IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 389 390 391 392 393 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Mar 9 2009, 10:31 AM
Post #3901

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu stau cu 1kg de calamar gata curatat in congelator. Vreau sa-i dau cep, dar prima data trebuie sa citesc cartile acelea de bucate.
Poate ma invrednicesc si il prepar weekendul urmator.
Mai, Kalua, mai, am fost sambata la vanatoare de faina de soia si naut....nada de nada! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sunt pe cota de avarie, soia din dotare o mai tin exclusiv pentru snitele, nu-mi mai pot permite sa fac aluaturi din ea, e prea putina.
Mai caut, dar mi-e teama ca astia nu sunt consumatori de asa ceva si-n concluzie, ciu-ciu faina.
Acum am in dotare doar faina integrala de grau si tarate de grau.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 10:35 AM
Post #3902

Musafir

Ia mai trimte-mi tu o data adresa ta cu toate celea, sa te fericeasca fata cu fainuri. Numai ca nu stiu cand ajung pe la Plafar, da-mi fac eu drum pe acolo.

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 9 2009, 04:32 PM
Post #3903

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

La Multi Ani pt ieri! Sa fiti mereu frumoase si iubite!
Eu nici nu o sa mentionez weekendul asta cand mi-am facut de cap rau de tot, of of of (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .
Azi: MD - cafea cu lapte 0%, crackeri
P - fasole verde cu piept de pui in sos de branza Philadelphia
Gustare - capsuni, 1 portocala
C - ou cu salata de varza si poate niste proscuitto

+Quote Post
aline
post Mar 9 2009, 04:52 PM
Post #3904

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,005

La multi ani de 8 Martie!
In week-end (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) am calcat stramb. Numai seara, da rau de tot (mucenici, Krantz, placinta cu branza).
Astazi
D - paine integrala goala
Gustare: un mar
Pranz: pulpe de pui cu linte si salata mare de cruditati + 1 felie telemea
Gustare: ciocolata neagra 75% 2 bucatele
Seara: file de peste cu salata

O seara placuta
Aline

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 05:09 PM
Post #3905

Musafir

Aline: dimineata puteai manca niste vegetale pe langa painea aia, ar fi fost mult mai bine. Cuiocolata stii si tu ca nu-i tocmai ok, mai ales daca ne-ai tradat in ultimul hal.

Ghemotoc, salata la pranz?

Amandoura: cum vreti sa tineti dieta asta daca nici macar pancreasului nu-i dati timp sa se stabilizeze? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
ghemotoc
post Mar 9 2009, 05:11 PM
Post #3906

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Kalua, dar fasolea verde ce e?

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2009, 05:30 PM
Post #3907

Musafir

Cantarul meu arata 52 kg. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce-i drept ca sunt si in perioada magica a lunii, iar ieri am mancat placinta cu zmeura si inghetata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , de 8 Martie.
Meniul plan pe azi:
D - o cafea cu lapte, o banana (a trebuit sa plec in oras si n-am avut timp sa mananc), apoi crackers de ovaz cu apple butter si un ceai verde
P - racituri, o salata de castraveti
C - salata cu ton din conserva in ulei de masline.

+Quote Post
aline
post Mar 9 2009, 05:42 PM
Post #3908

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,005

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ok, o las mai moale cu ciocolata.
Dimineata cred ca o a-mi fac sandvis cu rosii si paine, mi-e mai usor asa ca oricum mananc de dimineata cand ajung la servici (Cu ocazia asta scap si de privirile perplexe ale colegilor cand ma vad cu bucata mea de paine - unii vin si o miros, o pipaie si daca au curaj o gusta) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Multumesc Kalua. Foarte simpatic raspunsul tau - mi-a placut mult remarca ta cu tradarea in asa hal. Vasazica ieri am atins apogeul tradarii (Doamne ce bune si dulci sunt lucrurile interzise!!!, dar si virtutea abtinerii are farmecul ei).

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2009, 06:05 PM
Post #3909

Musafir

QUOTE(aline @ Mar 9 2009, 11:42 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ok, o las mai moale cu ciocolata.
Dimineata cred ca o a-mi fac sandvis cu rosii si paine, mi-e mai usor asa ca oricum mananc de dimineata cand ajung la servici (Cu ocazia asta scap si de privirile perplexe ale colegilor cand ma vad cu bucata mea de paine - unii vin si o miros, o pipaie si daca au curaj o gusta) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Multumesc Kalua. Foarte simpatic raspunsul tau - mi-a placut mult remarca ta cu tradarea in asa hal. Vasazica ieri am atins apogeul tradarii (Doamne ce bune si dulci sunt lucrurile interzise!!!, dar si virtutea abtinerii are farmecul ei).

Aline (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-a placut mesajul tau.
Mai sunt 18 zile pana mai imbatranesc cu un an (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si mi-am propus sa ajung la 50 kg pana atunci. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am spus. (IMG:style_emoticons/default/judge.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 9 2009, 06:05 PM
Post #3910

Musafir

Fasolea verde m-am gandit ca-i garnitura si pe langa aia ar fi mers de minune o salata.

aline, s-avem pardon, exista si dulciuri conforme dumnezeesti, la asta n-ai cum s-o dai cotita. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar mai putin cu de-asta la faza 1.

Pe mine ma apucase o pofta nebuna de mancare (auzi, nici macar neaparat de ceva dulce!) acum vreo ora, dar mi-a trecut, slava Domnului.

+Quote Post

413 Pages V  « < 389 390 391 392 393 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2025 - 09:18 AM