![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanico, nu stiu ce-i cu mine. Am avut multe dureri sufletesti in ultimele luni si in cazuri din astea gatul e primul care sufera, asa mi-a zis doctoreasa mea homeopat. Din cauza de griji pe care nu le pot scoate la suparafata si exterioriza. Sambata si duminica iar mi-a fost rau, rau cu frisoane si febra. a trecut ... asta este...
De mancat, nu mai zic nimic ca sunt cea mai neserioasa dintre cate montignace s-au vazut vreodata. Teoretic am avut grija sa mannc ce trebuie dar am mai mancat intr-o zi un covrig, in alta zi 2 linguri de miere ( la ce dureri de gat si de urechi am avut, imi venea sa imi bag si in urechi miere, poate ma mai lasa putin). Iertare pentru (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) !! Nu stiu ce-i cu Stoina?! Se plimba serios, draga de ea. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor,
Meniul de azi: D: iaurt cu fulgi , o cafea P: ciorba de ciolan afumat , crenvursti cu rosii, mai tarziu un mar S: Aici e aici. M-a lovit o pofta nebuna de ceva dulce si cum ciocolata nu am mai luat, gem nu mai am, (ca sa evit tentatiile nu mai tin dusmanul in casa) mi-am facut niste gogosi cu tarate si iaurt. Am mancat vreo doua bucati sa imi fac damblaua si mi-a trecut si pofta de mancare. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sper sa apucam sa mai tragem o mica conversatie in curand pe mess. Auzi, tu nu stii ca mierea-i conforma? Eu zic ca primul pas consta in a nu mai fi atat de dura cu tine. Incearca sa te bucuri de fiecare clipa, alaturi de copii si nu te mai canaliza pe slabire. Am citit asta intr-o carte: daca-ti intoxici creierul cu informatii din astea stresante (vreau sa slabesc, e musai sa slabesc, ce ma fac ca nu slabesc), n-o sa mai colaboreze si nu obtii ceea ce vrei (am mai spus asta pe aici, dar o repet, ca poate n-ai vazut-o).
Sa stii ca si eu sunt cu ambitia la cote minime in aceasta perioada, pur si simplu, sunt in stadiul ala...in care tin de ceva vreme, am facut ceva abateri, nu s-au pus, fac abateri in continuare, incep sa se depuna...si survine ingrijorarea. Azi le spuneam colegelor: ca m-am facut o vacuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si ele se uitau la mine zambind...ca evident ca nu vad kilele in plus (pentru ca s-au facut 2), nici pantalonii nu-mi intra mai greu...doar cantaru'-i dement. Ma gandeam azi la Leea, ca si ea probabil a trecut prin etapa asta (cam cand eram eu si doftoreasa) in plin proces de slabire...si eu n-o intelegeam de ce nu mai are ambitie, dupa ce slabise considerabil. Asta e...nu suntem robotei si trebuie sa invatam din orice experienta. Stoinici, cred ca s-a dat cu egiptenii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe mine m-a procopsit o raceala, dar ma bucur ca n-am febra. Ma tratez cu paracetamol si tantum lemon. This post has been edited by roxanica10: Apr 8 2008, 10:21 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa declar si restul de meniu, pana nu ma culc...
