posts: 162
Joined: 25-January 09
From: Iasi
Member No.: 5,733



Neatza fetele!
Ies la raport tot rapciugoasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Din prinzul planificat ieri nu am putut minca decat ciupercile facute pe gratar, iar pe la 4-5 am pacatuit cu niste dulceata de capsuni (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Azi sper sa pot minca:
MD: mere rase cu fulgi de ovaz
P: pate inedit vegetal + salata de rosii si castraveti
C: brocoli gratinate si ciupercute la ceaun
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2009, 11:05 AM
Post #3838





Musafir






Morniiiiiiiiiiiiiiiiing!
Yeeeeeeeeeeeh, Yeeeeeeeeeeeeeeeh......73, 6kg in dimineata asta!!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (de la 75,7kg in 27 febr.)
Dar nu ma culc pe-o ureche, ci ii dau bataie cu si mai multa indarjire! Asa cum bine au spus fetele la topicul de franceza, trebe sa fiu barbata!!!
Revin cu meniul zilei deseara.
Va pup cu drag!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lotte
post Mar 6 2009, 01:03 PM
Post #3839


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 817
Joined: 7-May 06
From: Ro Mania
Member No.: 324



Am mancat placintica si sunt tare fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E o bunatate! O sa o fac mereu,asa, combinata, cu ceapa si cu alte vegetale.
Dar aluatul a iesit sfaramicios.E foarte buna compozitia, dar nu e estetica, se rupe.

Kalua, tu cand o faci, tot asa, se rupe?

Dr_wise, trebuie neaparat sa incerci placintica.Nu cred ca o sa mai fac pizza cu faina de soia, abia din a doua zi nu mai simt gustul de soia.
Dar faina de naut e foarte gustoasa!

Fetele din Bucuresti, unde gasesc glass noodles?

Va pup si va urez un weekend excelent!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 02:05 PM
Post #3840





Musafir






Cum adica se rupe? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie mi se cam lipeste de tava, am sa incerc data viitoare s-o fac pe hartie de copt umezita.
Si eu sunt din liga fainii de naut, de-aia de soia folosesc exclusiv la muffini picanti, acolo chiar ca nu ma deranjeaza.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

413 Pages V  « < 382 383 384 385 386 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 01:33 PM