IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 388 389 390 391 392 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Mar 8 2009, 05:55 PM
Post #3891

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) O fi avand...vedem atunci care-i scorul.
Go to the top of the page

+Quote Post
nicotan
post Mar 8 2009, 06:20 PM
Post #3892

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

La multi ani, doamnelor si sa fiti iubite! Sper ca a-ti primit multe flori astazi!Am zis sa va scriu si eu ce am mancat astazi ca asa am si eu o evidenta--MD- branza de vaci cu o rosie si putin ulei de masline. La pranz am fost la soacra si am mancat ce am gasit pe acolo si am gandit eu ca e in regula, ca la meniul ei nu m-am incadrat- asa ca am gasit in frigiderul ei niste cas, masline si am curatat de ou doua snitele ca sa fie conforme*inca nu m-am obisnuit cu termenul.Socrul meu a insistat cu o cafea si nu l-am putut refuza,cu toate ca nu am mai baut de o luna, insa i-am pus indulcitor. Pe la 16 am mancat un mar si o portocala iar in seara asta am tocanita de ardei si supa de praz. O seara buna!

+Quote Post
Light Blue
post Mar 8 2009, 06:24 PM
Post #3893

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

La multi ani! Sa fiti iubite, rasfatate si apreciate!

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 8 2009, 07:34 PM
Post #3894

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Astazi am mancat numai bunaciuni (ca pentru ziua mea) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :
MD- un kiwi, paine de tarate cu gem fara zahar, ceai
G- cafea decofeinizata, un mar
P- carnita de mai multe feluri de pe un platou, salata greceasca, somon la gratar cu lamaie, un pahar de vin rosu sec
C- capsuni, prajitura cu mere si frisca conforma

+Quote Post
dr_wise
post Mar 8 2009, 07:49 PM
Post #3895

Musafir

Bookaholic, a fost ziua ta de nastere, sau te referi la ziua femeii?

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 8 2009, 09:42 PM
Post #3896

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha, ha, ha!
Ma refeream la ziua noastra, a tuturor!

+Quote Post
kalua
post Mar 8 2009, 11:44 PM
Post #3897

Musafir

Hai sa traim, sa-nflorim (numai la propriu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si sa ne-nveselim! Aici nu se serbeaza ziua asta, asa ca la mine a fost una obisnuita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Azi mi-am facut la pranz o chestie cu ce-am mai avut prin casa, tulpina de telina si andive, la sfarsit am pus si niste feta in ea. Am mancat-o cu somon afumat fierbinte, cu piper (cumparat si conform).
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_1499.jpg)
Seara mi-am decongelat varza anatolica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , a fost ultima portie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 12:55 AM
Post #3898

Musafir

Vreau sa ne felicit pentru seriozitate si lipsa de abateri! Ma refer la cine merita. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu una am fost conformissima saptamana asta si ca dulce raportez doar 2 patratele de ciocolata 72% (ceea ce mi se pare ok la o saptamana). Sunt mandra de mine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 9 2009, 10:15 AM
Post #3899

Musafir

Sarut mana, guru drag!
Iti spun cu mana pe inima, n-am calcat deloc stramb si chiar nu simt nevoia.
Ieri eram la 73,1kg, din pacate aseara am mancat o felie de placinta montignaca cu spanac pe la 2300 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , apoi am ras si 2 rosii cu cubulete de telemea maturata, murata in ulei aromat. Conforme, conforme, dar tarziu, asa ca in dimineata asta aveam 73,5kg. Dar nu disper.
Imi doresc sa ajung, daca se poate, macar la greutatea din vara 2007, adica 69kg. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 10:23 AM
Post #3900

Musafir

Las' ca din punct de vedere al greutatii n-am nici eu cu ce ma lauda, azi speram sa vad 54 in fata, dar nimic, frate, 55,6. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Las', noi sa fim sanatoase, s-or duce ele, gramele, sunt sigura de asta. Ma simt in schimb foarte bine si nici eu nu simt nevoia sa mananc tampenii.
Fiica-mea pleaca azi la schiat cu scoala si se-ntorc vineri, deci zilele astea le declar ale pestelui! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 388 389 390 391 392 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2025 - 03:55 PM