![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata placinta!!!
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2732.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2731.jpg) Sa stiti ca e bunacioasa si ar merge si-un pahar de vin alb langa ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pune-o la retete, ce faci, ne-o treci numai sub nas sa ne faci pofta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu am mai mancat aseara (asta noapte de fapt) o mana de macadamia si o bucatica de ciocolata conforma. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Azi m-am sculat tarziu, apoi am umblat teleleu pe la magazinele care-i plac doftoresei (Karstadt) si am ajuns abia dupa-amiaza tarzior acasa. Asa ca: cafea varza anatolica cu smantana o bucatica de camembert 12% cu un ardei kapia mare, apoi iar o bucatica mica de ciocolata conforma |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as pune-o, beleaua mare e ca din ingredientele folosite am facut 2 placinte, una neconforma si una conforma si nu prea stiu ce cantitati sa scriu la asta conforma.
Hai ca-mi strofoc mintea si pun o reteta la topicul cu pricina. Si eu mancat o portie de placinta acum, mai mult de curiozitate. Si am tot ciupit din felia aia, ca-i tare buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , pana cand am terminat-o. Acum crailesc pe net sa-mi fac digestia. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) PS: Ma duc la culcare pana cand nu mai intru intr-o felie de placinta, ca-i tare buna calda! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Noapte buna! This post has been edited by dr_wise: Mar 8 2009, 01:28 AM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata fetelor si la multi ani tuturor de ziua noastra!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am mancat cam dulce pentru prima faza ieri, dar sper sa mi se ierte, doar e si ziua mea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deci: MD- paine de tarate cu gem fara zahar, ceai P- un mar, p, mancare de linte, coaste de porc la gratar, vreo trei caise deshidratate C- placinta de mere cu faina de soia si frisca conforma |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, frumoaselor!
Meniul de astazi: d - iaurt cu capsuni si fulgi ovaz, cafea black (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2733.jpg) p - aperitiv: 1 felie de placinta cu praz, telemea si spanac - felul principal: tocanita de ciupercute cu praz si marar + cordon bleu (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2745.jpg) salata XXL de cruditati (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2742.jpg) 1 pahar de vin alb sec Acum ii dau puternic cu ceai de cimbrisor si musetel s - fructe |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani gagici. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Doctore, am sa-i arat poza cu salata ta la omu' meu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aseara ma uitam pe-aici la poze si a vazut o alta salata de-a ta, si-mi spune: "vezi? ti-am spus eu ca in salata nu se pune ardei!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa ii arat dovada, ca se pune! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si zici tu ca cipandeii aia m-ar intineri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar parca n-are asa farmec, daca nu mergem mai multe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu m-apuc sa fac racituri (iarna asta n-am facut, ca n-am gasit ce mi-a trebuit, pana acum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ). Meniul meu pe azi: D - o cafea, cereale cu lapte P - peste (inca nu stiu daca-l fac pane sau la cuptor) cu salata, un pahar de vin in cinstea mea (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) C - daca or fi intarite raciturile, poate mananc din ele, daca nu, sa avd ce mai gasesc prin frigider, ca acum e plin. Nu garantez ca azi nu mananc ceva neconform, ca n-am apucat sa fac nimic dulce conform. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noi am trecut la ora de vara. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Sa aveti un 8 Martie cat mai frumos si plin de bucurii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 8 2009, 04:45 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa nu pun ardei, soro, daca-l am deja taiat si zace in frigider? Ce sa-i fac, sa-l tin de monument al naturii? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai bine zii ce nu-i mai place zburatorului tau, ca sa-i desfiintam tabuurile. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pune aici si o mancare de naut. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a facut!!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Sincer, nici eu nu ma omor dupa naut, dar prietenia e prietenie! O sa fac una cu bacon afumat, sa moara suculetele gastrice ale vecinilor, plus ardei copti, si sa te tii! I'll be back.... PS: Amore puro al meu nu mananca loboda nici amenintat cu flinta, asa ca, de cate ori fac ciorba de loboda, ii spun spun ca-i de stevie (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) si e cel mai fericit. Tre' sa-mi fac o lista cu ce-o sa-i declar pe patul de moarte.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 8 2009, 05:12 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nebuna esti! Pai daca oricum nu-i cunoaste gustul, inseamna ca nu-i place cum suna, sau de ce nu mananca loboda? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Asta a fost tare. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lasa tu, nu mai fa atatea declaratii, ce crezi, ca el n-are avea nimic de spovedit? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 03:41 AM |
|