![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Gand la gand cu bucurie, Lotte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pe mine ma chinuie talentul sa incerc o placinta cu spanac, praz si telemea, dar nu gasesc faina de soia sau naut si cred c-o sa incerc cu faina integrala si tarate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...sau sa mai caut?... Am gasit toate tipurile de faina - naut - soia - hrisca - faina integrala la un plafar care se afla in cadrul Auchan Titan Faina de alaun si integrala am gasit la magazinul DM (este in aceeasi incinta cu mag Real - Vitan) O zi buna |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot uit sa spun de ieri: ce sclifosita s-a facut doctoreasa noastra! La reteta de carbonara a zis ca-si impart doi oameni 100g de glass noodles! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La mine-i normal sa mananc singura un pachet de 100g la o masa.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mi-e si rusina sa zic ce am facut aseara... se pare ca atunci cand mi se face rau ce merge e painea si cum aveam in casa doar paine alba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar macar cantarul a ramas tot la 55.5
Azi - MD: cafea cu lapte 0%, fulgi de ovaz cu iaurt 0.1%, cracakeri P: o salata mare greceasca cu piept de pui la gratar si feta (fac si o plimbare cand ma duc sa o cumpar) C: inca nu stiu, oricum ceva cu salata de varza - parca ma ajuta putin Am uitat sa adaug un mar ca gustare, cred ca inainte de pranz si cele vreo 2 ceaiuri verzi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am pus merele la calit, si in loc sa pun scortisoara, am pus boia peste ele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noroc ca n-apucasem sa pun prea multa cand mi-am dat seama si cred c-am reusit s-o scot aproape pe toata (loricum nu se simte gustul). Azi nu stiu cat de monti mananc, deocamdata mananc mere calite cu scortisoara (si boia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), fulgi de ovaz si am pus niste nuci macinate, ca stateau acolo si nu le-am mai lasat sa se rancezeasca. Combinatia e (IMG:style_emoticons/default/322.gif) de faza 2.
La pranz fac placinte cu varza, si probabil ca tot asa ceva mananc si deseara. S-aveti un week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Fetele nu pot sa maninc cu raceala asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Di ce trebuia sa maninc la prinz am reusit de am baut zeama de la o supa de legume, iar acum, pe seara, cu greu am inghitit un pate inedit si 5 masline. In rest ceai cat incape si paracetamol. nu am voie sa iau altceva caci alaptez puiul asa ca ma tarai de pe un pat pe altul. Pupici si un weekend placut. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Buna! Eu abia am inceput de luni dieta M si sunt inca in studiu, asa ca, tinand cont ca sunt si dupa o dieta hipocalorica, nu prea m-am aventurat la cine stie ce preparate. Dimineata nu am timp sa mananc acasa, asa ca la serviciu mananc 2.3 mere- asta e MD si o cana de ceai. La pranz, ma delectez cu o salata mare in care daca nu e marti sau vineri punem oua, sunca presata, depinde de inspiratia colegului ce merge la cumparaturi. Seara- ori o friptura la gratar cu salata sau astazi cum e vineri am mancat deja pastai cu usturoi si putin ulei de masline si o ridiche neagra.Mai tarziu cred ca mai mananc si un ma. Nu stiu daca am respectat dieta intocmai, dar sa stiti ca eu ma stradui. Cu drag
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Am uitat sa va zic ca am cumparat niste praz *ca arata bine pe taraba, dar acum stau pe ganduri cum sa-l pregatesc.Aveti vreo sugestie?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Insanatosire grabnica, Martha. Incearca sa pui si niste lamaie in ceai, o sa te ajute mult!
Bine ai venit, Nicotan! Din pacate eu nu am gatit niciodata cu praz, n-am nicio idee (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Dar incearca sa mananci ceva mai mult, o salata si un gratar nu e nu stiu ce. Incearca sa mananci de dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunca presata nu e tocmai ok, contine tot felul de chestii neconforme si nesantoase, nicotan.
Ai cumparat mai mult praz, asa, de-o mancare? Am facut eu nu demult praz gratinat dupa o reteta a lui Jamie Oliver, o bu-na-ta-te, daca vrei postez reteta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Kalua, te-asa ruga eu sa o postezi, ca sunt mare fan, dar stiu decat o reteta clasica si as vrea sa mai incerc si altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 04:04 PM |
|