p - frigaruie de porc + salata de varza s - piure de urzici, ceapa verde, tofu, ridichi acum: un mar golden Gata! Am scapat si de ziua asta fara tentatii! Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
good evening my girls,
continui cu meniul meu: G: (ora 19.00) cateva alune, putine de data asta 20.00 : doua mere golden 00.00 o mandarina, un mar am plecat de la munca si am mers la plimbareala.. vreo ora cam asa.. pe jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi era cam fomica si de asta m'am infipt in mere si mandarine roxi.. cu mierea ce ziceai? e conforma? eu mai pun in ceaiul verde cand il servesc in oras. nu intotdeauna, dar mai pofteam si mai pupam un pic din ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oof... si eu ma tem daca o sa stiu sa tin in frau "abatarile" de faza doi. desi mai am pana acolo.. macar vreo 5-7 kilograme.. asa cum spunea odata roxi nu de mult.. sa slabesti e usor.. sa stii sa te mentii .. e mai greu. mie mi'e teama un pic de sarbatoarea Pastilor. cu mancarea asa.. nu o sa am mari batai de cap. dar mi'e teama de cozonac si pasca... aoleeeeeeu.. nebunia mea! atunci da.. parca vad ca nu ma pot opri din "gustat" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) oof.. sa speram.. ca.. nu se depune prea mult.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) v'am pupat, :* |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cyl, faza 2 nu inseamna "abateri". faza 2 inseamna ca poti combina lipide cu glucide cu IG intre 35 si 50. dar, nu a spus nimeni de abateri, doar pentru ca esti al faza 2.
faptul ca ne mai aruncam in cate o neconformitate nu are nici o legatura cu faza la care suntem. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, fetelor!
Erata la cina de ieri: dupa masaj am ajuns acasa cam sleita de puteri si cu burta goala. Eram prea obosita sa mai ies cu bicileta si nici al meu sot nu era in the mood. Asa ca am zis sa vedem un film. Am mancat o ciorba de legume si pui. Dupa o ora si ceva am mancat si niste seminte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Azi sper sa ma lase tentatiile, sa-mi dea un pic de ragaz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) MD: lapte cu ovaz P: pui cu legume la cuptor C: fructe? M-am urcat azi dimineata pe cantar dupa cateva saptamani in care am zis (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nicio schimbare, nici in plus, nici in minus: 72.3 (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Vreau sa ma masor sa vad daca masajul asta reduce vreun pic centrimetrii! Va pup, sa aveti o zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu ma mentin la 57. vad ca nu vrea inspre 56 neam.
eu azi la md: iaurt cu cereale, la pranz o sa halesc 2 snitele cu salata de rosii, castraveti si ardei gras, si diseara supa de puiut cu legume. daca reusesc sa ajung la 56 is beton. cad toate hainele de pe mine. cu bluzele omai scot cum o mai scot, cu pantalonii e belea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
of, albinuta, si eu am problema asta cu pantalonii. si chiar mi-am cumparat toamna trecuta niste pantaloni si mi-s largi. eu am zis ca "s-a lasat" materialul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
chiar zilele trecute ma gandeam la o pereche de pantaloni de vara, sa-i duc la modificat, ca altfel nu-i mai pot purta si chiar imi plac mult. sa pun si eu meniul-plan pe azi: D - paine de secara integrala prajita, cu gem, un ceai ora 11 - un mar P - bruschetta (pe paine de secara) fara branza, o salata. de data asta mi le-am pregatit de-aseara, cand mi-am facut salata pentru cina. azi dimineata doar am pus uleiul de masline, sarea si lamaia. C - habar n-am. sa vad cand ajung acasa, azi merg la epilat direct de la job, deci voi ajunge destul de tarziu. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, a propos de epilat, care sunt preturile prin "lumea buna" la tuns, epilat, manichiura, masaj? Poate sa-mi spuna cineva pt Europa? Aici Kalua era cea mai in masura sa ma lamureasca, cred. Ma intereseaza in "euroi".
Pana acum am fost usa de biserica, sper sa ma tina: d - lapte cald cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - piept de pui gratar, piure de fasole (mi s-a specificat ca-i facut din fasole boabe, nu din fulgi), salata de varza alba cruda. BUUUUUUN! s - habar n-am! parca as manca o salata de ton, dar depinde la cat ajung, fiindca-i prea frumos afara si am de gand sa colind, pana-mi tocesc picioarele! PS: eu am destula "carne" pe solduri, daca vreti, dragutelor, va dau de la mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by dr_wise: Apr 9 2008, 02:10 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 10:44 AM |
|